Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labu 4u.gif
mano 4ND truputį pasimiršo, tai gal nedrasiai priminsiu apie jį... Jūs čia tiek daug grožių pridėjote wub.gif ir tiek daug, kad suprantu, jog mano pamokėlės visai ne į temą... o gal jie ir pasimiršo, kadangi nelabai jie tinkami... g.gif žodž - laukiu Taip arba bent vieno NE ir skubėsiu perdaryt, kad tiktų...

nu bet jau grožių grožiai čia pas Jus gimsta, ATVIRUTĖSSS bigsmile.gif wub.gif ... Ach kiek daug norėsis bent sau bandyt įgyvendint, kai baigsiu su ND... ax.gif

Edeva, kaip gražu tie blizgiukai fone, o aš galvojau čia jau PS įmantrybės, o čia pasirodo įgyvendinama ir taip bigsmile.gif ir pati nuotrauka tokia pavasariška! Labai patinka!

na, o čia mano 4 ND...jei kas netingit - žvilgterkit... AČIŪ 4u.gif 584 žinutė
http://www.supermama...?...6049&st=576
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 09 kovo 2013 - 15:16
Miraval, jau taip gražiai ir mandagiai prašei smile.gif
Jaučiu būčiau kiek nagliau dėmesio ND paprašius.

Šiaip žinok nedžiugina ND. Dar pavartyk, pažiūrėk kaip kitos ND atliko.
Šiaip geras tavo toks nusiteikimas.
Jei turi flickr, brūkštelk man až ir jei nori prijungsiu prie savo mokinių grupelės, gal prasilauši greičiau.
Atsakyti
Sveikos, mokytoja Nd dave geliu temai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 19:15)

As nemegstu tamsaus fono, o jis cia visai netinka g.gif Truksta man erdves, kampas nefotogeniskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 09, 19:45)
As nemegstu tamsaus fono, o jis cia visai netinka g.gif Truksta man erdves, kampas nefotogeniskas 4u.gif

aiskutis, dekui uz komentara, turejau veidrodi maziuka , del to ir erdves maza, o fonas kazkaip ir juodas gavosi
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 19:58)
aiskutis, dekui uz komentara, turejau veidrodi maziuka , del to ir erdves maza, o fonas kazkaip ir juodas gavosi

gal turi dar kokiu bandymu bigsmile.gif tik ranku nenuleisk, bandyk, ieskok kampu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 09, 18:15)

krispuka, sutinku su ich komentaru 4u.gif

Pavasarinis "buitiakas"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 09, 20:01)
gal turi dar kokiu bandymu bigsmile.gif tik ranku nenuleisk, bandyk, ieskok kampu smile.gif

turiu raw jie dar faile
Atsakyti
p.s. tik dabar pastebejau kad langai labai jau "svarus" lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 09 kovo 2013 - 19:18
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 20:15)
Pavasarinis "buitiakas"

aiskutis smile.gif

o foto tavo kokia liuks, man dar toli iki tokiu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 20:17)
p.s. tik dabar pastebejau kad langai labai jau "svarus" lotuliukas.gif  blush2.gif

taip visad yra, plika akim nesimato, fotkeje tikrai pasimatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 09, 19:15)
Pavasarinis "buitiakas"

Patinka man tavo buitiakas wub.gif
Atsakyti
Kur čia registruojatės į meetą? bigsmile.gif Maž ateisiu nervų pagadyt ir aš.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atėjau pasilabint pakerėta Sea , butiako.. wub.gif Nu bet gražus tas buitiakas nerealiai, šviesa nuostabiai gula.. wub.gif Va jetus,kaip man patinka irgi tavo buitiakai.. thumbup.gif

Ryt ir aš atnešiu atvirutę... blush2.gif Patiko tikrai pažaidimai moteriškių.. thumbup.gif Fantazijos pas visas,ogogooo thumbup.gif
Atsakyti