Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

O mūsų vaikai dviaukšte labai patenkinti, o ir mums ji tinka, nes kambarys gan mažas. Kol kas joje miega didysis ir vidurinukas, greitu laiku darysim tautų kraustymą ir į ją keliaus mažylis, nes dičkis gaus atskirą kambarį. Nors dar mažiukas, bet jau labai nori toje lovoje gulėti.
Man tos lovos jokių nepatogumų nesukelia, ne nebent keičiant patalynę nelabai patogu viršutinei paklodę uždėt. Daugiau jokių minusų dviaukštės nematau.
Atsakyti
Mes turim tokia paaukstinta - virsuj miegama, o po apacia zaisti galima, sulenda abi, namus pasidaro, zaislu prisitempia. As irgi daznai priguliu toj lovoj, ypac kai migdau. Nervina zinoma mane tas laipiojimas. Bet vaikui patinka, o tai man atrodo svarbiausia, del vaiko galiu pasistengt ir ta paklode nepatogiai uzdeti, o siaip lova paklot jokiu nepatogumu nematau. Nera, kad dukra labai jau spirgetu dabar ir dziaugtusi jog turi dviaukste lova, dabar gal jau irgi mielai atsisaktu jei paklausciau, bet kai pirkom labai norejo. Net jei ir atsibostu greit kaip daugumai, as vis tiek uz sio baldo isbandyma. Nemiegos ten iki mokyklos baigimo, bet vaikysteje bus issipildziusi viena svajone. Juk turbut visi esam pasvojeje vaikais budami turet dviaukste lova, tik ne visu ta svajone issipilde. O kada gi ja daugiau ispildyt jei ne mazuciukam vaikam... Nebutina tik i ja daug investuot, yra labai nebrangiu, tuomet bus negaila ir pakeist po metu keleriu
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 28, 13:37)
Nebutina tik i ja daug investuot, yra labai nebrangiu, tuomet bus negaila ir pakeist po metu keleriu

mes tokia nebrangia ir pirkom is ikea. irgi tik paaukstinta. tai tokio ir pakloti nesudetinga, ir vaika ikelti, jei toks reikalas yra. Na, zodziu ji nera dar tas nepatogusis variantas. tik tiek, kad musu nezaide te, kaip ir sakiau, mergaitem smagesne tokia lova, kas liecia zaidimus. Pagaliau, jei reikia taupyti vieta, tai cia irgi variantas. Sios lovos be abejo turi pliusu, taciau turi ir minusu. Geriau zinoti kitu patirti, kad galetum apsvarstyti ivairius variantus. Vaiku fantazijas galima igyvendinti labai ivairiai biggrin.gif
Atsakyti
mes su broliu uzaugom dviaukstej lovoj bigsmile.gif aisku nebuvom islepe tokie kaip siuolaikiniai vaikai, tai toj lovoj virdavo visas musu gyvenimas... ir namai budavo ir parduotuve ir kas tik nori wub.gif
vienintelis minusas- tai kad su draugelio pagalba iskritau is jos zemyn galva.... todel dabar esu tokia lengvai trenkta lotuliukas.gif cool.gif

dabar mano bernai laikinam buste miega irgi dviaukstej... bet jie tiek visko neprisigalvoja schmoll.gif ten jiem tiesiog miegojimo vieta....
del to kad nepatogu klot, tai labai puiki proga vaikui ismokt paciam pasiklot ax.gif maniskis nuo 6 metu pats ir klojasi ax.gif
jei nebutu vietos, tai be jokiu abejoniu rinkciaus dviaukste,.. o bet jei kambarys didesnis tai kiekvienam po savo lova... arba bent jau kampu statoma... nes tas vienas virs kito nzn...
as visalaik roliui ziauriai pavydejau, nes jis miegojo virsuj.... kai buvom 11-13 metu, gavom po atskira kambari... taip ir neteko antram aukste pamiegot.....
Atsakyti
Aciu uz pasisakymus del dviaukstes.
As pati su sese vaikysteje uzaugom su dviaukste lova.Zaisdavom parduotuviu, namu, apsidedavom sonus paklodem. Buvo laikas, kai tikrai ta lova patiko, bet paauglysteje jos nebenorejom, tik del to, kad reikdavo lipti. Nors kartais irgi visai patikdavo, uzlipi i savo virsu, tarsi savo teritorija. O del lovu klojimo tai idealiausias variantas, juk ju nereikia kloti, tik kaldra patiesinti atsikelus, tas tai buvo gerai.
Ojei butu dvi atskiros, tai jau reiktu galvoti, kur tuos patalus deti kas karta.

