Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Nu va.. biggrin.gif Baikit, visai tas kambarys nedidelis. biggrin.gif Siaip, jei jau rimtai, tai man visai patinka tokie variantai, kai kambary buna keli nelabai dideli kazkuo panasus kilimai. Nu as mastau, kad jei statysiu kita sofa priesais komoda, tai mazdaug ties ta vieta kur kilimas baigiasi ir statyciau, tai po baldais pakisineti kilimo kaip ir ner prasmes, ar ne? g.gif Nu arba tada gal grazinti ji, jei jau mazas, nes didesnio paprasciausiai tokio tipo nera... schmoll.gif.
Jeigu as ji buciau pirkus specialiai siai vietai, tai buciau emusi siek tiek tiek didesni, bet nalabai daug tur but 1,7*2,4, bet kai pameciau cia sita jis man kazkaip nekliuva del dydzio... Na, gal truputuka, bet sakyciau, kad gali but ir taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 07 kovo 2013 - 17:37
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 15:11)
Taip, as irgi ta pati masciau del to"medaliono" antrojo centre.
Del to mazojo staliuko uz knygu spintos, tai jis ten laikinai  lotuliukas.gif Gal pameni, buvau cia pries gerus metus ikelus tokias apspurusias lempas, tai va, jos jau sutvarkytos ir viena ikomponavau uz teliko, o kitai jau teko staliuka pirkti, kad ant zemes nesivoliotu ir labai dziaugiaus, kai viskas man i ta skyle ten tilpo  biggrin.gif  Siaip ideja yra kampu dvi sopkes ir ant staliuku (matyt teks dar viena pirkti  lotuliukas.gif ) tos lempos. Zinau, kad cia viskas pasieniui labai isrikiuota.  4u.gif

Aisku pamenu, o kaip gi smile.gif As detalems turiu atminti mirksiukas.gif
Gera ir grazi ideja - belieka igyvendint 4u.gif

QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 18:33)
Nu va.. biggrin.gif Baikit, visai tas kambarys nedidelis. biggrin.gif Siaip, jei jau rimtai, tai man visai patinka tokie variantai, kai kambary buna keli nelabai dideli kazkuo panasus kilimai. Nu as mastau, kad jei statysiu kita sofa priesais komoda, tai mazdaug ties ta vieta kur kilimas baigiasi ir statyciau, tai po baldais pakisineti kilimo kaip ir ner prasmes, ar ne?  g.gif Nu arba tada gal grazinti ji, jei jau mazas, nes didesnio paprasciausiai tokio tipo nera... schmoll.gif.
Jeigu as ji buciau pirkus specialiai siai vietai, tai buciau emusi siek tiek tiek didesni, bet nalabai daug tur but 1,7*2,4, bet kai pameciau cia sita jis man kazkaip nekliuva del dydzio... Na, gal truputuka, bet sakyciau, kad gali but ir taip smile.gif

Jei planuose toks baldu isdestymas, tai manau siai dienai tiks ir toks, o kai jau priartesi prie nauju sofu pirkimo, tada ir bus matyti - ar per mazas tas kilimukas, ar teks dairytis didesnio. Mazasis manau ras vieta ir kitur namuose, nes jo spalvine gama "dekinga", o ant raibo ir trupineliai ne taip matosi smile.gif

As turiu viskozini, esu patenkinta, bet po ilgesnio laiko ir aktyviose naudojimo vietose jo apsiuvimo krasteliai ima irti arba apsitrina, nes apsiuti minkstais viskoziniais siulais. Sakyciau tie krastai ir yra "jautriausia" bei greiciausiai nusidevinti vieta, o pats pluostas/plaukeliai ilgainiui susoka, bet kilimo vaizdas del to labai nenukencia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 kovo 2013 - 18:02
sviestuvu isdestymas nepatiko blink.gif , o patys jie labai faini
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 07, 12:09)
Gal kita kambario dalį leistumėt apžiūrėt,man tv kažkaip kitur norisi,labai komoda išlindus tarsi sako'' žiūrėkit tik į mane''. Tokis puikus šviestuvas už tv paslėptas gaunasi

Man irgi norisi butinai pamatyti priesinga kambario dali, nes jau dabar matosi, kad butu galima kitaip perstatyti, nes kaip mamagabi rase per didelis kontrastas didelio ir mazo, viskas suplukta i viena vieta ir palei viena siena. Norisi ta prie uzuolaidos mini staliuka su lempa perstatyti i priesinga puse, nes kadangi toje puseje eina uzuolaidos sukabinimas, tai jau vienoje vietoje papuosimo per daug. O kilimas man grazesnis tas kuris jau yra realiai patiestas, o ne ikelta su telefonu, Man patinka, kad jis margas labiau, nes namai gan vienodu spalvu, jokiu rastu, tai kilimas inesa siek tiek "dramos" i kambari, kas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 03 07, 14:47)
kilimukas spalviškai ir iš raštų gražus.

nežinau net kur girdėjau, gal tuose pačiuose Dubingiuose, kad viskozė nėra labai tinkamas pluoštas kilimams g.gif neva sunku prižiūrėt..., o kaip jis valomas kažin?

man visgi labiau prie širdies tradiciški grynos vilnos kilimai, ale kainos jų, mažuliukas kainuoja tiek, kiek kitokios sudėties per pusę kambario...

