Labas rytas,
šiandien pagaminau pora foto pavėluotai savaitgalio mokytojos temai "Kvyga ir Šviesa" Pabandžiau priešais langą fotografuot...
Kartoju 1 ND
Gana tokio?
Gana tokio?
Tai kaip tokį namų darbą įžiūrėti? Per mažas.
Apie kokį tu adresą kalbi?
Apie kokį tu adresą kalbi?
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 09:14)
Tu visiškai teisi, mane irgi maloniai nustebino, kiek pastangų, fantazijos merginos parodė su atvirukais.
Aš tą patį vakar pagalvojau-kiek daug įdomių idėjų merginos įgyvendino.
QUOTE(Yvette @ 2013 03 12, 09:20)
pas mus vėl prisnigo. O praeitą savaitę buvo +16
Pas mus šiandien nežmoniškai šalta, o praėjusią savaitę taipogi rodė plius 18 netgi. Jau apsidžiaugiau, kad pavasaris pagaliau atėjo, o čia, še tau-winter is back....
QUOTE(Amade @ 2013 03 12, 10:12)
Labas rytas,
šiandien pagaminau pora foto pavėluotai savaitgalio mokytojos temai "Kvyga ir Šviesa" Pabandžiau priešais langą fotografuot...
Nerodo man tavo foto?
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 12, 10:13)
Per maža. Pabandyk ant didensės foto paspausti deš.pelės klavišą ir nukopijuoti url adresą,
2ND
Papildyta:
Dabar lauksiu Taip arba Ne
Papildyta:
Dabar lauksiu Taip arba Ne
Na, pradėkim nuo pradžių. Visų pirma norisi išvysti pirmą namų darbą.
QUOTE(Ka @ 2013 03 12, 13:02)
Na, pradėkim nuo pradžių. Visų pirma norisi išvysti pirmą namų darbą.
auksciau ikeliau jau padidinta
Užskaitau abu.
Merginos, vis dar laukiu namų adresų. Paskubėkit atsiųsti į flickr mail. Štai sutrumpėjęs sąrašėlis:
Krispuka
Mangute
Voveraite1302
Jaukuciukas
Sbo
Sea girl
Merginos, vis dar laukiu namų adresų. Paskubėkit atsiųsti į flickr mail. Štai sutrumpėjęs sąrašėlis:
Krispuka
Mangute
Voveraite1302
Jaukuciukas
Sbo
Sea girl
QUOTE(Ka @ 2013 03 12, 12:02)
Informacija šiaulietėms. Ketvirtadienį (03 14), 17 valandą susitinkam paplepėti knygyne/dailės galerijoje/kavinėje "Sielai". Adresas P. Višinskio g. 39
Aš kaip visada nežinau kur čia yra Nu bet rasiu
Labas.
Ačiū už žiūrinius/skaitinius
QUOTE(kristalines @ 2013 03 12, 14:54)
Aš kaip visada nežinau kur čia yra Nu bet rasiu
Labas.
Labas.
nežiniukas.... ir aš nežinau, bet spėju, kad turbūt nuo ŠU einant link bulvaro :h toj gatvėj kur yra filologijos fakultetas?
Taip. Priešais humanitarinį fakultetą.