Įkraunama...
Įkraunama...

Planavusios ir prisiplanavusios :)

QUOTE(aaistulis @ 2013 04 22, 17:00)
Aciu merginos, vakar,t.y. balandzio 21d. 19.26val. UK laiku gime Eidenas, 4210g smile.gif deja ligoninej teks praleist 5 dienas, nes maziui antibiotiku kursa turi suleist del to nelemto mano streptokoko B, kadangi as i ligonine atvaziavau su 8cm atsidarymu,nespejo man laseliniu pastatyt. Kazkaip namie puikiai sekesi su saremiais susitvarkyt, tai nesitikejau tokio atsidarymo. Siaip viskas ok, mazius noriai ima (.) smile.gif

Sveikinimai sulaukus savo stebukliuko bigsmile.gif (gime kaip ir mano kriksto dukryte ta pacia diena, tik tiek kad vakar atsventem jau 14 jos gimtadieni)
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 22, 17:00)
Aciu merginos, vakar,t.y. balandzio 21d. 19.26val. UK laiku gime Eidenas, 4210g smile.gif deja ligoninej teks praleist 5 dienas, nes maziui antibiotiku kursa turi suleist del to nelemto mano streptokoko B, kadangi as i ligonine atvaziavau su 8cm atsidarymu,nespejo man laseliniu pastatyt. Kazkaip namie puikiai sekesi su saremiais susitvarkyt, tai nesitikejau tokio atsidarymo. Siaip viskas ok, mazius noriai ima (.) smile.gif

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Atšilo orai visi po lauką, prie kompo nesėdi thumbup.gif
Kaip sekasi, a? Kaip nauji leliukai auga? ax.gif

Mes gyvename gerai, augam ir gudrėjam, tfu tfu tfu nesergam, lankom daržely ir džiaugiamės atšilus orams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 05 11, 19:14)
Atšilo orai visi po lauką, prie kompo nesėdi  thumbup.gif
Kaip sekasi, a? Kaip nauji leliukai auga?  ax.gif

Mes gyvename gerai, augam ir gudrėjam, tfu tfu tfu nesergam, lankom daržely ir džiaugiamės atšilus orams  thumbup.gif

Sveikutes,

Mes po truputi laikomes, mazius auga o dickis serga angina doh.gif Tai paejo pora dienu i drazeli ir susirgom sad.gif

Rodausi su savo Linuku smile.gif

user posted image

O cia pries kelias dienas mano prazydes kaktusas, negalejau nenufotkinti kai suzydejo visais 3 ziedais smile.gif . Siaip visalaik isleidzia viena zieda, o si karta net visi trys

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 05 11, 19:35)
Sveikutes,

Mes po truputi laikomes, mazius auga o dickis serga angina  doh.gif Tai paejo pora dienu i drazeli ir susirgom sad.gif

Rodausi su savo Linuku smile.gif

Sveikatos Justukui 4u.gif
O jau Linuko gražumas thumbup.gif

Ir kaktusas nerealus. Aš džiaugiuosi kad mano orchidėja išleido žiedus ir pražydo. Vis nesisekdavo man su jomis, tai nubirdavo žiedai, tai pati orchidėja numirdavo, lapai nugelsdavo, o dabar va žydi thumbup.gif Ir dovanota, per gimtadienį, matyt tikrai su meile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 05 12, 01:17)
Sveikatos Justukui  4u.gif
O jau Linuko gražumas  thumbup.gif

Ir kaktusas nerealus. Aš džiaugiuosi kad mano orchidėja išleido žiedus ir pražydo. Vis nesisekdavo man su jomis, tai nubirdavo žiedai, tai pati orchidėja numirdavo, lapai nugelsdavo, o dabar va žydi  thumbup.gif Ir dovanota, per gimtadienį, matyt tikrai su meile  thumbup.gif

Na su orchidejom pas mane jos irgi is proto kraustosi biggrin.gif tfu tfu tfu kad neprisisneket, o tai amziais prisisneku verysad.gif Visi kas ateina aikcioja nuo ju, klausia ka as jom darau smile.gif Jau nuo Kaledu zydi ant virtuves palanges

user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kaip gyvenat visos? Kur vasarojat? bigsmile.gif kaip kleckai auga? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 07 12, 00:24)
Sveikutes smile.gif  kaip gyvenat visos? Kur vasarojat?  bigsmile.gif  kaip kleckai auga? wub.gif

