Įkraunama...
Įkraunama...

Planavusios ir prisiplanavusios :)

QUOTE(-liuka- @ 2013 03 23, 22:34)
Galvojau galvojau ir netycia prisiminiau  assa.gif  hihihi.gif

musupilvukai
laukiambaby

Šitą ir aš pamenu, tačiau čia ne tas. Čia iš planuojančių, kur daugybę mūsų kai buvom. O mes turėjom savo, pagal kiekvienos nicką susikūrėm ir sudėjom savo vaikučių foto. Dar atsimenu buvo atskiri katalogai pagal nickus g.gif Va šito būtų įdomu prisiminti g.gif

Kaip gyvenate, ar nesušalote? g.gif Kaip Velykas atšventėte 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Atėjau pasižiuret, gal jau aaistuli laikas sveikint, bet ziuriu, kad dar pora savaiteliu like smile.gif
Liuka, sveikinimai pakilus pareigose thumbup.gif
O mes po biskeli augam, stiprejam, o balsa koki turim blink.gif Turim problemu su valgymu verysad.gif , maitinu pati, tai traukia tol kol jam lengvai traukiasi, kai tik pienelis i gala, vaikas pradeda nervintis, tampyts, rekti doh.gif Siankat aptikau dar dideli guza krutyje, tai vargau bemasazuodama, po to dar MB i pagalba pasikvieciau nu niekaip nejo to guzo ismaigyt doh.gif Tai aciu dievuliui po pietu vaikui pavyko istraukti ta sastovi, tai net akyse prasviesejo ir nuotaika pagerejo smile.gif
Siaip sako antras vaikas ramesnis buna, bet pas mus atvirksciai, prisiminus Justuka jis daug ramesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2013 04 03, 19:26)
Sveikutės  4u.gif

Atėjau pasižiuret, gal jau aaistuli laikas sveikint, bet ziuriu, kad dar pora savaiteliu like smile.gif
Liuka, sveikinimai pakilus pareigose  thumbup.gif
O mes po biskeli augam, stiprejam, o balsa koki turim  blink.gif Turim problemu su valgymu  verysad.gif , maitinu pati, tai traukia tol kol jam lengvai traukiasi, kai tik pienelis i gala, vaikas pradeda nervintis, tampyts, rekti  doh.gif Siankat aptikau dar dideli guza krutyje, tai vargau bemasazuodama, po to dar MB i pagalba pasikvieciau nu niekaip nejo to guzo ismaigyt  doh.gif Tai aciu dievuliui po pietu vaikui pavyko istraukti ta sastovi, tai net akyse prasviesejo ir nuotaika pagerejo  smile.gif
Siaip sako antras vaikas ramesnis buna, bet pas mus atvirksciai, prisiminus Justuka jis daug ramesnis buvo.

joo, dar truputi laiko turiu, nes noreciau jau kokia kita savaite ir pabyret, uzteks jau man vistai perekslei krypuot biggrin.gif sakes kaip sunku i pabaiga, su Domu pakantesne buvau blush2.gif dar ant galo tenka antibiotikus gert, pasidariau streptokoko tyrima, tai teigiamas blink.gif
As lyg pamenu,kad tau ir su Justuku pieno sastovis yra buves ane? nu aciu dievui,kad issimasazuoji, kad didesniu problemu nera 4u.gif
Idomu koks maniskis antras bus, Domo labai prie ramiuju nepriskirciau, dar labai pilvukas kankino mus, paziuresim,kaip su situo mazyliu bus bigsmile.gif

O Velykas tai ramiai mes, su artimiausiais zmonemis sutikom, namai dar iki siol velykiskai papuosti,laukiam atvelykio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 04 03, 17:15)
Šitą ir aš pamenu, tačiau čia ne tas. Čia iš planuojančių, kur daugybę mūsų kai buvom. O mes turėjom savo, pagal kiekvienos nicką susikūrėm ir sudėjom savo vaikučių foto. Dar atsimenu buvo atskiri katalogai pagal nickus  g.gif  Va šito būtų įdomu prisiminti  g.gif

