Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sea Girl - Pavasarinis "buitiakas" labai labai patiko, beto l. gražus namų interjeras thumbup.gif

Primenu, kad konkursas "Spalvota fotografija" baigsis kovo 16 d. !!!
Atsakyti
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau smile.gif

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 16:07)
Miraval, jau taip gražiai ir mandagiai prašei  smile.gif
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.

Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.

4u.gif
manęs irgi jau nelabai džiugina tie mano ND (kažkokie vienodi, be normalios idėjos), bet turbūt labiausia dėl to, kad nelabai turiu vietos šitam ND, o jam norisi erdvės didesnės...Ir šiaip tas mūsų dabartinis butukas toooks mažas ir nedžiuginantis akies, kad be proto laukiu savų namų... ax.gif nu aišku, čia turbūt tik žaliai taip atrodo, kad labiausiai kalta aplinka... doh.gif
Jei tik galėčiau prisijungt prie mokinių, tai bigsmile.gif aaaaaa kaip nerealu būtų!!! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ryt bandysiu į lauką ištrūkt su aparatu, gal ten geriau pavyks įgyvendint darbą...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 21:15)
krispuka, sutinku su ich komentaru 4u.gif
Pavasarinis "buitiakas"

Laaabai grazus namai bigsmile.gif ir sviesa superine.. smile.gif Tik man labai uzkliuvo griunantis stalas.. rolleyes.gif

Krispuka, man tavo raudonkepuraite ni ocin tokia.. labai grazi mergaite, bet tie kablai sniege (net atrodo kad tuoj ismigs ji i ta sniega biggrin.gif), trumpas sijonelis, nuogos rankos.. Nelimpa sniege ji man rolleyes.gif va pavasari/vasara su normaliais batais ji man patiktu ax.gif

O dabar susimasciau, neatsiskaiciusios ND gali foto komentuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 10, 00:47)

O dabar susimasciau, neatsiskaiciusios ND gali foto komentuot?  g.gif

matei kiek Sayonara komentavo kažkada. Ir taip išsamiai.
Pakuždėsiu, ji ND neatsiskaičius biggrin.gif

Sayonara, nepyk 4u.gif karts nuo karto prisimenu šį faktą biggrin.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 23:19)
Apturejau ir as drauges fotosesija, ikeliu raudonkepuraite, ryt i flick imesiu daugiau smile.gif

Su pacia nuotrauka tikrai nieko blogo...bet man toks stiliukas alergija kelia... blush2.gif prie ko tie kablai sniege...? Tai kaizkaip automatiskai ir foto nepatinka blush2.gif
Modelis labai grazi, tikiuos dar pridarysi fotosesiju su ja 4u.gif

QUOTE(DoVi @ 2013 03 09, 23:47)
Tik man labai uzkliuvo griunantis stalas..  rolleyes.gif

Rimtai? biggrin.gif Nu veiziejau stipriai kad nieks negriutu....eisiu dar syk paziuret biggrin.gif Dekui uz komentara 4u.gif

Taipogi noriu garsiai pasidziaugti, gavau atvirute nuo say yahoo.gif Labai patinka man Tavo si foto ir uzrasius taip mielai wub.gif visai pukuota Tu esi wub.gif biggrin.gif tik rupuzes istebe su tusu atvirutes prieki paste...tik nezinau dabar ant ko pykti LT pasto ar amerikes dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 23:58)
Pakuždėsiu, ji ND neatsiskaičius  biggrin.gif
Sayonara, nepyk  4u.gif  karts nuo karto prisimenu šį faktą  biggrin.gif

Na man dar irgi like 4 ir 5 ND padaryt, bet va kazkaip naglai pradejau zaidimuose dalyvauti ir nuotraukas cia deti hihihi.gif
4ND baika, bet ziuriu kiek cia merginos vargsta su 5ND, tai net baisu kad nesusitvarkysiu taip lengvai biggrin.gif
Atsakyti
karsta.gif galvojau komentuoju cia nelegaliai biggrin.gif
Sunku su tuo 5 ND, reiks jauciu eit baltu kiausiu ieskot (kazkaip retai cia tokiu uzmatau), baltom paklodem uzdengt savo geltonas sienas, mazu gausis biggrin.gif
Atsakyti
Atvirutei idejos kol kas neturiu unsure.gif Visa diena tik apie tai ir galvojau, bet deja...
Vietoj to bandziau fotografuoti ir as gelytes smile.gif

user posted image

user posted image

Ir dar pora yra cia ax.gif
Kritika ir komentarai, kaip visada, labai laukiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 23:58)
Pakuždėsiu, ji ND neatsiskaičius  biggrin.gif
Sayonara, nepyk  4u.gif  karts nuo karto prisimenu šį faktą  biggrin.gif

jokių problemų.. tai vis tiek nieko nepakeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 10, 09:21)
jokių problemų.. tai vis tiek nieko nepakeis biggrin.gif

žinau..
Bet ir tu žinai kad jėgiškas jausmas katiną už ūsų patampyt biggrin.gif
Turiu namuose katiną, bet jis ūsų neturi blink.gif

Gizzy, pirma būų net labai faina, na bet apie kompoziciją tau reikia daugiau paskaityt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 kovo 2013 - 09:26
QUOTE(Yvette @ 2013 03 10, 09:24)
žinau..
Bet ir tu žinai kad jėgiškas jausmas katiną už ūsų patampyt  biggrin.gif
Turiu namuose katiną, bet jis ūsų neturi  blink.gif

no problem, tampyk smile.gif
o saviškiui galėtum suteikti daugiau katiniškumo.. kaip moteriškės blakstienas klijuoja, Tu gali jam ūsus priklijuot..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 10, 10:28)
no problem, tampyk smile.gif
o saviškiui galėtum suteikti daugiau katiniškumo.. kaip moteriškės blakstienas klijuoja, Tu gali jam ūsus priklijuot..

lotuliukas.gif gal tiek to.
Atsakyti