Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 18:39)
Nea, popierius per storas, dedu tampomą  g.gif
Va kas per šilkinis popierius  g.gif
Tai statyk custom į tą patį bumbulą, gausis gerai smile.gif

Labai labai plonytis popierius smile.gif

OK, pabandysiu kita diena custom ant bumbulo statyt, o tai su debeseliu ar seseliu kaip daryt, kaip gaut baltuma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 17:46)
Labai labai plonytis popierius smile.gif

OK, pabandysiu kita diena custom ant bumbulo statyt, o tai su debeseliu ar seseliu kaip daryt, kaip gaut baltuma? biggrin.gif

Su debesėliu nieko daryti nereikia, balta turi būti tik custom, o tie du kiek suprantu tik parodo kaip nebalta būna ax.gif Nors kartais auto balčiau už custom gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 16:48)
Kur pažiūrėti lelių foto? Kai nereikėjo buvau radusi, dabar neatsimenu kur g.gif  4u.gif

Gal ne tokių lėlių foto ieškai, bet pasidairymui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 10, 17:50)
Gal ne tokių lėlių foto ieškai, bet pasidairymui.  smile.gif

Man leliukų reikia lotuliukas.gif Vaikiukų smile.gif
Bet ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 18:49)
Su debesėliu nieko daryti nereikia, balta turi būti tik custom, o tie du kiek suprantu tik parodo kaip nebalta būna  ax.gif Nors kartais auto balčiau už custom gaunasi  biggrin.gif

Aga, kaip mano siuo atveju berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 17:51)
Man leliukų reikia  lotuliukas.gif Vaikiukų  smile.gif
Bet ačiū  4u.gif

lotuliukas.gif Oi.. aš maniau, kad pametei ė tame žodyje.
Atsakyti
Sveikoss hi.gif jungiuosi i Jusu kompanija 4u.gif buvau kazkada prisijungus, paskui kazkur pradingau biggrin.gif pradedu vel is naujo rolleyes.gif
1 darbas
user posted image

2 darbas
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Jeigu ne Yvettes uzduotis, tai galet dar iki balandzio vidurio butu dulkejas mano fotikas. Bet priverte pasikrutint. Ilgai deliojau, plaukus roviausi, eskizus paisiau, zurnalus karpiau, visus kampus isieskojau smulkmeneles rinkdama, medzio sakele pasiskolinau, nuo zemes akmeneli, karpiau medziageliu likucius, o vakare guledama galvojau apie savo mama ir....sukuriau jai si atviruka. Mano mazasis kritikas sake 'ooooooo oooo', taip jis isreiskia emocija, kai jam kazkas labai patinka... Dabar dedu ir jusu teismui blush2.gif
user posted image
QUOTE(sayonara @ 2013 03 10, 09:35)
o kad esu pūkuota aš seniai sakiau, bet kažkodėl niekas netiki, kol nesusipažįsta. kitais tiki nepažindami, o manim netiki biggrin.gif

As kai gavau nuo Taves atvirute galutinai isitikinau, kad esi pukuotas ir nuostabus zmogus wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pas mus siandien, t.y., UK yra mamos diena wub.gif

Ir dar nuo saves ir vyro noriu pagirti Vilnis atvirute su kava, kazkas nuostabaus! Labiausiai atmintyje isliko is visu matytu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 03 10, 19:23)
Jeigu ne Yvettes uzduotis, tai galet dar iki balandzio vidurio butu dulkejas mano fotikas.

bigsmile.gif Man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 03 10, 18:35)

Labai fainas tavo atvirukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 10, 19:20)
Sveikoss  hi.gif jungiuosi i Jusu kompanija  4u.gif  buvau kazkada prisijungus, paskui kazkur pradingau  biggrin.gif  pradedu vel is naujo  rolleyes.gif

Tvarkingi namu darbai, skirtumas aiskiai matosi, bet man gal per tamsu ir pirmam nd galetu visa lekste tilpt i kadra smile.gif Bet palauk dar ka kitos pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 10, 17:37)

QUOTE(Endži @ 2013 03 10, 17:39)

Aciu merginos uz komentarus! Labai malonu, kai darbas taip ivertintas blush2.gif wub.gif

Pasimegavau darydama si darba, o dabar einu i virtuve mazajam kotletu kepti biggrin.gif
Atsakyti