QUOTE(mazu-le @ 2013 03 20, 16:59)
Matėm matėm, vos tave pažinau. Grifkute prisiauginus, man tokia pasikeitus, aišku ir nėštumas pridėjo dar grožio
O Domukas koks jau didelis
Kur tas pavasaris užtruko, jau tie šalčiai kaip nervina. Tai gerai kad Klaipėdoje nėra sniego bent jau, sausa ir neslidu, bet vistiek jau galėtų atšilti po biškuti
Beje visai netyčia užskaičiau kad dezma laukiasi antro vaikučio
Šaunu
jo, atsiauginau grifka, nusibodo man ja kirpaliot kas 2 savaites
del to grozio tai zinai... tokia grazi nesijauciu
nevaikstau kiekviena diena su tokiu makiazu
ir siaip jauciuosi tooookia stora kaip begemotas
ka jau begemotas, visas dramblys
sunkiausios sitos paskutines savaites,kai norisi greiciau, o nezinai,kada ir kaip viskas bus
neturiu kantrybes visai
Domsius mano apsirgo, nuejom pas gydytoja siandien, tai kaip visada, angina, nors ir pati ta zinojau. Israse antibu, sako stebekit dar viena diena ar dvi, gal taip issikapstys,nes organizmas neblogai kovoja su infekcija, pagyre,kad imunitetas neblogas, truputi sirdele pagloste, bet kas is to. As jau pati tiek isvargau, ir Domas nekaip atrodo,nes pulinga sloga prisidejo, dar ziuriu siandien akyte viena uzsikrete, o as be miego nuo 6dienio, nes nu negaliu miegot,kai vaikas serga, vis temperatura stebiu, tai viskas, duodu antibus ir issveiksim greiciau.
tai nuo rugsejo men. trecias kartas pasikartojo ta angina, nezinau, grysiu i LT kada, reiks pasikonsultuot su gydytoja, ar cia normalu. Nes siaip daugiau kaip ir nesergam, tik va kaip ta angina uzpuola
Tonzilitis pas mus vadinama,tai cia tas pats kas ir angina ar ne?
Dezma atsimenu toki nicka, bet realiai pacios niekaip neprisimenu, net nepamenu,ka turi