Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 09, 10:12)
Net neketinu kandžiotis,

nu dar pasierzinsiu biggrin.gif

Aš todėl ir siūliau susitikti ne kavinėje o kur nors kitur biggrin.gif kur peilių ir šakučių nėra biggrin.gif
Tai gyva likčiau, niekas nesuvalgytų biggrin.gif Bet dėl visa pikta kelis gražius atvirukus įsimesiu. Tai išalkusias papirkti galėsiu biggrin.gif

Tiesa, ar visos pastebėjot, kad vyksta emocijų konkursas? LAbiausiai patikusios foto autoriui atsiųsiu atviruką su nuotraukoje pavaizduoto žmogaus foto
Taip pat spalvų konkursas vyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2013 - 09:22
Nebesuspeju nieko...Tyliai pasigrozejau visu autoportretais, saunuoles merginos! As vis neprisiruosiu tam, nezinau kodel...laiko truksta, ta prasme atrasciau kai mazas miega, bet tada sviesos nerandu geros...ideju nera, pati sau nepatinku ir dar daugelis priezasciu...tipo cool.gif bet turbut labiausiai tai tingiu ir su kuribingumu blogai cool.gif

Atvirutes kokia sauni ideja thumbup.gif

Na ir kadangi pas mane dar 10 min kovo 8-ji, tai su tuo ir sveikinu visas sios temos moteris, merginas ir mergaites 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 09, 11:19)
Aš todėl ir siūliau susitikti ne kavinėje o kur nors kitur  biggrin.gif  kur peilių ir šakučių nėra  biggrin.gif

biggrin.gif
Humoras ir gera nuotaika tirpdo bet kokius ledus smile.gif

Aciu Yvette
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 09, 08:42)
Klausai, Alabama, jei aš su Tavim "nedraugauju", tai dar nereiškia, kad ketinu "valgyti". Man rodos, dar nė vienos čia nesuėdžiau, nors legendų sklando daug ir įvairių biggrin.gif

Todėl būk gera, mesk iš savo galvos tuos įsivaizdavimus ir nustok kabinėtis. Aš Tavęs nekibinu? Nekibinu. Kai komentavau ir kritikavau, buvau bloga, o dabar tyliu, bet vis tiek negerai? Tai ko Tu nori?

Jei Tu nuspręsi nevažiuoti į susitikimą, tai tik TAVO sprendimas, o aš su juo nieko bendra neturėsiu. Man Tu netrukdai. O jeigu aš Tau trukdau, nu ką padarysi, c'est la vie.

Tavo fotografijų nekomentuoju ne todėl, kad jos blogos ir aš jas "išspjausiu", o todėl, kad, mano nuomone, Tu nemoki priimti kritikos, tad nusprendžiau su Tavimi nekontaktuoti. Bet aš moku būti objektyvi ir įvertinti gerus darbus, net jei juos atliko man nepatinkantis žmogus.

Suvalgys, išspjaus.. doh.gif

Oi tu dievuli, kur tavo jumoro jausmas?"kabinetis,
trukdau". ramiau, tu ramiau.man tavo ingoras is ismetimas
is draugu tesiog siek tiek vaikiskas, juolab mano foto nuo
to laiko tikrai pasikeite ir as taves asmeniskai
atsiprasiau.Dabar priimu kritika ramiai, yvette patvirtins.
Man labai skaudi buvo tavo reakcija, nes esi vienas is tu zmoniu, kurios labai gerbiu ir zaviuosi.Nenoras vaziuoti i meeta tai ti budas apsaugoti nuo savo nemalonios kompanijos, apveklant i juoko (suvalgys) forma.Nemoku ir niekada nemokejau bendrauti, 6 metai namie
su vaikais prie to kaziek prisideda, bet draugu, zmoniu poreikis, vienatves jausmas nuo to
nemazeja.Gal jau uztenka pykti del mazmoziu, Say?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 07, 20:07)
Dedu ir aš Yvettes užduotus ND: blush2.gif

patiko su pipirais, kitu mergaiciu irgi labai fain atvirukai, kokios jus saunuoles, na bandysiu gal ir as kazka sugalvoti, nors su fantazija pas mane visai prastai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sakykit o kaip ta rusis vadinas atviruku angliskai, paieskociau dar darbu g.gif
Atsakyti
g.gif
http://www.facebook....3...e=1
Čia pokštas?
Atsakyti
sios sav mokytojos uzduotis augalas + sviesa , kadangi pas mus sviesos mazai,bet uzduoti atlikau noreciau komentaru kas netingit mirksiukas.gif

user posted image

daugiau variantu Cia
Atsakyti
Edeva, pakomentavau smile.gif

Jei atsirastu dar norinciu pakomentuoti ju nuotraukas, sakykit. kol dar namie tupiu biggrin.gif reik taisyt bloga nuomone apie mane susidarusia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 09, 14:36)
sios sav mokytojos uzduotis augalas + sviesa , kadangi pas mus sviesos mazai,bet uzduoti atlikau noreciau komentaru kas netingit  mirksiukas.gif

Patinka fonas, labai noretusi kvadrato sioj foto, mano akim su formatu cia kazkas ne taip g.gif o gal tik vaidenasi. Geles ziedas karstajame trecdaliu taske, kompozicija gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 09, 13:36)
sios sav mokytojos uzduotis augalas + sviesa , kadangi pas mus sviesos mazai,bet uzduoti atlikau noreciau komentaru kas netingit  mirksiukas.gif
daugiau variantu Cia

Ši geriausia iš visos serijos 4u.gif
Dėl formato - pritariu ich, žiūriu į nuotrauką ir trūksta arba standarto(3x2), arba kvadrato.
Atsakyti
na bandau unsure.gif
user posted image
Atsakyti