Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Juma81 @ 2013 03 08, 11:24)
DeLonghi - italų kompanija, tik pagaminta, matyt, Kinijoj.

ką be Kinijos darytumėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 03 08, 11:57)
Yra, kad ir čia: http://www.artedomes..._virduliai.html
Bet reikia pagooglint, manau galima ir pigiau rast. Turėtų ir kokie Senukai turėt, galima bandyt akcijų pasižiūrinėt.

Kovo 8-9 d. SENUKUOSE KAUNE, VILNIUJE, KLAIPĖDOJE daugeliui prekių taikoma 30 proc. nuolaida.
„Senukų“ interneto parduotuvėje akcija nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 03 08, 11:00)
Bent jau arbatinukų tikrai mačiau rolleyes.gif

kaip tik toki nusiziurejau pirkt smile.gif
vini is padoresniu su klasikos prieskoniu wub.gif
Atsakyti
Man vakar sendaikciuose pasiseke, sviestuvu problema koridoriuje isspresta, nuroviau du murzius, siandien jie spindi kaip nauji (pries koki 80metu biggrin.gif ) 4u.gif
user posted image

user posted image

Dabar tik virtuvej reikia susirast sviestuva ax.gif
I aplinka prasau demesio nekreipt, mes cia gyvenam tik kol remontai vyksta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 08 kovo 2013 - 12:21
Akvilyte, nu zinok, nerandu duru fotkes, kad ir grindys matytus. Fotkint dabar negaliu, esam isvaziave, bet ir paskui, jauciu, tingesiu. blush2.gif Bet, kad nieko idomaus nepamatysi, bet kur interneto platybeses galima tokiu variantu rast, pas mane tas pats derinys.. 4u.gif
Atsakyti
Na man labai thumbup.gif man tik idomu, kiek tokie dalykai kainuoja sendaikciuose?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 08, 14:49)
Na man labai thumbup.gif  man tik idomu, kiek tokie dalykai kainuoja sendaikciuose?

Manes paklausk smile.gif - beveik mintinai zinau LT sendaikciu asortimenta rolleyes.gif
Kas savaite vis stengiuos pasitikrinti "zinomus taskus" ir fiksuoju kas, kur ir po kiek, nes tai sio, tai ano kazkam prireikia smile.gif
Daiktu kainos ten pakile, nes yra paklausa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 08 kovo 2013 - 19:25
Sveikos,
labai atsiprašau, kad įsiterpiu. Vis paskaitau kai galiu kaip įsirenginėjat savo namus, žaviuosi ir grožiuosi.

Greit ir mums teks remontuotis, tik ne nuosavą namą, bet butą.
Prisižpažinsiu, paskutiniu metu nemažai postų ir praleidžiu, gal neseniai buvo kalbėta, bet pasikartosiu ir kreipiuosi su prašymu blush2.gif

Vilnietės, tikriausiai jau esat išstudijavusios rinką ir aptikot kur už protingą kainą galima įsigyt aukštas medines ar iš MDF grindjuostes (bent 10 cm)? Ar patiems dažyt? Ir kaip jas tvirtinat - klijuojat ar prisukat medvaržčiais?

O taip pat noriu paklaust dėl lubų apvadų - kur jų gaut irgi už protingą kainą?

Busiu dėkinga jei kas sureaguos į mano žinutę 4u.gif

O šiaip namuose bandysim kurt tokį stiliuką mixą - gal kiek provanso/skandinavų. Aišku ilgai užtruksim, nes viskam reikia nemažai pinigų, bet viziją jau turiu wub.gif belieka tik vyrą įtikint, kad bus gražu ir reikia eit mano sugalvotu keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 08, 20:18)
Manes paklausk  smile.gif - beveik mintinai zinau LT sendaikciu asortimenta rolleyes.gif
Kas savaite vis stengiuos pasitikrinti "zinomus taskus" ir fiksuoju kas, kur ir po kiek, nes tai sio, tai ano kazkam prireikia smile.gif
Daiktu kainos ten pakile, nes yra paklausa ax.gif

As ne lt, tai pas mus kainos labai nedideles, o kokio gerio yra wub.gif
ValSve- lubu apvadus pigiausia radau internete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 08 kovo 2013 - 19:42
QUOTE(agniukee @ 2013 03 08, 20:39)
As ne lt, tai pas mus kainos labai nedideles, o kokio gerio yra  wub.gif
ValSve- lubu apvadus pigiausia radau internete  4u.gif

Jums sekasi thumbup.gif - smagu smile.gif
Pvz. LT sendaikciuose rasti du vienodus sviestuvus/sietynus butu beveik neimanoma verysad.gif Poromis dazniau sutinkami sieniniai ar staliniai rolleyes.gif

Gal savo kraste zinai kokiu "stambesniu" sendaiktynu, kurie turetu savo internetini puslapi - tai butu faina akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 03 08, 13:55)
Man vakar sendaikciuose pasiseke, sviestuvu problema koridoriuje isspresta, nuroviau du murzius, siandien jie spindi kaip nauji (pries koki 80metu  biggrin.gif  )  4u.gif
user posted image

user posted image

Dabar tik virtuvej reikia susirast sviestuva  ax.gif
I aplinka prasau demesio nekreipt, mes cia gyvenam tik kol remontai vyksta  ax.gif  4u.gif

Idomu kokia kaina sito lobio wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 03 09, 00:09)
Idomu kokia kaina sito lobio  wub.gif ?

2vnt nepilni 900lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 08, 23:22)
Jums sekasi thumbup.gif - smagu smile.gif
Pvz. LT sendaikciuose rasti du vienodus sviestuvus/sietynus butu beveik neimanoma verysad.gif Poromis dazniau sutinkami sieniniai ar staliniai rolleyes.gif

Gal savo kraste zinai kokiu "stambesniu" sendaiktynu, kurie turetu savo internetini puslapi - tai butu faina akis paganyti bigsmile.gif

Populiariausi ir didziausi sendaiktynai neturi internete puslapiu, nes parduoda tai ka zmones paaukoja ir pinigai atitenka afrikos vaikam 4u.gif mazuose sendaiktynuose kainos dideles 4u.gif
Ps. Ir ne i tema ar priimat leliu uzsakymus? 4u.gif
Atsakyti