Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(mamagabi @ 2013 03 07, 21:37)
Svarstykle - matau esi online mirksiukas.gif, kas pas pacia gero/ naujo?  rolleyes.gif Senokai ka bepasakojai/berodei ax.gif

dideliu pasiekimu neturiu kol kas, nors kovoje su buitim gimsta vis nauju racionalizacijos planu smile.gif Mastau kaip susitvarkyt vaiku vonia - skalbykla. Gal net susikaupsiu nufotografuot esama padeti ir jusu visu sviesiu galvu patarimo pasiprasyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 07 kovo 2013 - 21:44
QUOTE(Svarstykle @ 2013 03 07, 22:42)
dideliu pasiekimu neturiu kol kas, nors kovoje su buitim gimsta vis nauju racionalizacijos planu smile.gif Mastau kaip susitvarkyt vaiku vonia - skalbykla. Gal net susikaupsiu nufotografuot esama padeti ir jusu visu sviesiu galvu patarimo pasiprasyt rolleyes.gif

Kaupkis ir trauk i viesuma savo "vaiku skalbykla" lotuliukas.gif
Labai suprantama, kad du viename graziai isspresti ne taip ir paprasta g.gif
Va pvz. merginos puse metu virtuve deliojasi, tai ka tu nori rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 kovo 2013 - 21:54
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 07, 21:54)
Kaupkis ir trauk i viesuma savo "vaiku skalbykla" lotuliukas.gif
Labai suprantama, kad du viename graziai isspresti ne taip ir paprasta g.gif
Va pvz. merginos puse metu virtuve deliojasi, tai ka tu nori rolleyes.gif

ismintinga viska apmastyt, o as kazkaip paskubejau tu ta patalpele - kaip ir daugeliui, vyras ir darbininkai liepe greit viska nusprest, tai gavosi kaip gavosi. As paniskai bijau aukscio, tai ilgai negalejau uzlipt patalpos apziuret - kopeciom nelipau, kol normaliu laiptu i angtra auksta nebuvo biggrin.gif
einu ieskot nuotraukos - lyg kazkur turejau...
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 07, 20:50)
aistuk, as vistik bandyciau pastumdyti baldus. Ta komoda su teliku stumciau iki pat sienos kampo,komoda butu sulig uzuolaidomis,kiek mtau plati,telikas didels telpa laisvai,taip,kad kampu pasuktas jis ten turetu visai geria isipaisyti,tada auksta indauja per viduri ir atsinesciau ta mazuti staliuka su lempa prie sofos  ax.gif

is praktiskos ir akiu sveikatos puses- telikas pakankamai didelis , gerai matysis ir is toliau  ax.gif

pas mane baldai,paveikslai dar vaiksto...ir turbut dar ilgokai vaikscios  doh.gif

Vedda, aciu uz gerus norus graziau viska sudelioti, bet kaip ir sakiau, tai tas tai anas. Tam gale kur siulei statyti ta komoda yra isejimas i balkona pagrindinis ir durys atsidaro i sienos puse, tad kliutu taip pastacius. Beto ir telikas butu per toli man lens.gif as zabala, ir dabar vis arciau telika link kampo traukiu po biski, tad jei taip tooli stovetu visai neimatyciau rolleyes.gif

Pas mane irgi nuolatine rotacija paveikslai, veidrodziai, sviestuvai..., bet cia as tikrai sunkiai ka sugalvoju pakeisti be kazkokiu investiciju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 07, 18:00)
As turiu viskozini, esu patenkinta, bet po ilgesnio laiko ir aktyviose naudojimo vietose jo apsiuvimo krasteliai ima irti arba apsitrina, nes apsiuti minkstais viskoziniais siulais. Sakyciau tie krastai ir yra "jautriausia"  bei greiciausiai nusidevinti vieta, o pats pluostas/plaukeliai ilgainiui susoka, bet kilimo vaizdas del to labai nenukencia.

Ir aš turiu keletą mažų tokių kilimėlių. Tai toks praktinis patarimas dėl plaukelių sušokimo- aš kilimus karts nuo karto pašukuoju šuniukų smulkiu šepečiu braukdama prieš plauką, taip tas pluoštas atsigauna ir vėl pasidaro minkštas. Tą patį darau ir su kutais, kai išsiurbiu.
Atsakyti
Su švente
user posted image
Atsakyti
Ar matėt Delonghi icona vintage arbatinukus ir kitą techniką?
https://www.google.l...croDYBA#imgrc=_
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 08 kovo 2013 - 10:25
QUOTE(Juma81 @ 2013 03 08, 10:24)
Ar matėt Delonghi icona vintage arbatinukus ir kitą techniką?
https://www.google.l...croDYBA#imgrc=_
wub.gif

bigsmile.gif kokie įdomūs daiktai. Lietuvoj įdomu tokių yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 08 kovo 2013 - 10:55
Yra, kad ir čia: http://www.artedomes..._virduliai.html
Bet reikia pagooglint, manau galima ir pigiau rast. Turėtų ir kokie Senukai turėt, galima bandyt akcijų pasižiūrinėt.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 08, 11:50)
bigsmile.gif kokie įdomūs daiktai. Lietuvoj įdomu tokių yra?

Bent jau arbatinukų tikrai mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 03 08, 11:00)
Bent jau arbatinukų tikrai mačiau rolleyes.gif

jie kiniški blink.gif
http://www.artedomes..._virdulys_rudas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 08 kovo 2013 - 11:06
DeLonghi - italų kompanija, tik pagaminta, matyt, Kinijoj.
Atsakyti