QUOTE(eliuentas @ 2013 03 12, 17:08)
Labas, norejau paklausti gal kas uzsiima nebrangiai fotografuoti krikstynas baznycioje ir truputi po ju, domintu Vilniuje. Prasau rasykite man i a.z.
nebrangiai užsiima beveik bet kas.
o štai jei norisi gerai ir nebrangiai, tai čia jau kitas reikalas
visų pirma, KIEK yra nebrangiai. Žinau gerą fotografę Vilniuje, man atrodo, kad ji nebrangiai ima.
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 18:56)
nebrangiai užsiima beveik bet kas.
visų pirma, KIEK yra nebrangiai. Žinau gerą fotografę Vilniuje, man atrodo, kad ji nebrangiai ima.
Kaip visada filosofiškai
Sveikos, na kadangi idėjų badas, tai baisu ir kelti šnd pasižaidimus : bet kaip kitaip išmoksiu, taigi, kas netingės žvilgtelkite:
http://www.flickr.co...s/92450332@N07/
Papildyta:
[quote=kristalines,2013 03 12, 14:54]
Aš kaip visada nežinau kur čia yra Nu bet rasiu
hmmm aš ir nežinau kur tai yra, teks ir man ieškotis
http://www.flickr.co...s/92450332@N07/
Papildyta:
[quote=kristalines,2013 03 12, 14:54]
Aš kaip visada nežinau kur čia yra Nu bet rasiu
hmmm aš ir nežinau kur tai yra, teks ir man ieškotis
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 12, 18:56)
Kaip visada filosofiškai
bet tai tiesa.
nebrangių yra daug, klausimas dėl kokybės. kitas klausimas - kam kokios kokybės reikia.
man tai gaila, kad "nebrangiai" visada yra prioritetas prieš "gerai". kalba juk eina apie svarbų įvykį šeimos gyvenime. tas "optima linija" gyvenimas.. na jis irgi yra gyvenimas.. bet.. ai, nežinau.. jeigu šeima gali rinktis, tai geriau mažiau maisto ir alkoholio, nes tai pasimirš, bet geresnis fotografas.
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 19:53)
<...>jeigu šeima gali rinktis, tai geriau mažiau maisto ir alkoholio, nes tai pasimirš, bet geresnis fotografas.
Pradedam adresų traukimą.
Zinote labai jau pradejote cia filosofuoti apie nebrangiai ir panasiai. Atsiprasau, bet uz krikstynas kazkaip moketi kaip uz vestuves tai aciu gal ne. O kokybe aisku svarbu, bet jau kad super reiktu su efektais ir panasiai nebutina, svarbiausia kad butu atskleista krikstynu dvasia. o del nebrangiai as nerasysiu konkreciai kaina kiek mokesiu, cia jau pasiulykite jus, o as spresiu ar man brangu ar ne.
QUOTE(eliuentas @ 2013 03 12, 21:40)
Zinote labai jau pradejote cia filosofuoti apie nebrangiai ir panasiai. Atsiprasau, bet uz krikstynas kazkaip moketi kaip uz vestuves tai aciu gal ne. O kokybe aisku svarbu, bet jau kad super reiktu su efektais ir panasiai nebutina, svarbiausia kad butu atskleista krikstynu dvasia. o del nebrangiai as nerasysiu konkreciai kaina kiek mokesiu, cia jau pasiulykite jus, o as spresiu ar man brangu ar ne.
niekas nekalba, kaip apie vestuves, neverta apie tai pykti net nepasiaiškinus, kokios apskritai yra krikštynų kainos ir kiek kartų jos skiriasi nuo vestuvių
vienam nebrangu yra ne daugiau negu šimtas litų, kitam trys šimtai yra nebrangu. trečiam penki. ketvirtam devyni. kokybė tarp šimto litų ir devynių kardinaliai skiriasi. kartais kokybė tarp šimto ir trijų irgi..
QUOTE(Ka @ 2013 03 12, 14:02)
Smagu, kad organizuojat, dalyvausiu
QUOTE(eliuentas @ 2013 03 12, 22:40)
yra kažkokia tema, kur fotografus siūlo. Čia na nelabai tinkanti. Fotografijos pradžiamokslis. Tad galit gauti arba nulinuką, kuris dar nebandė fotografuoti krikštynų. Rizikuojat, arba turėsit foto arba ne, kainuos pigiai.
Yra čia ir pažengusių fotografų, bet jie jau daugiau kainuos. Pamatė jūsų skelbimuką čia, kad ieškot. Manau kas nors asmeniškai susisieks.
Gražos šventės.
QUOTE(Abo. @ 2013 03 12, 10:00)
Toji, labai graži
QUOTE(o la la la @ 2013 03 09, 10:50)
Humoras ir gera nuotaika tirpdo bet kokius ledus
QUOTE(Yvette @ 2013 03 08, 22:39)
Patarimas, nerašyk prie savo darbų nesamonytė (jei čia foto pavadinimas tai atsiprašau). Bet jei tai tiesiog tavo nepasitikėjimas kalba, na mesk tokius žodžius lauk.
Ir visos kitos. Kaip savo darbą pateiksit, taip mes jį priimsim. Gerbkit savo darbus, mylėkit juos.
Va pasakei nesamokytė ir gal kai kam nebesižiūrės, atrodys tik nesamonytė ir nieko rimto.
Ir visos kitos. Kaip savo darbą pateiksit, taip mes jį priimsim. Gerbkit savo darbus, mylėkit juos.
Va pasakei nesamokytė ir gal kai kam nebesižiūrės, atrodys tik nesamonytė ir nieko rimto.
labai teisingai. sutinku ir prijauciu pati tokiai nuomonei.
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 22:56)
niekas nekalba, kaip apie vestuves, neverta apie tai pykti net nepasiaiškinus, kokios apskritai yra krikštynų kainos ir kiek kartų jos skiriasi nuo vestuvių
vienam nebrangu yra ne daugiau negu šimtas litų, kitam trys šimtai yra nebrangu. trečiam penki. ketvirtam devyni. kokybė tarp šimto litų ir devynių kardinaliai skiriasi. kartais kokybė tarp šimto ir trijų irgi..
Visiskai sutinku su tamsta