viskoze tai celiuloze,naturalus medzio plausas apdirbtas chemiskai, ji gali buti panasi i silka,medvilne vilna.
kilimai is viskozes pradzioje,kol nauji pukuojasi, nes tas pluostas nera gerai suristas . Tai pasisalina dazniau ji siurbinat kol naujas. Viskoze pralaidi orui,gerai sugeria vandeni, todel daznai skalbinat naturaliai tas pluostas nyksta. Dar viskoze bijo saules,todel kilima jeigu ji apsviecia saule reiketu pasukineti.

is praktisko naudojimo, palyginti nebrangus daiktas ,atrodo graziai ir net prabangiai, bet va nuo dazno cheminio valymo, kutosai ir apsiuvimai akivaidziai nyksta, po paskutinio valymo parsivezeme beveik be kutosu. (esame priversti daznai valyti, nes mopse kazkodel ji vis panaudoja kaip savo tuoleta) doh.gif doh.gif

aistuk, grazus kilimukas, tik man ji noretusi pasukti ax.gif

o to teliko neina kur ant sienos primontuoti bigsmile.gif ta maza atsikisusi komodike mane asmeniskai nervintu...ieskociau kaip kazka perstumdyti ax.gif

pvz to kampo neina kazkaip perstatyti i vidury kambario, uz virtuves zonos ? Jeigu teisingai supratau isplanavima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 kovo 2013 - 19:14
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 17:33)
Nu va.. biggrin.gif Baikit, visai tas kambarys nedidelis. biggrin.gif

is tiesu tokiame kambaryje, kur dar daug ka planuojama keisti, ar tas, ar kitas kilimas - jokio skirtumo. Pats kilimas grazus, jam galima vieta bet kur atrasti, o kai susitvarkysi kambari, tada ir bus matyti, tinka jis ten ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 07, 19:09)
viskoze tai celiuloze,naturalus medzio plausas apdirbtas chemiskai, ji gali buti panasi i silka,medvilne vilna.
kilimai is viskozes pradzioje,kol nauji pukuojasi, nes tas pluostas nera gerai suristas . Tai pasisalina dazniau ji siurbinat kol naujas. Viskoze pralaidi orui,gerai sugeria vandeni,  todel daznai skalbinat naturaliai tas pluostas nyksta. Dar viskoze bijo saules,todel kilima jeigu ji apsviecia saule reiketu pasukineti.
is praktisko naudojimo, palyginti nebrangus daiktas ,atrodo graziai ir net prabangiai, bet va nuo dazno cheminio valymo, kutosai ir apsiuvimai akivaidziai nyksta, po paskutinio valymo parsivezeme beveik be kutosu. (esame priversti daznai valyti, nes mopse kazkodel ji vis panaudoja kaip savo tuoleta) doh.gif  doh.gif

aistuk, grazus kilimukas, tik man ji noretusi pasukti  ax.gif

o to teliko neina kur ant sienos primontuoti  bigsmile.gif  ta maza atsikisusi komodike mane asmeniskai nervintu...ieskociau kaip kazka perstumdyti  ax.gif

pvz to kampo neina kazkaip perstatyti i vidury kambario, uz virtuves zonos ? Jeigu teisingai supratau isplanavima  g.gif

Cia kuri?

Viska, aisku, galima kazkaip perstatyti, tik klausimas, ar bus geriau ir patogiau. Taip, kaip dabar baldai stovi, tam yra tam tikri motyvai- vienaip pastacius susivalgo neproporcingai daug erdves, kitaip - sviesa ar praejimas i balkona uzsistoja ir t.t. Nelabai cia pamanipuliuosi, sienu is tikruju nera daug. Kadangi kampas yra jau gerokai nusidevejes ir dar yra tam tikru niuansu su juo, ji yra planuose pakeisti kaip jau ir rasiau. Tuomet ir tas lempas kitaip noreciau perstatyti. Dar ir foteliukas yra planuose. Tai va. Bet taip, kaip yra dabar, mane visai tenkina, nepaisant to, kad viskas isrikiuota pasieny. Mano klausimas buvo apie kilima biggrin.gif
Atsakyti
aisku mirksiukas.gif
nervintu ta su stalciais,kur telikas stovi ax.gif
Atsakyti
Ai, rasei maza, bet ji tikrai nemaza biggrin.gif Nu ka as zinau, man ji visai nekliuva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 07 kovo 2013 - 20:17
aistuk, as vistik bandyciau pastumdyti baldus. Ta komoda su teliku stumciau iki pat sienos kampo,komoda butu sulig uzuolaidomis,kiek mtau plati,telikas didels telpa laisvai,taip,kad kampu pasuktas jis ten turetu visai geria isipaisyti,tada auksta indauja per viduri ir atsinesciau ta mazuti staliuka su lempa prie sofos ax.gif

is praktiskos ir akiu sveikatos puses- telikas pakankamai didelis , gerai matysis ir is toliau ax.gif

pas mane baldai,paveikslai dar vaiksto...ir turbut dar ilgokai vaikscios doh.gif
Atsakyti
vakarui
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2013 - 20:59
Svarstykle - matau esi online mirksiukas.gif, kas pas pacia gero/ naujo? rolleyes.gif Senokai ka bepasakojai/berodei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 kovo 2013 - 21:37