Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labai gražūs visų atvirukai bigsmile.gif

Labai labai patiko PBP , labai jau mielas wub.gif
o la la la - spalvotas cool.gif , Foggy - su vynuogėm thumbup.gif

Ačiū visoms už komentarus manąjam kavos medžiui, atsižvegusi į komentarus padariau ir šviesų variantą, kur kas gražiau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Bandžiau ir aš savaitgalį padėlioti, irgi taip sutapo, kad su kava biggrin.gif net baisu dėti, kai kitos tokių grožių pridėjo.. ax.gif biggrin.gif Neišpildžiau idėjos iki galo, bet gal dar kada kitą kartą.. Labiausiai įstrigo PBP matosi, kad įdėjai daug pastangų.

user posted image

Atsakyti
Iki rytojaus (03 12) vakaro kas dar neužsirašė į pavasario mainus tai padarom. 4u.gif
Jei kieno nors adresas pasikeitė, atsiųskit naują. O štai čia merginų sąrašas, kurių adresų lauksiu Flickr mail:
Veronika
Krispuka
Mangute
Endži
Giniatte
Spindulėlė
Edeva
Voveraite1302
Jaukuciukas
Sbo
Inza
Foggy
Sea girl
Amade
Asvi
Gizzy
Dincelis
Suprem
Daiva Zi
Delicious
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 11, 12:29)

nsiunciau 4u.gif o kada trauksim numeriukus?
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 11, 13:01)
nsiunciau 4u.gif  o kada trauksim numeriukus?

Nuo rytojaus vakaro. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Dar karta 5ND naturalioje sviesoje:
AUTO
user posted image
DEBESELIS
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
Nu šaunuolės, atvirukai super smile.gif ypač Ka ir PBP patiko smile.gif

labas.
Atsakyti
SBO man tavo burbulas kaip objektas tiktų, patikrinau su pipete, tai per vidurį iš esmės kaip ir gerai būtų wb, vos per kelias dalis skiriasi, bet dešinėje pusėje rodo išdegimą, o kairėje arčiau jau šešėlis su priemaišom. Sakyčiau reiktų fotografavimo kampą pakeisti, kad pats objektas mažiau šelėlių turėtų, t.y pabandyčiau fotografuoti labiau nuo lango pusės. Kompoziciškai man labiau patiktų, jeigu nebūtų taip suspaustas tas burbulas, ta prasme erdvės iš šonų dadėti reiktų. Šiaip palauk ką kitos merginos pasakys - mano balsas nieko nereiškia, tiesiog parašiau, kad kitą kartą atsižvelgtum, jeigu perdarinėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu asvi, laukiu kitu merginu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Labas. mirksiukas.gif

Ačiū pasisakiusiom dėl padėliojimų mano.... 4u.gif

PBP , tai net nėr ką ir besikartot, man išvis ką ji daro atrodo taip kruopštu apgalvota, šaunuolių šaunuolė... Labai labai džiaugiuosi, kad pamilai fotografiją... wub.gif Na jau vakar sakiau ką manau... biggrin.gif

sbo , aš visu šimtu pritariu asvi. , nes dešinys šonas ir vidurys baltas, bet ten padegę. 4u.gif

Va, patikrinau ir aš... Pati akytę užmesk... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Na, man įdomu kaip galima padaryti baltą šešėlio pusėje neišdeginant ten kur šviesa krinta. g.gif
Gal aš kažko nemoku. biggrin.gif
Geriau iš karto sakytumėt, kad fotografuotų sbo tą pom pomą iš ten, kur šviesa tiesiai krinta, ne šonu. Ir šiek tiek tamsiau. smile.gif O kabinėjatės prie šešėlinės pusės.
Oi, atsiprašau, asvi rekomendavo keisti kampą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 kovo 2013 - 18:55
Tai va, kad aš tik nepaantrinau asvi.,o parašiau kad pritariu. rolleyes.gif Tik kad dar parodžiau kad va čia gaunas balta vien dėl to, nes išdegę. blush2.gif
Atsakyti