Esu nusiziurejus sita varianta, tik reikia ji paversti klasikiniu;)
user posted image

user posted image

user posted image
Apatine lova galetu buti tokia kaip sofkute, su pagalvelem.
Pvz.
user posted image

Oj, kaip sunku apsisprest, butu daug lengviau, jei kiekvienas vaikas turetu po kambari... Gal kada nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 28 kovo 2013 - 15:13
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 28, 13:47)

as visalaik roliui ziauriai pavydejau, nes jis miegojo virsuj.... kai buvom 11-13 metu, gavom po atskira kambari... taip ir neteko antram aukste pamiegot.....

Va va, apie tai reikia irgi pagalvoti - maniskes is pradziu labai kovojo ir pesesi, kuri miegos antram aukste doh.gif
Atsakyti
Jei labai trūksta vietos, gal galima užverčiamą ar kaip čia pavadinus lovą įsirengti. Seniau pas vienus kaimynus buvo dvigulė dienai užverčiama prie sienos, tai jie net patalynės nenuimdavo, kažkaip tarp lentynų ji pasislėpdavo. Dar geras variantas yra "lova iš po lovos", jei nenori miegoti šalia, gal galima sugalvoti, kad ištraukiama lova kampu pasisuktų. Neseniai Jyske buvo lovos, kur 2 pasidaro į dviaukštę, arba atskiros dvi. Ir spalva pušies, galima nesunkiai nudažyti, jei berniukui ir mergaitei, tai skirtingai , ar dviem spalvom, PVZ mėlynai- rausvai dryžuotos ar taškuotos Žinoma, kokybė Jysko nelabai, bet ir kaina juokinga. Maniškiai Jyskinėse, tik kitokiose, miega kol kas, gal kada rimtesnėm keisim. O tas variantas, kur pusiau dviaukštės kampu sueina, man tai nė pro kur schmoll.gif Jas dar nepatogiau kloti, nei normalią dviaukštę, Dar problema: kaip tokią konstrukciją atitraukti, išsiurbti? Jau po mėnesio už tų lovų bus begalė vaikiško šlamšto užkritusio ir marios ašarų, kur tas ar anas dingo.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 28, 11:54)
Grikute,
vaikams patinka,kad kambarį būtų kuo daugiau vietos žaist,ir paprasčiau susitvarkyt, kuo mažiau skudurų t.y. patalynės kuri susigrūda po žaidimų ant lovos,(taip pat bus išvengiama pykčių kurie kils, kad kažkas užlipo,sukuitė ir t.t) todėl platesnė tacta kiekvienam su patalynės dėže ir aukštesniu galvūgaliu labai tinkamas dviem zuikiam variantas,ten stebuklingai daug telpa. mirksiukas.gif Tactą,taip pat gali įspūdingai dekoruot,juk aptraukia įvairiausiais gobelenais, gerų lovų mačius ISKU.
http://www.isku.lt/u...OGAS_NAUJAS.pdf
paieškot

Barboraaa surasei mano mintis. Butent pas mus taip ir yra: plati, normalaus ilgio tachta (nu kam daryti trumpa, jei ten telpa normali ir tarnaus ilgai). Ir tik sonus uzsakem is visu pusiu paaukstintus ir aptrauktus medziaga, pasiuvau pagalveliu, kurias maniskis nuolat naudoja kaip statybine medziaga savo bunkeriams. O po lova klodai daiktam ir patalynei susideti. Dar kuo gerai tachta, kad nereikia i prieki vietos derinti, kaip buna, jei ten apacioje yra stalciai. 4u.gif Kai uzsakinejom ta tachta, pardaveja pati pasiguode, kad padare klaida anukui uzsakydama sutrumpinta lova, sako:"lova dar gera, tik vaikas jau nebetelpa ir kam mes ja sumazinta emem doh.gif "

