Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Abo. @ 2013 03 12, 09:13)
O tu pasiryžk, visos gerosios čakros atsivėrė, dabar esu labai gerai nusiteikus biggrin.gif Parekomenduosiu kalanetiką  cool.gif

aha, esu bandžius, labai patiko, bet.. mane labai nervina važinėti kur nors ten tampytis...biggrin.gif bet o nu gal kada nors nebenervins.. šiuo metu kitais reikalais esu užsiėmus, tai gal ir savaime pasidailins..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 09:19)
aha, esu bandžius, labai patiko, bet.. mane labai nervina važinėti kur nors ten tampytis...biggrin.gif bet o nu gal kada nors nebenervins.. šiuo metu kitais reikalais esu užsiėmus, tai gal ir savaime pasidailins..biggrin.gif

aha, aš irgi vos suderinu, ne man ir bobiški kolektyvai, bet reikėjo kažką daryt, kaulai nebelaikė doh.gif Tai dabar kaip kokios sėmkės, ir namie radus minutę tampausi.
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 03 12, 09:23)
aha, aš irgi vos suderinu, ne man ir bobiški kolektyvai, bet reikėjo kažką daryt, kaulai nebelaikė  doh.gif  Tai dabar kaip kokios sėmkės, ir namie radus minutę tampausi.

aš tai kitas problemas noriu su pasitampymais išspręsti, gal va link vasaros, kai įvyks pokyčiai, pavyks.

R.I.R., va visiškai ne mano skonio, nelabai galiu analizuot tokių foto...smile.gif visų pirma spalvos, antra - siužetai, negaliu..smile.gif kokie mes visi skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 12, 10:31)
aš tai kitas problemas noriu su pasitampymais išspręsti, gal va link vasaros, kai įvyks pokyčiai, pavyks.

R.I.R., va visiškai ne mano skonio, nelabai galiu analizuot tokių foto...smile.gif visų pirma spalvos, antra - siužetai, negaliu..smile.gif kokie mes visi skirtingi smile.gif

Panašaus komentaro ir laukiau biggrin.gif na, nesakau, kad man tobula, ypač spalvos ar dar kas. Nuorodą įkėliau tik požiūrio praplėtimui, kad gali būti ir taip. Gal kažką įkvėps, nes temoje ir apskritai visur kitur pastebiu idėjų badą - kalbu apie raudonkepuraites ir pan.
Bet kiek tas autorius like'ų surinkęs g.gif Matyt jis išėjęs visai kitą mokyklą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 kovo 2013 - 10:31
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 12, 11:30)
nes temoje ir apskritai visur kitur pastebiu idėjų badą

negi tikrai taip atrodo?
Aš galvojau, kad paskutiniu metu merginos pasistūmėjo į priekį. Vis daugiau, įvairesnių idėjų gimsta. Na taip, yra ir tokių foto apie nieką, bet visumoje temos foto lygis pakilo.
Arba aš pro kitokius akinius žiūriu (visai gali būti, nes reikia naujus užsakinėti biggrin.gif )

Aš jau tingėsiu kažką organzuoti, bet gaila, kad projektas fotografai fotografų akimis užsibaigė tik nuotraukų įkėlimu į flickr. Galvojau, kad ir šįkart suruošim knygelę ir tai taps maža tradicija...
Galvojau galvojau ir vos į puodą neįkritau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 kovo 2013 - 10:58
QUOTE(Yvette @ 2013 03 12, 10:55)
negi tikrai taip atrodo?
Aš galvojau, kad paskutiniu metu merginos pasistūmėjo į priekį. Vis daugiau, įvairesnių idėjų gimsta. Na taip, yra ir tokių foto apie nieką, bet visumoje temos foto lygis pakilo.
Arba aš pro kitokius akinius žiūriu (visai gali būti, nes reikia naujus užsakinėti  biggrin.gif )

Tu visiškai teisi, mane irgi maloniai nustebino, kiek pastangų, fantazijos merginos parodė su atvirukais. Net ir tos, kurios ne mokinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 12, 11:55)
negi tikrai taip atrodo?

Na, atvirutės tai jėgiškos smile.gif čia tau labai didelis pliusas. Pagyvėjimas tikrai pastebimas smile.gif
Atsakyti
Pasižvalgiau po ryto nuorodėles akiračiui plėst įmestas... ax.gif

Sumesiu savo favoritus, kuriuos nuolat seku seku.. Man labai, gal kam dar taipat labai pasirodys...

Daniil Kontorovich

ViCOOLya & SAIDA

Bebe Mozz

Don Horne

RIR , smagius žiūrinius sudėjei... thumbup.gif

Papildyta:
Bejei ir Say įdėtas Fazal Sheikh tkrai geri labai darbai, šviesą valdo uuuuu... bigsmile.gif kiekviena raukšlytė atrodo kalba savo istoriją. thumbup.gif

Aj, beje.. Labas gi visos. mirksiukas.gif
Atsakyti
su atvirutėm nuo pradinės idėjos nutolom, bet rezultatai vistiek geri.

biggrin.gif

pas mus vėl prisnigo. O praeitą savaitę buvo +16 schmoll.gif
Atsakyti
Čia ne tik kad atšalo, o dar ir pusto, jau galvojau viskas, atėjo pavasaris... verysad.gif
Atsakyti
As irgi matau, kad nuotraukos labai pasikeite. Savaitgalines temos atgaivino tema, o ir nuotraukos daug ivairesnes keliamos, ne tik portretai.
Siandien vyras i LT turi skristi is FRA, o kiek skrydziu anuliuota doh.gif
Atsakyti
Informacija šiaulietėms. Ketvirtadienį (03 14), 17 valandą susitinkam paplepėti knygyne/dailės galerijoje/kavinėje "Sielai". Adresas P. Višinskio g. 39
smile.gif
Atsakyti