Kaip gyvenate, ar nesušalote?  g.gif Kaip Velykas atšventėte  4u.gif

Planiukiu visai kitoks buvo unsure.gif :
plepsiukes
laukiamII
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 03, 20:19)
joo, dar truputi laiko turiu, nes noreciau jau kokia kita savaite ir pabyret, uzteks jau man vistai perekslei krypuot biggrin.gif  sakes kaip sunku i pabaiga, su Domu pakantesne buvau blush2.gif  dar ant galo tenka antibiotikus gert, pasidariau streptokoko tyrima, tai teigiamas blink.gif
As lyg pamenu,kad tau ir su Justuku pieno sastovis yra buves ane? nu aciu dievui,kad issimasazuoji, kad didesniu problemu nera 4u.gif 
Idomu koks maniskis antras bus, Domo labai prie ramiuju nepriskirciau, dar labai pilvukas kankino mus, paziuresim,kaip su situo mazyliu bus bigsmile.gif

O Velykas tai ramiai mes, su artimiausiais zmonemis sutikom, namai dar iki siol velykiskai papuosti,laukiam atvelykio bigsmile.gif

Jo man su Justuku irgi budavo sastoviu, bet pakankamai lengvai susitvarkydavau, o va vakar taip sunkiai, jau buvau stiprokai issigandus.
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2013 04 03, 20:48)
Planiukiu visai kitoks buvo  unsure.gif :
plepsiukes
laukiamII

Tikrai, įėjau dabar thumbup.gif Puiki atmintis mirksiukas.gif

QUOTE(Vikadi @ 2013 04 04, 11:08)
Jo man su Justuku irgi budavo sastoviu, bet pakankamai lengvai susitvarkydavau, o va vakar taip sunkiai, jau buvau stiprokai issigandus.

Vargeli, pamenu man būdavo tokia bėda, kad pradžioj būdavo nemažai pieno, o maniškiai abu dienom būdavo pradžioj miegaliai, retai valgydavo, tai neišvalgydavo ir jo bis kaupdavosi ir kaupdavosi doh.gif Yra buvę ir guziukų, man labai padėdavo žalios tarkuotos bulvės arba kopūsto lapo kompresiukai mirksiukas.gif Sėkmės, kantrybės mirksiukas.gif

Laukiam pabyrant aaistulio thumbup.gif
Atsakyti
As dar 2in1 biggrin.gif noriu gimdyyyyyyytttt!!! biggrin.gif pagal nestumo laika kai laukiausi Domo,sianakt vandenys turetu nubegt,oj kaip noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 10, 20:47)
As dar 2in1 biggrin.gif  noriu gimdyyyyyyytttt!!! biggrin.gif  pagal nestumo laika kai laukiausi Domo,sianakt vandenys turetu nubegt,oj kaip noreciau biggrin.gif

Dar laikais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2013 04 14, 16:44)
Dar laikais?  ax.gif

Aga biggrin.gif uzsicementaves lelius,jokiu pozymiu artejancio gimdymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 14, 18:16)
Aga biggrin.gif  uzsicementaves lelius,jokiu pozymiu artejancio gimdymo schmoll.gif

Aaistuli, liniuotė išduoda kad lelius pramušė visus cementus thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinimai didžiausi, prašom išsamiau kaip jaučiatės, kaip viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai aaistuli, sulaukus savo brangenybes. thumbup.gif wub.gif Aukit ir tvirtekit. 4u.gif

Laukiam istorijos... wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos, vakar,t.y. balandzio 21d. 19.26val. UK laiku gime Eidenas, 4210g smile.gif deja ligoninej teks praleist 5 dienas, nes maziui antibiotiku kursa turi suleist del to nelemto mano streptokoko B, kadangi as i ligonine atvaziavau su 8cm atsidarymu,nespejo man laseliniu pastatyt. Kazkaip namie puikiai sekesi su saremiais susitvarkyt, tai nesitikejau tokio atsidarymo. Siaip viskas ok, mazius noriai ima (.) smile.gif
Atsakyti