Visos dingusios is SM ax.gif

Prisiduosiu aš tongue.gif , jau beveik menuo einam i darzeli po ilgu atostogu, tai negaliu atsistebet (tfu tfu tfu aisku) kaip mano vaikas nori ten eit. Bijojau, kad pereina i kita grupe, kad aukletoja keicias ir pan.,zadejom pratint po truputi, pirmom dienom tik iki pietu palikinet, o musu kleckas jau antra ryta pareiske, kad miegos darzely bigsmile.gif . Turim viena bent kol kas rodos nuostabia aukletoja, is kurios pamainos net sunku vaika is grupes iskrapstyt, tik kita aukletoja matos nelabai patinka, bet ka darysi, manau daug kur taip yra. O siaip viskas pas mus kaip ir buve smile.gif, idomu kaip patys maziausieji auga rolleyes.gif .

Ir dar kas laaaabai idomu, ka reiskia uzrasas pas Tekantisaule: "labai laukiama" g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. mirksiukas.gif

Kaip laikotes, kas nauja, kas gero? bigsmile.gif Niekas nebeuzsuka i sia musu, kadaise pilna ir linksma temute. ax.gif Kaip sekasi maziesiems, o gal jau sakyti galima-didiesiems. biggrin.gif
Mes gerai...vaikai auga kaip ant mieliu, eina galvom ir sienom. biggrin.gif
Na, o ka reiskia "labai laukiama" liuka paklause.... biggrin.gif Taigi, jau sulaukta, musu mazulyte dukryte. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 09 26, 19:48)
Sveikos gyvos.  mirksiukas.gif

Kaip laikotes, kas nauja, kas gero?  bigsmile.gif  Niekas nebeuzsuka i sia musu, kadaise pilna ir linksma temute.  ax.gif  Kaip sekasi maziesiems, o gal jau sakyti galima-didiesiems.  biggrin.gif
Mes gerai...vaikai auga kaip ant mieliu, eina galvom ir sienom.  biggrin.gif 
Na, o ka reiskia "labai laukiama" liuka paklause....  biggrin.gif  Taigi, jau sulaukta, musu mazulyte dukryte.  wub.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Na bet jus saunuoliai, didžiausi sveikinimai jusu tikrai gausiai seimynai (tiesa sakant baltai pavydziu jums blush2.gif blush2.gif blush2.gif ). Kuo vardu naujoji šeimos narė? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2013 09 26, 23:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Na bet jus saunuoliai, didžiausi sveikinimai jusu tikrai gausiai seimynai (tiesa sakant baltai pavydziu jums  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ). Kuo vardu naujoji šeimos narė?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Aciu aciu. drinks_cheers.gif biggrin.gif Kadangi visu musu vaikuciu vardai i D raides, tai si karta ne isimtis...pavadinome Dileta. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visai nesenai pagalvojau kad reiktų čia užsukti ir prasinešti kaip kas smile.gif

Mes gyvenam gerai, puikiai tiesiog galima sakyti. Įprastu rimtu nuo rugsėjo pirmosios, didysis jau į nulinę klasę, mažiukas į darželį, kadangi jau su stažu tai jokių pratinimosi ir ašarų nebuvo, priešingai buvo labai pasiilgę draugų. Augam, gudrėjam, tobulėjam, dičkis jau lanko būrelį po darželio, mažiukas kol kas nereiškia noro, o didžiausias mūsų pasiekimas ir džiaugsmas, kad broliai atrado ryšį vienas su kitu, beveik nesipyksta, daug žaidžia kartu, net moka susimokyti prieš mamą kai juos pabaru, vienas kita užstoją ir tarp jų ryšys toks tampa, koks ir norėčiau kad būtų tarp brolių.

Sveikinimai Tekantisaule, mačiau tavo mažylę FB, grožis neišpasakytas wub.gif Tai ką, moterys jūsų gausioje šeimoje ima viršų thumbup.gif

Pas mus kol kas vyrai ima viršų ir artimiausiu metu taip bus. Visi labai džiaugiamės prieš mėnesiuką gimusia mano brolio dukryte ir dar tikimės kad sulauksim mergytės kovo men. iš vyro brolio šeimynos wub.gif Būtų smagu, nes vyro pusėje vien berniukai, MB turi du brolius, pas vieną iš jų jau auga sūnus, pas mus du berniukai, reikia mergaitės biggrin.gif
Atsakyti