Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Akvilyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės smile.gif Ar čia iš naudotų plytų? Turiu šūsnį jų, cementu aplipusių, norėčiau atraminės sienelės sode, o vyras vis taikosi jomis keliuką išgrįsti. Ar įmanoma nuvalyti didesnės dalies nesudaužant?
O tortinų dėžučių grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 06, 20:20)
Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės smile.gif

Ar čia iš naudotų plytų

Ar įmanoma nuvalyti didesnės dalies nesudaužant?

lotuliukas.gif geras klausimas blink.gif

yep biggrin.gif pirkom jau nuvalytas... po 70cnt bigsmile.gif tokias:
user posted image

bet va ukiniam pasimurijau tokia boruzele:
user posted image

tai sitai krosnikei plytu prisirinkom patys... su atooooominiu skiediniu murytos buvo doh.gif bet nuvalem atsargiai ir is 100 kokias dvi tik sudauzem mirksiukas.gif taipkad jokiu problemu.. svarbu arba gera murininko plaktuka turet arba kirstuka ax.gif

ps. kaip smagu kad ne man vienai ta siena miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:32)
lotuliukas.gif  geras klausimas  blink.gif

ps. kaip smagu kad ne man vienai ta siena miela  wub.gif

Fantastiški jūsų sumanymai, man labai patinka. thumbup.gif

O krosnelei plytos tos pačios ar šamotinės?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 06, 20:34)
O krosnelei plytos tos pačios ar šamotinės?

ne ne, paprastos molines smile.gif ten vasarine virtuve bus... gal ir vertejo aplink dukofke idet samoto, ale neturejau, o kugelis iskepa ir taip biggrin.gif
Atsakyti
GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SIENA IR BARUŽĖLĖ thumbup.gif thumbup.gif o sienas ūkiniam iš molio lipdote? Ir aš noriu tokios krosnikės wub.gif wub.gif wub.gif O kur plytas pirkote (jei gali išduok tą gerą vietelę topsecret.gif )
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 04 06, 21:47)
o sienas ūkiniam iš molio lipdote?

kur plytas pirkote (jei gali išduok tą gerą vietelę  topsecret.gif )

lotuliukas.gif zvitrios akys nieko nepraleis ax.gif ne tik ukiniam cool.gif va namo vidines sienos

neber ten seniai sad.gif pries pora men skambinau, nes galvojau kad pritruksiu sienai plytu, tai sake seniai jau pardave viska blink.gif bet man uzteko ir dar 38 liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:00)
lotuliukas.gif  zvitrios akys nieko nepraleis  ax.gif  ne tik ukiniam  cool.gif va namo vidines sienos

neber ten seniai sad.gif  pries pora men skambinau, nes galvojau kad pritruksiu sienai plytu, tai sake seniai jau pardave viska  blink.gif  bet man uzteko ir dar 38 liko  bigsmile.gif

Akvilyte o ta tortine dovanu nezinot kur galima isigyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 04 06, 22:27)
Akvilyte o ta tortine dovanu nezinot kur galima isigyt?  blush2.gif

as ja pries pusmeti uzmaciau ermitaze- stilingu namu skyriuj.... paciulbejau kam reikia cool.gif zinau kad iskart ir nupirko... nes per kita apsilankyma jos jau nebuvo ax.gif nezinau gal kituose miestuose yra... maniske is klaipedos... siauliuos tikrai nemaciau.... o kaip kaune ir vilniuj nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 21:00)
lotuliukas.gif  zvitrios akys nieko nepraleis  ax.gif  ne tik ukiniam  cool.gif va namo vidines sienos

neber ten seniai sad.gif  pries pora men skambinau, nes galvojau kad pritruksiu sienai plytu, tai sake seniai jau pardave viska  blink.gif  bet man uzteko ir dar 38 liko  bigsmile.gif

Kaip gražiai lipdote savo namuką thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Viską apžiūrėjau, ačiū 4u.gif Ir vieta pasakiška thumbup.gif Gyvensite ekologiškai thumbup.gif O kaip fasadą paliksite?
Mano draugė su savo šeima irgi nusilipdė namuką savo sodyboje, labai faina. Kol vyko darbai, tai ji sugebėjo kažkur sienoje ir bulvių užsiauginti (šeimai po vieną)hihihi.gif
Va va už tokią kainą greit ,,nuneša". O tiek mums mažai, reik daug daug doh.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, tu esi šaunuolių šaunuolė thumbup.gif SUPERMOTERIS - namą statai (perskaičiau apie pamatus thumbup.gif ), vaikus augini, esi kūrybiška, visur suspėjanti, patarianti thumbup.gif FANTASTIKA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rbkl: 06 balandžio 2013 - 22:37
QUOTE(rbkl @ 2013 04 07, 00:36)
Akvilyte, tu esi šaunuolių šaunuolė  thumbup.gif SUPERMOTERIS  - namą statai (perskaičiau apie pamatus  thumbup.gif ), vaikus augini, esi kūrybiška, visur suspėjanti, patarianti  thumbup.gif FANTASTIKA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu ir aš prie šitų pagyrimų mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 04 06, 23:18)
Gyvensite ekologiškai  thumbup.gif 

O kaip fasadą paliksite?

renkantis KOKI nama statysim, ekologija mum tikrai buvo paskutinej vietoj blush2.gif mes tikrai nesam is tu fanatiku zaliuju... toli grazu... o kai kam pasakai kad siaudini statom tai iskart nuraso ant tu paplaukusiu nenormaliu lotuliukas.gif doh.gif kartais geriau jau nutyliu ta fakta...

dar viena karta tinkuosim... bus sviesesnis ir trecdalis namo lentelem kalsis... tik nesugalvojau dar kokia spalva jas dazyt....

bet mes jau cia OFF topika varom mirksiukas.gif 4u.gif

o zavetis ner kuo... vienos vienur super esam, kitos kitur.....
Atsakyti