Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

sveikos norejau paklaust kiek laiko turim mainam tikiuosi kad biski turim blush2.gif nes su laiku nesutariu nieko nespeju jau nzn kada aparata rankose laikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 03 13, 11:18)
Labas. As kaip visuomet praleidziu savaitgalio temas. Ir net pavasarinius mainus, o ketinau dalyvaut sad.gif nu nieko. Gal bus vasariniai kokie nors smile.gif))

Atrasiau i az,nuo sekmad su maziuku ligoninej gulim,o vj mob gavau.kad neta pasijungciau ui ne tas pasicitavo,KA norejau pacituot,atsiliept i jos sauksma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 13 kovo 2013 - 15:44
QUOTE(krispuka @ 2013 03 13, 15:41)
Atrasiau i az,nuo sekmad su maziuku ligoninej gulim,o vj mob gavau.kad neta pasijungciau ui ne tas pasicitavo,KA norejau pacituot,atsiliept i jos sauksma

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
"Ryto raganavimai"
autoportretas

user posted image

ar JB geriau?

uf...flickr uždėjo šarpo...užknisa doh.gif jau taip jo ten nereik... doh.gif

užbėgus komentarams už akių, tai noriu parašyt, kad kambarys griūna - taip turi būti, toks sumanymas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 kovo 2013 - 19:30
nu bliam...parašė Ką, kaip flickr sumažinti šarpą, tai dabar uždėjo ant nuotraukos kažkokį broką g.gif
Atsakyti
suprem aciu.gote nu super auto,kaip fainiai
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 18:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas
užbėgus komentarams už akių, tai noriu parašyt, kad kambarys griūna - taip turi būti, toks sumanymas blush2.gif

Nezinau, sedziu issiziojus kaip tas OMG katinas, man viskas cia patinka ir as uz spalvota varianta, TIK spalvota!!!! Pati net siubuot pradejau su tom zuvedrom. Siandieninei mano stadijai labai labai tinka wub.gif Saunuole, balai pavydu uz gebejima kurti toki grozi wub.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif

mane labai traukia kompiuterinės manipuliacijos, tad vieną kitą žingsnelį dedu į priekį...aišku, ne tobulumo viršūnė..bet smagu kažką naujo išbandyti, taip, kaip matei savo vizijose.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 20:11)
"Ryto raganavimai"

Man ir SUPER SUPER thumbup.gif ir as taip pat uz spalvota, daug geriau ziurisi smile.gif man tarsi is pasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 19:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas

man labai patinka wub.gif thumbup.gif as irgi tik uz spalvota 4u.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

Tokį ankstyvą rytą tiesiog pasakiškai gražu žiūrėt į Gottes "Ryto raganavimus", ypač spalvotas variantas! 4u.gif

Na, o aš ateinu su savo 4ND... ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 13, 20:11)
"Ryto raganavimai"
autoportretas

Woow, gotte, kaip patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 14 kovo 2013 - 08:43