Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2013 03 10, 18:43)
Tvarkingi namu darbai, skirtumas aiskiai matosi, bet man gal per tamsu ir pirmam nd galetu visa lekste tilpt i kadra  smile.gif Bet palauk dar ka kitos pasakys  smile.gif

apkarpiau nuotraukas, nes visur maziuke savo snapa ikisa doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 10, 18:20)

Man pertamsios foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 10, 18:57)
Man pertamsios foto ax.gif

o su ps galiu pasviesint, nes jau suvalgyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 10, 20:01)
o su ps galiu pasviesint, nes jau suvalgyta  biggrin.gif

Jei neklystu, tai negalima namu darbu su ps tvarkyti g.gif
Atsakyti
Pataisiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Su PS nuotrauku netaisom nono.gif
cia ne PS o fotografavimo ND. Va tame esme ir yra kad ismokt taip nufotkint kad nereiketu taisyt. As pati pirma NB melejona kartu perdarinejau nes tai per sviesu tai per tamsu buvo. Bet uztai dabar jau gerai atkalus sita dalyka esu, tikrai i nauda suejo biggrin.gif
Nes kad ir tarkim 5 ND, daug kas vargsta su juo, gi galima butu su PS WB sutvarkyt ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 10, 19:24)
Su PS nuotrauku netaisom  nono.gif
cia ne PS o fotografavimo ND. Va tame esme ir yra kad ismokt taip nufotkint kad nereiketu taisyt. As pati pirma NB melejona kartu perdarinejau nes tai per sviesu tai per tamsu buvo. Bet uztai dabar jau gerai atkalus sita dalyka esu, tikrai i nauda suejo  biggrin.gif
Nes kad ir tarkim 5 ND, daug kas vargsta su juo, gi galima butu su PS WB sutvarkyt ir vsio...

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 03 10, 19:35)
Laba merginos  4u.gif
Jeigu ne Yvettes uzduotis, tai galet dar iki balandzio vidurio butu dulkejas mano fotikas.
Pamirsau parasyti, kad pas mus siandien, t.y., UK yra mamos diena  wub.gif

Wubikais negalima komentuot kiek žinau, bet wub.gif Tvarkinga, su mintim. Mano mama apsidžiaugtų tokį gavus.
Atsakyti
PBP- nerealiai gražu ir labai graži idėja taip pasveikinti savo mama smile.gif jei nesupyksi, tai būtinai pasinaudosiu tokia nerealia mintim ir bandysiu įgyvendint, kad savo mamytę taip nudžiuginčiau, nes jau greit jos gimtadienis... 4u.gif
Atsakyti
Super merginu atvirukai thumbup.gif Nereali savaitgalio tema bigsmile.gif Ypac patiko PBP blink.gif wub.gif
Dedu ir as savaitgalio temai blush2.gif :

user posted image

user posted image

Daugiau Flickr.

Labai laukiami patarsymai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 10 kovo 2013 - 22:36
Labas rytas, kiek groziu temoje wub.gif

Dedu ir as savo bandymus:
user posted image

cia dar keli flickr:
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 03 10, 18:35)
As kai gavau nuo Taves atvirute galutinai isitikinau, kad esi pukuotas ir nuostabus zmogus  wub.gif  4u.gif

Va ir as taip sakau drinks_cheers.gif kai gavau atvirute galutinai isitikinau kokia ji pukuota biggrin.gif

PBP, as apakus nuo tavo atvirutes grozio wub.gif

O siaip tai giriu visas, saunuoles moteros thumbup.gif Vilnies be galo patiko atvirute su kavos medziu...jau dabar vyno stikline i nakti islenkus nebepamenu ar gyriau, ar ne... ir jei gyriau tai kur gyriau ar flickr ar cia biggrin.gif
Zodziu ir foggy nuostabus darbelis ir kiti flickr'e , ir o lala la lala patinka atvirutes ir kiek maciau tikrai visu faini rolleyes.gif
Atsakyti