Ačiū pastebėjusiom! Retai už manęs akis kliūna tai kažkaip ir nekyla ranka kelti nuotraukas...
Giniatte, super sugalvota!!!! Šaunuolė!
gizzy, graži šviesa! Antroj erdvės trūksta..
sbo, man truputi custom geltonuoja.
O ka daryti, kad butu idealus baltumas? Nuo ko cia priklauso?
krispuka, man tai raudonkepuraitės (ar kas ten stengtasi pavaizduoti) nuotraukos nepatiko. neskoninga, vulgarokai aprengta, ryškus makiažas, domino, tatuiruotė visiškai nedera brandus merginos veidas ir apranga (skonio reikalas, žinoma, bet aš apskritai neįsivaizduoju, kam tokia apranga galėtų tikti..) juodai baltose fotose - blogas jb, pilka pilka kur dairais. apie kompozicijas, šviesą ir siužetus kažkaip net kalba neina, pasimaivė be minties mergina, ir tiek. neįsižeisk, bet striptizo klubo aplinka būtų geriau tikusi.
miško nepakanka pasakai ar istorijai sukurti, turi būti kažkas daugiau, o ne tik baltas sniegas ir juodi medžiai.
taigi, pasimokyk iš savo klaidų, ir bandyk iš naujo. jeigu nori fotografuoti pasakas - pastudijuok internete ar knygose, kaip princesės ar raudonkepuraitės atrodo ir rengiasi, kokioje aplinkoje jos kažką veikia, pabvanmdyk pakopijuoti konkrečtų piešinį ar svetimą foto, kruopščiai pasirink modelį: venk ryškaus šiuolaikinio makiažo, neimk į modelius dažytų blondžių ir nepadaryk iš to asmeninės fs - netinka gi...
miško nepakanka pasakai ar istorijai sukurti, turi būti kažkas daugiau, o ne tik baltas sniegas ir juodi medžiai.
taigi, pasimokyk iš savo klaidų, ir bandyk iš naujo. jeigu nori fotografuoti pasakas - pastudijuok internete ar knygose, kaip princesės ar raudonkepuraitės atrodo ir rengiasi, kokioje aplinkoje jos kažką veikia, pabvanmdyk pakopijuoti konkrečtų piešinį ar svetimą foto, kruopščiai pasirink modelį: venk ryškaus šiuolaikinio makiažo, neimk į modelius dažytų blondžių ir nepadaryk iš to asmeninės fs - netinka gi...
QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 15:55)
O ka daryti, kad butu idealus baltumas? Nuo ko cia priklauso?
Pasirink tinkamai baltą spalvą, rinkis ten, kur fotografuoji ir gausis Gražus bumbulas, iš ko darei? Man kažkaip nesigauna apvalus nors tu ką
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 16:40)
gizzy, graži šviesa! Antroj erdvės trūksta..
Dekui
Tavo atviruteje vis bandau perskaityti kas parasyta ir tai ka perskaitau man kazkaip nelabai derinasi su siulu, adata, saga, bet gal cia as kazko nesuprantu, neizvelgiu
gizzy, nu ot.. iššifravai..
Papildyta:
Gal per mažai sluoksniu dedi?
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 16:37)
Pasirink tinkamai baltą spalvą, rinkis ten, kur fotografuoji ir gausis Gražus bumbulas, iš ko darei? Man kažkaip nesigauna apvalus nors tu ką
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 17:37)
Aciu Bumbulas pirktas, as ji tik isskleidziau, jis is silkinio popieriaus.
Na Custom taip, reiks rinktis toj pacioj matyt vietoj, nes dabar biski kitoj buvo, kadangi bumbulas kaba, o popieriu balta fotkinau padeta ant baldo Bet kaip padaryt, kad butu idealus baltas pvz., debeselio?
QUOTE(krispuka @ 2013 03 10, 00:19)
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau
na, daugelis nariu pasake jau viska ta pati pagalvojau, kai tik pamaciau nuogos rankos ziema, super duper aukstakulniai niekaip nesiziuri sekmes ktia karta
QUOTE(gizzy @ 2013 03 10, 01:51)
Vietoj to bandziau fotografuoti ir as gelytes
Parasiau flickr
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 11:08)
Labas šaltas saulėtas rytas....
Cia ikelta atvirute geriau ziurisi nei antroji. Antrojoje per daug apacios. Bet grazu - atvirukai mmmm
Cia ikelta atvirute geriau ziurisi nei antroji. Antrojoje per daug apacios. Bet grazu - atvirukai mmmm
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 10, 15:32)
Savaitgalio temai:
Grazu, sviesesnis variantas ziurisi geriau
Isora, man irgi su tekstu nesusiderino visas atvirukas bet sitas idetas grazesnis
Musu mokytoja dave mums savaitgalio uzduoti "Sviesa+knyga", i savaitgalio tema:
Musu mokytoja dave mums savaitgalio uzduoti "Sviesa+knyga", i savaitgalio tema:
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 17:15)
Nea, popierius per storas, dedu tampomą
QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 17:24)
Aciu Bumbulas pirktas, as ji tik isskleidziau, jis is silkinio popieriaus.
Na Custom taip, reiks rinktis toj pacioj matyt vietoj, nes dabar biski kitoj buvo, kadangi bumbulas kaba, o popieriu balta fotkinau padeta ant baldo Bet kaip padaryt, kad butu idealus baltas pvz., debeselio?
Va kas per šilkinis popierius
Tai statyk custom į tą patį bumbulą, gausis gerai