Sea Girl - Pavasarinis "buitiakas" labai labai patiko, beto l. gražus namų interjeras
Primenu, kad konkursas "Spalvota fotografija" baigsis kovo 16 d. !!!
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 16:07)
Miraval, jau taip gražiai ir mandagiai prašei
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.
Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.
Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.
manęs irgi jau nelabai džiugina tie mano ND (kažkokie vienodi, be normalios idėjos), bet turbūt labiausia dėl to, kad nelabai turiu vietos šitam ND, o jam norisi erdvės didesnės...Ir šiaip tas mūsų dabartinis butukas toooks mažas ir nedžiuginantis akies, kad be proto laukiu savų namų... nu aišku, čia turbūt tik žaliai taip atrodo, kad labiausiai kalta aplinka...
Jei tik galėčiau prisijungt prie mokinių, tai aaaaaa kaip nerealu būtų!!!
ryt bandysiu į lauką ištrūkt su aparatu, gal ten geriau pavyks įgyvendint darbą...
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 21:15)
Laaabai grazus namai ir sviesa superine.. Tik man labai uzkliuvo griunantis stalas..
Krispuka, man tavo raudonkepuraite ni ocin tokia.. labai grazi mergaite, bet tie kablai sniege (net atrodo kad tuoj ismigs ji i ta sniega ), trumpas sijonelis, nuogos rankos.. Nelimpa sniege ji man va pavasari/vasara su normaliais batais ji man patiktu
O dabar susimasciau, neatsiskaiciusios ND gali foto komentuot?
QUOTE(DoVi @ 2013 03 10, 00:47)
matei kiek Sayonara komentavo kažkada. Ir taip išsamiai.
Pakuždėsiu, ji ND neatsiskaičius
Sayonara, nepyk karts nuo karto prisimenu šį faktą
Dekui merginos
Su pacia nuotrauka tikrai nieko blogo...bet man toks stiliukas alergija kelia... prie ko tie kablai sniege...? Tai kaizkaip automatiskai ir foto nepatinka
Modelis labai grazi, tikiuos dar pridarysi fotosesiju su ja
Rimtai? Nu veiziejau stipriai kad nieks negriutu....eisiu dar syk paziuret Dekui uz komentara
Taipogi noriu garsiai pasidziaugti, gavau atvirute nuo say Labai patinka man Tavo si foto ir uzrasius taip mielai visai pukuota Tu esi tik rupuzes istebe su tusu atvirutes prieki paste...tik nezinau dabar ant ko pykti LT pasto ar amerikes
Papildyta:
Na man dar irgi like 4 ir 5 ND padaryt, bet va kazkaip naglai pradejau zaidimuose dalyvauti ir nuotraukas cia deti
4ND baika, bet ziuriu kiek cia merginos vargsta su 5ND, tai net baisu kad nesusitvarkysiu taip lengvai
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 23:19)
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau
Su pacia nuotrauka tikrai nieko blogo...bet man toks stiliukas alergija kelia... prie ko tie kablai sniege...? Tai kaizkaip automatiskai ir foto nepatinka
Modelis labai grazi, tikiuos dar pridarysi fotosesiju su ja
QUOTE(DoVi @ 2013 03 09, 23:47)
Rimtai? Nu veiziejau stipriai kad nieks negriutu....eisiu dar syk paziuret Dekui uz komentara
Taipogi noriu garsiai pasidziaugti, gavau atvirute nuo say Labai patinka man Tavo si foto ir uzrasius taip mielai visai pukuota Tu esi tik rupuzes istebe su tusu atvirutes prieki paste...tik nezinau dabar ant ko pykti LT pasto ar amerikes
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 23:58)
Na man dar irgi like 4 ir 5 ND padaryt, bet va kazkaip naglai pradejau zaidimuose dalyvauti ir nuotraukas cia deti
4ND baika, bet ziuriu kiek cia merginos vargsta su 5ND, tai net baisu kad nesusitvarkysiu taip lengvai
galvojau komentuoju cia nelegaliai
Sunku su tuo 5 ND, reiks jauciu eit baltu kiausiu ieskot (kazkaip retai cia tokiu uzmatau), baltom paklodem uzdengt savo geltonas sienas, mazu gausis
Sunku su tuo 5 ND, reiks jauciu eit baltu kiausiu ieskot (kazkaip retai cia tokiu uzmatau), baltom paklodem uzdengt savo geltonas sienas, mazu gausis
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 23:58)
jokių problemų.. tai vis tiek nieko nepakeis
QUOTE(sayonara @ 2013 03 10, 09:21)
jokių problemų.. tai vis tiek nieko nepakeis
žinau..
Bet ir tu žinai kad jėgiškas jausmas katiną už ūsų patampyt
Turiu namuose katiną, bet jis ūsų neturi
Gizzy, pirma būų net labai faina, na bet apie kompoziciją tau reikia daugiau paskaityt
QUOTE(Yvette @ 2013 03 10, 09:24)
žinau..
no problem, tampyk
o saviškiui galėtum suteikti daugiau katiniškumo.. kaip moteriškės blakstienas klijuoja, Tu gali jam ūsus priklijuot..
QUOTE(sayonara @ 2013 03 10, 10:28)
no problem, tampyk
o saviškiui galėtum suteikti daugiau katiniškumo.. kaip moteriškės blakstienas klijuoja, Tu gali jam ūsus priklijuot..
gal tiek to.