Labai gražūs visų atvirukai
Labai labai patiko PBP , labai jau mielas
o la la la - spalvotas , Foggy - su vynuogėm
Ačiū visoms už komentarus manąjam kavos medžiui, atsižvegusi į komentarus padariau ir šviesų variantą, kur kas gražiau
Bandžiau ir aš savaitgalį padėlioti, irgi taip sutapo, kad su kava net baisu dėti, kai kitos tokių grožių pridėjo.. Neišpildžiau idėjos iki galo, bet gal dar kada kitą kartą.. Labiausiai įstrigo PBP matosi, kad įdėjai daug pastangų.
Iki rytojaus (03 12) vakaro kas dar neužsirašė į pavasario mainus tai padarom.
Jei kieno nors adresas pasikeitė, atsiųskit naują. O štai čia merginų sąrašas, kurių adresų lauksiu Flickr mail:
Veronika
Krispuka
Mangute
Endži
Giniatte
Spindulėlė
Edeva
Voveraite1302
Jaukuciukas
Sbo
Inza
Foggy
Sea girl
Amade
Asvi
Gizzy
Dincelis
Suprem
Daiva Zi
Delicious
Jei kieno nors adresas pasikeitė, atsiųskit naują. O štai čia merginų sąrašas, kurių adresų lauksiu Flickr mail:
Veronika
Krispuka
Mangute
Endži
Giniatte
Spindulėlė
Edeva
Voveraite1302
Jaukuciukas
Sbo
Inza
Foggy
Sea girl
Amade
Asvi
Gizzy
Dincelis
Suprem
Daiva Zi
Delicious
QUOTE(Ka @ 2013 03 11, 12:29)
nsiunciau o kada trauksim numeriukus?
QUOTE(Endži @ 2013 03 11, 13:01)
nsiunciau o kada trauksim numeriukus?
Nuo rytojaus vakaro.
Sveikos Dar karta 5ND naturalioje sviesoje:
AUTO
DEBESELIS
CUSTOM
AUTO
DEBESELIS
CUSTOM
Nu šaunuolės, atvirukai super ypač Ka ir PBP patiko
labas.
labas.
SBO man tavo burbulas kaip objektas tiktų, patikrinau su pipete, tai per vidurį iš esmės kaip ir gerai būtų wb, vos per kelias dalis skiriasi, bet dešinėje pusėje rodo išdegimą, o kairėje arčiau jau šešėlis su priemaišom. Sakyčiau reiktų fotografavimo kampą pakeisti, kad pats objektas mažiau šelėlių turėtų, t.y pabandyčiau fotografuoti labiau nuo lango pusės. Kompoziciškai man labiau patiktų, jeigu nebūtų taip suspaustas tas burbulas, ta prasme erdvės iš šonų dadėti reiktų. Šiaip palauk ką kitos merginos pasakys - mano balsas nieko nereiškia, tiesiog parašiau, kad kitą kartą atsižvelgtum, jeigu perdarinėsi
Aciu asvi, laukiu kitu merginu nuomoniu
Labas.
Ačiū pasisakiusiom dėl padėliojimų mano....
PBP , tai net nėr ką ir besikartot, man išvis ką ji daro atrodo taip kruopštu apgalvota, šaunuolių šaunuolė... Labai labai džiaugiuosi, kad pamilai fotografiją... Na jau vakar sakiau ką manau...
sbo , aš visu šimtu pritariu asvi. , nes dešinys šonas ir vidurys baltas, bet ten padegę.
Va, patikrinau ir aš... Pati akytę užmesk...
Ačiū pasisakiusiom dėl padėliojimų mano....
PBP , tai net nėr ką ir besikartot, man išvis ką ji daro atrodo taip kruopštu apgalvota, šaunuolių šaunuolė... Labai labai džiaugiuosi, kad pamilai fotografiją... Na jau vakar sakiau ką manau...
sbo , aš visu šimtu pritariu asvi. , nes dešinys šonas ir vidurys baltas, bet ten padegę.
Va, patikrinau ir aš... Pati akytę užmesk...
Na, man įdomu kaip galima padaryti baltą šešėlio pusėje neišdeginant ten kur šviesa krinta.
Gal aš kažko nemoku.
Geriau iš karto sakytumėt, kad fotografuotų sbo tą pom pomą iš ten, kur šviesa tiesiai krinta, ne šonu. Ir šiek tiek tamsiau. O kabinėjatės prie šešėlinės pusės.
Oi, atsiprašau, asvi rekomendavo keisti kampą.
Gal aš kažko nemoku.
Geriau iš karto sakytumėt, kad fotografuotų sbo tą pom pomą iš ten, kur šviesa tiesiai krinta, ne šonu. Ir šiek tiek tamsiau. O kabinėjatės prie šešėlinės pusės.
Oi, atsiprašau, asvi rekomendavo keisti kampą.
Tai va, kad aš tik nepaantrinau asvi.,o parašiau kad pritariu. Tik kad dar parodžiau kad va čia gaunas balta vien dėl to, nes išdegę.