Gal kas planuojat Kaune SD užsakymą?Prisijungčiau
QUOTE(Anushka_1312 @ 2013 03 11, 22:14)
Skubiai priimsiu 1 vilniete prie landsend.co.uk uzsakymo. Turiu papildoma 20% koduka.
Uzsakyta
QUOTE(DLike @ 2013 03 11, 21:24)
šitą bandėt? WDAY - 15% nuolaida. Galioja iki 2013.03.12.
Labai aciu,suspejau panaudoti, pritaike LOreal dazams
QUOTE(erigra @ 2013 03 11, 22:08)
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 11, 22:40)
jeigu reikia galiu aš rinkti, po to persiųsti į kitus miestus ir man pačiai reikia kaiko.
Aš renku Parapharmacie - discount.net, mano vaikui atopikui labai tinka Bioderma, šiuo metu labai geros kainos
Junkitės, dalinsimės nemažą (22,95 eur) siuntimą.
Vilnius, galiu persiųsti.
Nuorodas meskite į voxi@inbox.lt
QUOTE(keistuole @ 2013 03 11, 22:37)
o kaip kokybė?
O man vidutinė, popierius tai storas, tas tiesa, kai kurios nuotraukos geros, kai kurios nutamsintos labai, na gaminuosi toliau Lietuvoje, man čia geresnė kokybė, tik akcijų palaukiu kokių nors
Labuka,o crocs.eu perkant iš outlet kur keturias poras reikia pirkt,galima dar kokį koduką nuolaidų vest ar ne?
QUOTE(raimundux @ 2013 03 11, 23:25)
Galima, prie kiekvienos foto būna pasirinkimas matinis arba blizgus, automatiškai būna parinktas blizgus
ačiū
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2013 03 12, 06:32)
O man vidutinė, popierius tai storas, tas tiesa, kai kurios nuotraukos geros, kai kurios nutamsintos labai, na gaminuosi toliau Lietuvoje, man čia geresnė kokybė, tik akcijų palaukiu kokių nors
o kur Lietuvoj gerai daro?
Aš kur buvau pagaliau atradus, kad man patinka, tai labai jau baisi kaina palyginus su visokiom maxima foto
QUOTE(keistuole @ 2013 03 12, 08:19)
o kur Lietuvoj gerai daro?
Aš kur buvau pagaliau atradus, kad man patinka, tai labai jau baisi kaina palyginus su visokiom maxima foto
Fotopro, bet kainelės tikrai nemalonios akiai ir tuo labiau piniginei , aš ten ryškinu kokias dideles foto, kur įrėmint noriu ar šiaip kur geresnės kokybės norisi, o tokių paprastų į albumus - tai ne, dėl finansų...
QUOTE(LiLady @ 2013 03 12, 08:48)
Labuka,o crocs.eu perkant iš outlet kur keturias poras reikia pirkt,galima dar kokį koduką nuolaidų vest ar ne?
pabandykit JAN15
QUOTE(raimundux @ 2013 03 11, 21:38)
Nereikia nieko mokėti, kad foto susikelti. Prisiregistruojat, meniu pasirenkat My Photos tada Upload Photos ir susikeliat. Jas susikėlus galima ir pasikoreguoti - pašalinti raudonas akis, šiaip pagražinti - visų funkcijų neišbandžiau dar Mačiau ir raukšlių šalinimas ir dantų balinimas yra Aš tik akis pabandžiau pasiryškint, t.y. savo mėlynas akis dar labiau pamėlinau. Kas žiūri foto klausia - čia turbūt su spalvotais lęšiais
Kai jau susikeliat foto tada rekantės iš meniu Prints -> Standart Prints, nebent reikia didelių, tada Enlargement Prints. Sapudžiat Create yours now ir išmeta dydžių pasirinkimą su nurodytom kainom. Kaina priklauso nuo kiekio 1-99 vnt. - 0,13 svaro/ vienetas; 100-199vnt - 0,12svaro/vnt.; 200-499vnt, - 0,10 svaro/vnt; virš 500vnt. - 0,08svaro/vnt. Žinoma su koduku minusuotųsi 50 proc. nuo nurodytų kainų. Geriausia kaina gaminant 500 foto. Tikiuosi pagelbėjau
Kai jau susikeliat foto tada rekantės iš meniu Prints -> Standart Prints, nebent reikia didelių, tada Enlargement Prints. Sapudžiat Create yours now ir išmeta dydžių pasirinkimą su nurodytom kainom. Kaina priklauso nuo kiekio 1-99 vnt. - 0,13 svaro/ vienetas; 100-199vnt - 0,12svaro/vnt.; 200-499vnt, - 0,10 svaro/vnt; virš 500vnt. - 0,08svaro/vnt. Žinoma su koduku minusuotųsi 50 proc. nuo nurodytų kainų. Geriausia kaina gaminant 500 foto. Tikiuosi pagelbėjau
Aiū labai už paaiškinimus, labai padėjote, bandysim fotkes ten darytis
QUOTE(Duti @ 2013 03 11, 14:45)
Iš Asda arba Tesco maisto niekas Vilniuj nepirks? užsimaniau šokoladinių diiiideliųųų kiaušinių Velykoms
As ir jau kuris laikas sukauju del maisto, nerandu, kas uzsakytu
QUOTE(Audry @ 2013 03 11, 15:48)
gal rekomenduotumėt kokį šampūną nuo pleiskanų
Man padejo Alterna geltona linija (nera tam pritaikyta, bet kaip nebutu keista, susitvarke, nors pries tai nelabai kas padejo)