Labu
mano 4ND truputį pasimiršo, tai gal nedrasiai priminsiu apie jį... Jūs čia tiek daug grožių pridėjote ir tiek daug, kad suprantu, jog mano pamokėlės visai ne į temą... o gal jie ir pasimiršo, kadangi nelabai jie tinkami... žodž - laukiu Taip arba bent vieno NE ir skubėsiu perdaryt, kad tiktų...
nu bet jau grožių grožiai čia pas Jus gimsta, ATVIRUTĖSSS ... Ach kiek daug norėsis bent sau bandyt įgyvendint, kai baigsiu su ND...
Edeva, kaip gražu tie blizgiukai fone, o aš galvojau čia jau PS įmantrybės, o čia pasirodo įgyvendinama ir taip ir pati nuotrauka tokia pavasariška! Labai patinka!
na, o čia mano 4 ND...jei kas netingit - žvilgterkit... AČIŪ 584 žinutė
http://www.supermama...?...6049&st=576
Miraval, jau taip gražiai ir mandagiai prašei
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.
Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.
Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.
Sveikos, mokytoja Nd dave geliu temai
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 19:15)
Sveikos, mokytoja Nd dave geliu temai
As nemegstu tamsaus fono, o jis cia visai netinka Truksta man erdves, kampas nefotogeniskas
QUOTE(ich @ 2013 03 09, 19:45)
As nemegstu tamsaus fono, o jis cia visai netinka Truksta man erdves, kampas nefotogeniskas
aiskutis, dekui uz komentara, turejau veidrodi maziuka , del to ir erdves maza, o fonas kazkaip ir juodas gavosi
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 19:58)
aiskutis, dekui uz komentara, turejau veidrodi maziuka , del to ir erdves maza, o fonas kazkaip ir juodas gavosi
gal turi dar kokiu bandymu tik ranku nenuleisk, bandyk, ieskok kampu
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 18:15)
krispuka, sutinku su ich komentaru
Pavasarinis "buitiakas"
QUOTE(ich @ 2013 03 09, 20:01)
gal turi dar kokiu bandymu tik ranku nenuleisk, bandyk, ieskok kampu
turiu raw jie dar faile
p.s. tik dabar pastebejau kad langai labai jau "svarus"
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 20:15)
Pavasarinis "buitiakas"
Pavasarinis "buitiakas"
aiskutis
o foto tavo kokia liuks, man dar toli iki tokiu
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 20:17)
p.s. tik dabar pastebejau kad langai labai jau "svarus"
taip visad yra, plika akim nesimato, fotkeje tikrai pasimatys
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 19:15)
Pavasarinis "buitiakas"
Pavasarinis "buitiakas"
Patinka man tavo buitiakas
Kur čia registruojatės į meetą? Maž ateisiu nervų pagadyt ir aš..
Atėjau pasilabint pakerėta Sea , butiako.. Nu bet gražus tas buitiakas nerealiai, šviesa nuostabiai gula.. Va jetus,kaip man patinka irgi tavo buitiakai..
Ryt ir aš atnešiu atvirutę... Patiko tikrai pažaidimai moteriškių.. Fantazijos pas visas,ogogooo
Atėjau pasilabint pakerėta Sea , butiako.. Nu bet gražus tas buitiakas nerealiai, šviesa nuostabiai gula.. Va jetus,kaip man patinka irgi tavo buitiakai..
Ryt ir aš atnešiu atvirutę... Patiko tikrai pažaidimai moteriškių.. Fantazijos pas visas,ogogooo