Nu niekaip nesusidraugauju su Amazone ten toks gilus miskas kaip jie nuskaito pinigelius jeigu net prisijungti prie paypal neprase
QUOTE(bbiitute @ 2013 03 11, 20:42)
Nu niekaip nesusidraugauju su Amazone ten toks gilus miskas kaip jie nuskaito pinigelius jeigu net prisijungti prie paypal neprase
man irgi su jais buvo šposų bet tipo nurašyta ir viskas...nors tik žiūrėjau kokia kaina būtų iki LT tai stengiuosi ten nepirkt ..nors matyt tiesiog ne ten paspaudžiau mygtuką ir tiek
QUOTE(Bluntė @ 2013 03 11, 18:46)
gal labai jau ribinė suma o pasitikrint negalit,ar pinigai sąskiatoje? nes neparašėt nei iš kur pasipyldęt..jeiiitas bbankas- tai tik rytoj bus...
Dekui Jums , bankas tas pats, pinigai virtuon sask matosi, ar turi paypale matytis? Gal per mazai?
QUOTE(bbiitute @ 2013 03 11, 19:42)
Amazon Paypalu atsiskaityti negalima, del to ir neprase
QUOTE(Bluntė @ 2013 03 11, 21:45)
man irgi su jais buvo šposų bet tipo nurašyta ir viskas...nors tik žiūrėjau kokia kaina būtų iki LT tai stengiuosi ten nepirkt ..nors matyt tiesiog ne ten paspaudžiau mygtuką ir tiek
du uzakymus atsaukiau tik nelabai suprantu kaip jie juos patvirtino svarbu leido atsaukti o viena padariau uzsakyma tai viskas gerai kaip ir patvirtintas tik is kur pinigai
Papildyta:
QUOTE(simpa @ 2013 03 11, 21:49)
Amazon Paypalu atsiskaityti negalima, del to ir neprase
O tai jeigu kazkada esu pirkusi su korta jie iskarto ir nuskaito
Nes jau neramu del atsauktu uzsakymu ar su pinigais viskas gerai ?
Cia tas aliejukas kaltas
http://www.buyincoin...d_order--1.html
5% скидка на кухонные и столовые товары coupon code: KDCEAEZN
7% скидка на товары для дома и сада coupon code: ZSMCBNUS
5% скидка на кухонные и столовые товары coupon code: KDCEAEZN
7% скидка на товары для дома и сада coupon code: ZSMCBNUS
QUOTE(bbiitute @ 2013 03 11, 20:50)
du uzakymus atsaukiau tik nelabai suprantu kaip jie juos patvirtino svarbu leido atsaukti o viena padariau uzsakyma tai viskas gerai kaip ir patvirtintas tik is kur pinigai
Cia tas aliejukas kaltas
Cia tas aliejukas kaltas
Jei kazkada pirkot jau, tai korteles duomenis jie issaugoja ir perkant sekanti syki nereikia suvedinet .
Turejot matyt savo korteles paskutinius 4 skaicius
QUOTE(bbiitute @ 2013 03 11, 19:42)
Amazonas nuo kortos nuskaito. Ten kažkuriame žingsnyje matosi nuo kokios kortelės nuskaityti žada, tada galima pasikeisti į kitą. O jau kai paspaudžiate Place order, tai užsakymas ir padarytas, apmokėjimui nieko papildomai suvesti nereikia.
Beje nuskaito pinigus jie tada, kai jau pakuoja prekę. Aš kai pirkau prekes, kurių siuntimas atidėtas buvo iki 2 sav, tai pinigus nuskaičiavo tik kai paruošta buvo išsiuntimui. Iki tol ir rezervacijos jokios nebuvo.
QUOTE(bbiitute @ 2013 03 11, 20:50)
Papildyta:
Cia tas aliejukas kaltas
Papildyta:
Cia tas aliejukas kaltas
Kiek pirkau is amazon uk, ar de, ar usa, tai visur pirmiausia rezervuoja, ir tik po keliu dienu nuskaiciuoja pinigus
QUOTE(linute_klp @ 2013 03 11, 19:24)
Seniai jau ieskojau lookfantastic koduko, suvedziau kokius 15 skirtingu ir nei vienas nedave jokios nuolaidos mano prekei, kol pagaliau radau 5% koduka vis sis tas.. gal dar kas zino koki koduka, aisku daugiau nei 5% reikia kad galiotu GHD prekem
šitą bandėt? WDAY - 15% nuolaida. Galioja iki 2013.03.12.
QUOTE(DLike @ 2013 03 11, 21:24)
šitą bandėt? WDAY - 15% nuolaida. Galioja iki 2013.03.12.
Bandziau, negalioja... visi tie kaip MAR15 ir pan negalioja..
QUOTE(anira12 @ 2013 03 11, 21:57)
Jei kazkada pirkot jau, tai korteles duomenis jie issaugoja ir perkant sekanti syki nereikia suvedinet .
jo buvo
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2013 03 11, 22:16)
Amazonas nuo kortos nuskaito. Ten kažkuriame žingsnyje matosi nuo kokios kortelės nuskaityti žada, tada galima pasikeisti į kitą. O jau kai paspaudžiate Place order, tai užsakymas ir padarytas, apmokėjimui nieko papildomai suvesti nereikia.
Beje nuskaito pinigus jie tada, kai jau pakuoja prekę. Aš kai pirkau prekes, kurių siuntimas atidėtas buvo iki 2 sav, tai pinigus nuskaičiavo tik kai paruošta buvo išsiuntimui. Iki tol ir rezervacijos jokios nebuvo.
Tai su atsauktais turetu buti viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 03 11, 22:19)
Kiek pirkau is amazon uk, ar de, ar usa, tai visur pirmiausia rezervuoja, ir tik po keliu dienu nuskaiciuoja pinigus
dabar jau ramiau
Aciu merginos