Dea, siaip tai as rasiau apie savo poziuri i dviaukstes lovas, bet pazistu ir vaiku, kurie NENORI dviauksciu lovu. 4u.gif
Atsakyti
Neturiu nieko prieš ir dviaukštes, jei mano laikais būtų tokių buvę,tai gal ir trijų aukštų būčiau norėjus biggrin.gif Žiūrint iš finansinės ir jei taip jau klasikos pusės,gal dvi pastatomos lovytės arčiau viso to būtų ir praktiškiau. Mano dukros dviaukštės schmoll.gif nei viena nenorėjo dieną likt be lovos ar tupėt palubėj, gal, kad buvom įpratę vakare pas jas susiverst,tėtė vis su pasakom išnaudojamas, bet su sąlyga kad priims ant lovos krašto, (lovos standartas 205 x90) filmus per kompiuterį žiūrėdavom ant jų lovų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 28, 18:46)
Barboraaa surasei mano mintis. Butent pas mus taip ir yra: plati, normalaus ilgio tachta (nu kam daryti trumpa, jei ten telpa normali ir tarnaus ilgai). Ir tik sonus uzsakem is visu pusiu paaukstintus ir aptrauktus medziaga, pasiuvau pagalveliu, kurias maniskis nuolat naudoja kaip statybine medziaga savo bunkeriams. O po lova klodai daiktam ir patalynei susideti. Dar kuo gerai tachta, kad nereikia i prieki vietos derinti, kaip buna, jei ten apacioje yra stalciai.  4u.gif Kai uzsakinejom ta tachta, pardaveja pati pasiguode, kad padare klaida anukui uzsakydama sutrumpinta lova, sako:"lova dar gera, tik vaikas jau nebetelpa ir kam mes ja sumazinta emem doh.gif "

Dea, siaip tai as rasiau apie savo poziuri i dviaukstes lovas, bet pazistu ir vaiku, kurie NENORI dviauksciu lovu.  4u.gif

Nelabai suprantu,kodel dviaukste lova butinai turi buti sutrumpinta, o tachta tai jau ne. Mums tetis vaikysteje dviaukste padare is dvieju normaliu vienguliu lovu. O juk dabar tuo labiau, meistrai padarys kokio nori dydzio, ciuziniu irgi yra. As ne negalvoju daryti mazu lovu, jos butu standartines viengules lovos dydzio.
Tai svarbu, kad lovas veliau galeciau nuimti ir naudoti kaip atskiras, ir kad pats modelis nebutu vaikiskas labai.
Ziurineju tachtu... Bet kiek esu macius, tai man jos tokios nelabai..., jei visos medziagines, tai dulkiu kaupiklis, paskui tos medziagos ties kampais prasitrina. Nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 28 kovo 2013 - 23:02
Tai be abejo, kad neturi, ta ir norejau pabrezti biggrin.gif Yra kas tokias daro ir tuose idetuose pav., man regis, kazkokios pamazintos. g.gif

As nepersu jum tachtos tik todel, kad patys esame savo vaikui taip padare. Beto, pas mus vienas vaikis, o jum du reikia sutalpinti. Parasiau savo patirti, nes situo variantu esu patenkinta, gal ir kazkam dar bus naudinga ar duos kokia gera minti. Del to nusitrynimo audinio g.gif nu pas mus per 2metus tai ne zymes nera, bet cia gi ir nuo audinio priklauso. Del dulkiu, nu ka as zinau, kaupiasi kaip ir paprasta sofa kad butu, gal dar maziau, o va jei patalai kiaura diena sukloti ir dar po juos vaikas niurkosi, tai nzn...

Atsakyti
as jei reiktu rinkciaus tachtas... barake pragyvenau ant tachtos bigsmile.gif nerealiai.. ir rubai tilpdavo ir patalus ryte greit sumeti...
tik va turim mes vaikam lovas tai neirksi gi nauju....
Atsakyti