Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(kristilav @ 2013 03 30, 21:03)
O kokia kaina? ax.gif

13.99 ax.gif zinoma paprasta stikline biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 kovo 2013 - 21:34
smile.gif
user posted image
mum zuikiai dar labai svarbu
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 30, 17:48)

kokis krepšelis wub.gif skanus...
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2013 03 30, 18:56)
Linksmu linksmu!

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 30, 18:48)
Linksmų Velykų visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Stiprių margučių 4u.gif
Krepšelis nuostabus thumbup.gif
Atsakyti

Man taip isejo su kiausiniais 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 31 kovo 2013 - 20:30
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 31, 20:28)
Man taip isejo su kiausiniais 4u.gif
user posted image

Panašu, kad labai gražias lėkštes klasikiniais raštais turite, gaila, tik kraštelis matosi wub.gif Nors privalgę, bet pamačius tokį apetitišką stalą, dar norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 31, 22:18)
Panašu, kad labai gražias lėkštes klasikiniais raštais turite, gaila, tik kraštelis matosi wub.gif Nors privalgę, bet pamačius tokį apetitišką stalą, dar norisi smile.gif

Laba laba, aga turime komplektuką, pirkome Kėdainių sendaiktyne 4u.gif Tai naudojame tik per šventes ax.gif
Ten ne tik lekštės matosi, bet ir aptaškytos užuolaidos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kurių dar nepagyriau, tai dabar darau - gražūs kiaušiokai, ir dekoracijos prie jų wub.gif
Atsakyti
Su Velykomis!

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip gražu čia pas Jus visas thumbup.gif
Idėjos turinčioms daug padėklų mirksiukas.gif http://www.shelterne...th-metal-trays/
Atsakyti
sveikutes, su Velykom visas 4u.gif
na zadejau zadejau linines romanetes, ale tik va pasigyriau, ir meistreliui kazkas atsitiko, tai va dar nepakabintos... na kita savaite tikiuos jau bus, nes kitas uzuolaidas turi atvezti, tai ir tas pakabins ax.gif tada pademonstruosiu blush2.gif
as irgi vis ziurineju vaikisku lovu idejas, aciu uz paveiksliukus ir nuorodas smile.gif
o kaip kokio grazaus padeklo noriu tai net baisu bigsmile.gif

beje, gal kas turite ta delonghi virduli, na cia neseniai buvo imestos nuorodeles, klasikines isvaizdos tokia technika... labai domintu atsiliepimai, del garso kai uzverda, nes metaliniu korpusu... o dabartinis irigi metaliniu korpusu kaip traktorius burzgia doh.gif
Atsakyti
Man labai prie sirdies keramikiniai virduliai - nera ir tos plastmases, ir ilgai siluma islaiko, ir veikia kaip visi paprasti elektriniai, o isvaizda thumbup.gif

user posted image

user posted image

Mano va toks

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 04 02, 11:01)
Man labai prie sirdies keramikiniai virduliai - nera ir tos plastmases, ir ilgai siluma islaiko, ir veikia kaip visi paprasti elektriniai, o isvaizda  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Mano va toks

user posted image

o kur tokiu pirkt? Kur maciau LT Parduotuvese, tai mazos talpos - 1 l berods, nors 1,5 l butu... Jei ne paslaptis kur pirkot savaji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 04 02, 11:08)
gal kas turite ta delonghi virduli, na cia neseniai buvo imestos nuorodeles, klasikines isvaizdos tokia technika... labai domintu atsiliepimai, del garso kai uzverda, nes metaliniu korpusu... o dabartinis irigi metaliniu korpusu kaip traktorius burzgia  doh.gif

turėt neturiu, bet kai ieškojom pirkti, labai čiupinėjom - vien iš apžiūros pasirodė prastokos kokybės, ypač ta apatinė plastmasė, ant kurios užsideda virdulys, kažkokia nerimta, nelygi, plona g.gif

QUOTE(rek @ 2013 04 02, 13:05)
o kur tokiu pirkt? Kur maciau LT Parduotuvese, tai mazos talpos - 1 l berods, nors 1,5 l butu... Jei ne paslaptis kur pirkot savaji?  blush2.gif

mačiau per Pigu.lt akciją panašius "stumdė", vietoj 180 lt 79 lt, tai gerai, kad šalia buvo taškas, kur buvo galima apžiūrėt realiai - įsitikinau, kad stebuklų nebūna... Manau kokiose Kalvarijose ar Gariūnuose galima ir pigiau gaut, jei jau iš bėdos tokį imt...

O šiaip tai norėčiau tikrai kokybiško - jei kas užrodytų internetinę nuorodą, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti