sveikos norejau paklaust kiek laiko turim mainam tikiuosi kad biski turim nes su laiku nesutariu nieko nespeju jau nzn kada aparata rankose laikiau
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 13, 11:18)
Labas. As kaip visuomet praleidziu savaitgalio temas. Ir net pavasarinius mainus, o ketinau dalyvaut nu nieko. Gal bus vasariniai kokie nors ))
Atrasiau i az,nuo sekmad su maziuku ligoninej gulim,o vj mob gavau.kad neta pasijungciau ui ne tas pasicitavo,KA norejau pacituot,atsiliept i jos sauksma
QUOTE(krispuka @ 2013 03 13, 15:41)
Atrasiau i az,nuo sekmad su maziuku ligoninej gulim,o vj mob gavau.kad neta pasijungciau ui ne tas pasicitavo,KA norejau pacituot,atsiliept i jos sauksma
Sveikit
"Ryto raganavimai"
autoportretas
ar JB geriau?
uf...flickr uždėjo šarpo...užknisa jau taip jo ten nereik...
užbėgus komentarams už akių, tai noriu parašyt, kad kambarys griūna - taip turi būti, toks sumanymas
autoportretas
ar JB geriau?
uf...flickr uždėjo šarpo...užknisa jau taip jo ten nereik...
užbėgus komentarams už akių, tai noriu parašyt, kad kambarys griūna - taip turi būti, toks sumanymas
nu bliam...parašė Ką, kaip flickr sumažinti šarpą, tai dabar uždėjo ant nuotraukos kažkokį broką
suprem aciu.gote nu super auto,kaip fainiai
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 18:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas
autoportretas
Nezinau, sedziu issiziojus kaip tas OMG katinas, man viskas cia patinka ir as uz spalvota varianta, TIK spalvota!!!! Pati net siubuot pradejau su tom zuvedrom. Siandieninei mano stadijai labai labai tinka Saunuole, balai pavydu uz gebejima kurti toki grozi
ačiū merginos
mane labai traukia kompiuterinės manipuliacijos, tad vieną kitą žingsnelį dedu į priekį...aišku, ne tobulumo viršūnė..bet smagu kažką naujo išbandyti, taip, kaip matei savo vizijose.
mane labai traukia kompiuterinės manipuliacijos, tad vieną kitą žingsnelį dedu į priekį...aišku, ne tobulumo viršūnė..bet smagu kažką naujo išbandyti, taip, kaip matei savo vizijose.
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 20:11)
"Ryto raganavimai"
Man ir SUPER SUPER ir as taip pat uz spalvota, daug geriau ziurisi man tarsi is pasakos
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 19:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas
autoportretas
man labai patinka as irgi tik uz spalvota
Labu
Tokį ankstyvą rytą tiesiog pasakiškai gražu žiūrėt į Gottes "Ryto raganavimus", ypač spalvotas variantas!
Na, o aš ateinu su savo 4ND...
Tokį ankstyvą rytą tiesiog pasakiškai gražu žiūrėt į Gottes "Ryto raganavimus", ypač spalvotas variantas!
Na, o aš ateinu su savo 4ND...
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 20:11)
Woow, gotte, kaip patinka