Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labas šaltas saulėtas rytas.... mirksiukas.gif

Atnešu kaip ir savaitgaliniui žaidimukui padėliojimus savo. blush2.gif Gaila tik, kad gražiai nenufot., bet pažadu gryžusi vakare perfotografuoti, čia apsidraudimui jei netyčia užvėluočiau, kad tikrai dariau, iki 1 nakties vakar dėliojau, tai bent juodraštį parodysiu... blush2.gif

Komentarai ir kritika labai laukiama, pasiilgau paspardymų ir kaip užkabino mane irgi dėlioti... bigsmile.gif

user posted image

Kitas čia: Flickr

Yvette , tavo grožiui ūsų nereikia.... biggrin.gif jų murkimas katiniškesnis penkių katinų su ūsais kartu sudėjus.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 10, 10:24)
Gizzy, pirma būų net labai faina, na bet apie kompoziciją tau reikia daugiau paskaityt

Dekui Yvette 4u.gif eisiu skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 03 10, 10:08)
Labas šaltas saulėtas rytas.... mirksiukas.gif

Atnešu kaip ir savaitgaliniui žaidimukui padėliojimus savo.  blush2.gif  Gaila tik, kad gražiai nenufot., bet pažadu gryžusi vakare perfotografuoti, čia apsidraudimui jei netyčia užvėluočiau, kad tikrai dariau, iki 1 nakties vakar dėliojau, tai bent juodraštį parodysiu... blush2.gif

Komentarai ir kritika labai laukiama, pasiilgau paspardymų ir kaip užkabino mane irgi dėlioti... bigsmile.gif

man sis fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 10, 09:36)
lotuliukas.gif  gal tiek to.

bet Tu pagalvok.. tokie geri šepečiai katukui išeitų..smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 10, 00:17)
Taipogi noriu garsiai pasidziaugti, gavau atvirute nuo say yahoo.gif Labai patinka man Tavo si foto ir uzrasius taip mielai wub.gif  visai pukuota Tu esi wub.gif  biggrin.gif tik rupuzes istebe su tusu atvirutes prieki paste...tik nezinau dabar ant ko pykti LT pasto ar amerikes dry.gif

pas mus, pas mus paštininkai-fetišistai teplioja šviesius atvirukus biggrin.gif
džiaugiuosi, kad atkeliavo ir kad patiko.
o kad esu pūkuota aš seniai sakiau, bet kažkodėl niekas netiki, kol nesusipažįsta. kitais tiki nepažindami, o manim netiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 10, 00:19)
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8527/8543242764_e5a12d0b21.jpg

ax.gif

oi, oi, raudonkepuraite ir auksti kulnai... man taip nelabai blush2.gif ir pustas blizgantis sijonukas... na truputi vulgariai atrodo... pasakai nilabai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 03 10, 01:51)
Atvirutei idejos kol kas neturiu  unsure.gif Visa diena tik apie tai ir galvojau, bet deja...
Vietoj to bandziau fotografuoti ir as gelytes smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8091/8543457642_c6988b9ea0.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8366/8543455488_ff9739c3c2.jpg

Ir dar pora yra cia   ax.gif
Kritika ir komentarai, kaip visada, labai laukiami  smile.gif

pirmoji patiko - sviesa, burbuliukai, gal pagrindas per daug apsunkina nuotrauka. Antroji nelabai spalvos kazkokios ne tokios, skaudzios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 kovo 2013 - 11:54
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 10, 12:57)
pirmoji patiko - sviesa, burbuliukai, gal pagrindas per daug apsunkina nuotrauka. Antroji nelabai spalvos kazkokios ne tokios, skaudzios  smile.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
O jums flickre leidzia kelt nuotrauku kiek norit? Man kazkokia lentele ismete, ir nesuprantu, neduoda nemokamai ikelt nuotrauku, kas cia per nesamone unsure.gif
Viskas ok, leidzia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 10 kovo 2013 - 13:13
aciu kas teikesi pakomentuoti mano foto raudonkepuraite ax.gif , tobulumui ribu ner, fotografuoju dar tik pusmeti smile.gif stengsiuosi zengti i prieki ax.gif
Atsakyti
Keliu 5ND naturalioje sviesoje. Laukiu ziniu smile.gif
AUTO
user posted image
DEBESELIS
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
Gal taip geriau ziurisi? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Savaitgalio temai:

user posted image

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 10 kovo 2013 - 14:33
Giniate, kokia nuostabi mintis su kava wub.gif Merginos, kokios jus visos isradingos 4u.gif
Atsakyti