Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Merginos kas turite sala su kranu, gal galite pasibelsti i az, noriu praktiskai pasiklausineti ar to reikia, kokie salos ismatavimai..nes mastau ar reikia..kai zmogus neturejes, labai sunku nuspresti.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 05, 15:09)

Kam zmones erzinti? lotuliukas.gif Pernai tokiu laiku su geliu kelmais po soda jau laksciau, si bei ta sejau, o dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas del pavesiniu - kokias uzuolaidas kabinate?
Atsakyti
Kur visos dingot? g.gif
Paprasta ir gražu wub.gif http://www.desiretoi.../4/flamant.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 06 balandžio 2013 - 12:29
na štai kokį grožį atradau: http://www.kotrynaba...enos-aires.html
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 06, 13:19)
Kur visos dingot?   g.gif

as tai baisiai dirbau lotuliukas.gif bet siandien jau laistysiu alc.gif: pabaigiau siena bigsmile.gif nenufotkinau dar jos pratesimo.. vonioj dar pusantro metro eina jos doh.gif diena tai ji man nezinau.. nu siena kaip siena... bet vakare prie dirbtinio apsvietimo tai pasakiskai atrodo blush2.gif

user posted image

ir va dar koki tortuka gavau gimdienio proga wub.gif (as tortus kepu, torel tokia tematika biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 06 balandžio 2013 - 16:44
QUOTE(myyellowjacket @ 2013 04 06, 16:31)

Man rodos, kad tas grozis absoliuciai nieko bendro su sia tema neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 18:42)
as tai baisiai dirbau  lotuliukas.gif  bet siandien jau laistysiu  alc.gif: pabaigiau siena  bigsmile.gif  nenufotkinau dar jos pratesimo.. vonioj dar pusantro metro eina jos  doh.gif  diena tai ji man nezinau.. nu siena kaip siena... bet vakare prie dirbtinio apsvietimo tai pasakiskai atrodo  blush2.gif

Sveiki hi.gif,
Fantastiškos sienos.good.gif Man labai grazu, o vakare tai turėtų dar gražiau atrodyti. Super super. thumbup.gif Tikriausiai to grožio neužpakliuosit schmoll.gif
Be žodžių....

Su Tortadieniu happybday.gif
tortukas super, tik dantukų nenusilaužkite lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 balandžio 2013 - 17:20
QUOTE(TuDa @ 2013 04 06, 10:19)
Kur visos dingot?  g.gif
Paprasta ir gražu  wub.gif http://www.desiretoi.../4/flamant.html

Pirmoj nuotraukoj, kur imetet nuoroda, kedes Tobulos!!! wub.gif
Atsakyti
Akvilyte, su gimtadieniu 4u.gif
Labai fainas tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 06, 18:20)
Tikriausiai to grožio neužpakliuosit schmoll.gif
Be žodžių....

nejuokaukit taip ziauriai lotuliukas.gif specialiai kiekviena plyta pries murijant reikejo nuskaldyt doh.gif

QUOTE(popcornas @ 2013 04 06, 18:39)
Pirmoj nuotraukoj, kur imetet nuoroda, kedes Tobulos!!!  wub.gif

drinks_cheers.gif ir stalas man ziauriai patiko wub.gif

ps. sveikinimu nereik, gimdienis jau ejo ir praejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 06, 19:57)
nejuokaukit taip ziauriai  lotuliukas.gif  specialiai kiekviena plyta pries murijant reikejo nuskaldyt  doh.gif

Persiprašau, menki juokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 balandžio 2013 - 18:06
akvilyte, siena tai pasakiska wub.gif wub.gif wub.gif Jau man savos pavesines kolonos buvo grazios, na bet cia, tai super duper wub.gif wub.gif wub.gif Man dar tvorai tokiu plytu reiketu, bet net nezinau, kur gauti, po du litus tai tikrai nemokesiu bigsmile.gif
Atsakyti