Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ačiū pastebėjusiom! smile.gif Retai už manęs akis kliūna tai kažkaip ir nekyla ranka kelti nuotraukas... blush2.gif

Giniatte, super sugalvota!!!! Šaunuolė! thumbup.gif

gizzy, graži šviesa! Antroj erdvės trūksta.. smile.gif

sbo, man truputi custom geltonuoja. g.gif

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 15:15)
Keliu 5ND naturalioje sviesoje. Laukiu ziniu smile.gif

negerai, pirmoji idealiausiais baltumas.
Atsakyti
O ka daryti, kad butu idealus baltumas? Nuo ko cia priklauso?
Atsakyti
krispuka, man tai raudonkepuraitės (ar kas ten stengtasi pavaizduoti) nuotraukos nepatiko. neskoninga, vulgarokai aprengta, ryškus makiažas, domino, tatuiruotė doh.gif visiškai nedera brandus merginos veidas ir apranga (skonio reikalas, žinoma, bet aš apskritai neįsivaizduoju, kam tokia apranga galėtų tikti..) juodai baltose fotose - blogas jb, pilka pilka kur dairais. apie kompozicijas, šviesą ir siužetus kažkaip net kalba neina, pasimaivė be minties mergina, ir tiek. neįsižeisk, bet striptizo klubo aplinka būtų geriau tikusi.
miško nepakanka pasakai ar istorijai sukurti, turi būti kažkas daugiau, o ne tik baltas sniegas ir juodi medžiai.
taigi, pasimokyk iš savo klaidų, ir bandyk iš naujo. jeigu nori fotografuoti pasakas - pastudijuok internete ar knygose, kaip princesės ar raudonkepuraitės atrodo ir rengiasi, kokioje aplinkoje jos kažką veikia, pabvanmdyk pakopijuoti konkrečtų piešinį ar svetimą foto, kruopščiai pasirink modelį: venk ryškaus šiuolaikinio makiažo, neimk į modelius dažytų blondžių ir nepadaryk iš to asmeninės fs - netinka gi...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 15:55)
O ka daryti, kad butu idealus baltumas? Nuo ko cia priklauso?

Pasirink tinkamai baltą spalvą, rinkis ten, kur fotografuoji ir gausis smile.gif Gražus bumbulas, iš ko darei? Man kažkaip nesigauna apvalus nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 16:40)
gizzy, graži šviesa! Antroj erdvės trūksta..  smile.gif

Dekui smile.gif

Tavo atviruteje vis bandau perskaityti kas parasyta ir tai ka perskaitau man kazkaip nelabai derinasi su siulu, adata, saga, bet gal cia as kazko nesuprantu, neizvelgiu blush2.gif
Atsakyti
Kur pažiūrėti lelių foto? Kai nereikėjo buvau radusi, dabar neatsimenu kur g.gif 4u.gif
Atsakyti
gizzy, nu ot.. biggrin.gif iššifravai.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 16:37)
Pasirink tinkamai baltą spalvą, rinkis ten, kur fotografuoji ir gausis smile.gif Gražus bumbulas, iš ko darei? Man kažkaip nesigauna apvalus nors tu ką doh.gif

Gal per mažai sluoksniu dedi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 10, 17:37)

Aciu 4u.gif Bumbulas pirktas, as ji tik isskleidziau, jis is silkinio popieriaus.

Na Custom taip, reiks rinktis toj pacioj matyt vietoj, nes dabar biski kitoj buvo, kadangi bumbulas kaba, o popieriu balta fotkinau padeta ant baldo smile.gif Bet kaip padaryt, kad butu idealus baltas pvz., debeselio?
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 10, 00:19)
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau

na, daugelis nariu pasake jau viska smile.gif ta pati pagalvojau, kai tik pamaciau smile.gif nuogos rankos ziema, super duper aukstakulniai niekaip nesiziuri smile.gif sekmes ktia karta smile.gif

QUOTE(gizzy @ 2013 03 10, 01:51)
Vietoj to bandziau fotografuoti ir as gelytes smile.gif

Parasiau flickr wink.gif

QUOTE(isora @ 2013 03 10, 11:08)
Labas šaltas saulėtas rytas.... mirksiukas.gif
Cia ikelta atvirute geriau ziurisi nei antroji. Antrojoje per daug apacios. Bet grazu - atvirukai smile.gif mmmm  rolleyes.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 03 10, 15:32)
Savaitgalio temai:

Grazu, sviesesnis variantas ziurisi geriau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 10 kovo 2013 - 17:36
Isora, man irgi su tekstu nesusiderino visas atvirukas smile.gif bet sitas idetas grazesnis 4u.gif

Musu mokytoja dave mums savaitgalio uzduoti "Sviesa+knyga", i savaitgalio tema:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 17:15)
Gal per mažai sluoksniu dedi? 4u.gif

Nea, popierius per storas, dedu tampomą g.gif

QUOTE(sbo @ 2013 03 10, 17:24)
Aciu 4u.gif Bumbulas pirktas, as ji tik isskleidziau, jis is silkinio popieriaus.

Na Custom taip, reiks rinktis toj pacioj matyt vietoj, nes dabar biski kitoj buvo, kadangi bumbulas kaba, o popieriu balta fotkinau padeta ant baldo smile.gif Bet kaip padaryt, kad butu idealus baltas pvz., debeselio?

Va kas per šilkinis popierius g.gif
Tai statyk custom į tą patį bumbulą, gausis gerai smile.gif
Atsakyti