Akvilyte Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės Ar čia iš naudotų plytų? Turiu šūsnį jų, cementu aplipusių, norėčiau atraminės sienelės sode, o vyras vis taikosi jomis keliuką išgrįsti. Ar įmanoma nuvalyti didesnės dalies nesudaužant?
O tortinų dėžučių grožis
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 06, 20:20)
Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės
Ar čia iš naudotų plytų
Ar įmanoma nuvalyti didesnės dalies nesudaužant?
Ar čia iš naudotų plytų
Ar įmanoma nuvalyti didesnės dalies nesudaužant?
geras klausimas
yep pirkom jau nuvalytas... po 70cnt tokias:
bet va ukiniam pasimurijau tokia boruzele:
tai sitai krosnikei plytu prisirinkom patys... su atooooominiu skiediniu murytos buvo bet nuvalem atsargiai ir is 100 kokias dvi tik sudauzem taipkad jokiu problemu.. svarbu arba gera murininko plaktuka turet arba kirstuka
ps. kaip smagu kad ne man vienai ta siena miela
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:32)
Fantastiški jūsų sumanymai, man labai patinka.
O krosnelei plytos tos pačios ar šamotinės?
QUOTE(Para @ 2013 04 06, 20:34)
O krosnelei plytos tos pačios ar šamotinės?
ne ne, paprastos molines ten vasarine virtuve bus... gal ir vertejo aplink dukofke idet samoto, ale neturejau, o kugelis iskepa ir taip
QUOTE(rbkl @ 2013 04 06, 21:47)
o sienas ūkiniam iš molio lipdote?
kur plytas pirkote (jei gali išduok tą gerą vietelę )
kur plytas pirkote (jei gali išduok tą gerą vietelę )
zvitrios akys nieko nepraleis ne tik ukiniam va namo vidines sienos
neber ten seniai pries pora men skambinau, nes galvojau kad pritruksiu sienai plytu, tai sake seniai jau pardave viska bet man uzteko ir dar 38 liko
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:00)
neber ten seniai pries pora men skambinau, nes galvojau kad pritruksiu sienai plytu, tai sake seniai jau pardave viska bet man uzteko ir dar 38 liko
Akvilyte o ta tortine dovanu nezinot kur galima isigyt?
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 04 06, 22:27)
Akvilyte o ta tortine dovanu nezinot kur galima isigyt?
as ja pries pusmeti uzmaciau ermitaze- stilingu namu skyriuj.... paciulbejau kam reikia zinau kad iskart ir nupirko... nes per kita apsilankyma jos jau nebuvo nezinau gal kituose miestuose yra... maniske is klaipedos... siauliuos tikrai nemaciau.... o kaip kaune ir vilniuj nezinau
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:00)
Kaip gražiai lipdote savo namuką Viską apžiūrėjau, ačiū Ir vieta pasakiška Gyvensite ekologiškai O kaip fasadą paliksite?
Mano draugė su savo šeima irgi nusilipdė namuką savo sodyboje, labai faina. Kol vyko darbai, tai ji sugebėjo kažkur sienoje ir bulvių užsiauginti (šeimai po vieną)
Va va už tokią kainą greit ,,nuneša". O tiek mums mažai, reik daug daug
QUOTE(rbkl @ 2013 04 07, 00:36)
Akvilyte, tu esi šaunuolių šaunuolė SUPERMOTERIS - namą statai (perskaičiau apie pamatus ), vaikus augini, esi kūrybiška, visur suspėjanti, patarianti FANTASTIKA
prisidedu ir aš prie šitų pagyrimų
QUOTE(rbkl @ 2013 04 06, 23:18)
Gyvensite ekologiškai
O kaip fasadą paliksite?
O kaip fasadą paliksite?
renkantis KOKI nama statysim, ekologija mum tikrai buvo paskutinej vietoj mes tikrai nesam is tu fanatiku zaliuju... toli grazu... o kai kam pasakai kad siaudini statom tai iskart nuraso ant tu paplaukusiu nenormaliu kartais geriau jau nutyliu ta fakta...
dar viena karta tinkuosim... bus sviesesnis ir trecdalis namo lentelem kalsis... tik nesugalvojau dar kokia spalva jas dazyt....
bet mes jau cia OFF topika varom
o zavetis ner kuo... vienos vienur super esam, kitos kitur.....