Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Sveikos,tai pasidžiaugsiu dar doh.gif spėju,kad ne nuo drėgmės ant komodos atsirado nutrynimas, schmoll.gif prieš dvi dienas radau nutrintą laką po skulptūrėle blink.gif tikriausiai labai taupydami tepė,bet ką pastačius ir šiek tiek sujudinus nusibrūžina.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 27, 15:12)
Sveikos,tai pasidžiaugsiu dar doh.gif spėju,kad ne nuo drėgmės ant komodos atsirado nutrynimas, schmoll.gif prieš dvi dienas radau nutrintą laką po skulptūrėle  blink.gif tikriausiai labai taupydami tepė,bet ką pastačius ir šiek tiek sujudinus nusibrūžina.

Mums darbe buvo panaši istorija su be proto brangiais stalais dviem, rašuomuoju ir paprastu, tai pasiėmė atgal, per naujo lakavo, taisė.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 27, 00:14)
Kiek kainavo ir keliavietę ėmėte? Graži 4u.gif

2600 cool.gif dariau ne standarta (mazinau) is trivietes cool.gif
nezinau ka su gubelenu daryt, http://www.stoffe-ti...f-Gobelino-2807 toki nezinau ar visa sofa is vienodo (ar nebus labai marga g.gif ar kombinuot su tokiu pat spalvu dryzuotu g.gif
Sofute stoves bibliotekoje.
Atsakyti
Situ sofkuciu manau turi ne viena forumiete, kiek girdejau, kainos ir kokybes santyki atitinka. aisku dar reikia gobelena pasirinkt tinkama, nes jo kainytes labai skirtingos, nuo 40lt iki keletos simtu ir daugiau...

Mergaites, o ka jus darote su vaiku kambariais.Forume neteko matyti reaalaus nei vieno vaiko kambario klasikiniam stiliuje.
Gal turite kokiu nors pvz.
Mano uzduotis nelengva, nes reikia 16kv kambariuke, sutalpinti 2m. berniuka ir 4metu mergaite.
Ka monote apie tokias pusaukstes lovytes, kurias veliau galima butu nuimti? Is pradziu galvojau, kad tikrai nedarysiu dviauksciu, bet dabar galvoju, gal visai gerai, juk jiems butu daugiau vietos pazaisti. Nezinau ka daryt...

Sitas modeliukas patiko lovu isdestymu kampu. Tik nezinau ka daryt su ta skyle, kur po kopetelem. Jei daryti stalcius ar spinta, tai kokio gylio tada.
user posted image

Sitas kambariukas visai patiko, rode per rusus, dviems berniukams. Tik ar jis nera daugiau toks country stiliaus. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kazi kaip ziuretusi tokie baldeliai prie mano peledziukiniu tapetu.Jauciu nelabai...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 03 27, 23:56)
Situ sofkuciu manau turi ne viena forumiete, kiek girdejau, kainos ir kokybes santyki atitinka. aisku dar reikia gobelena pasirinkt tinkama, nes jo kainytes labai skirtingos, nuo 40lt iki keletos simtu ir daugiau...

Mergaites, o ka jus darote su vaiku kambariais.Forume neteko matyti reaalaus nei vieno vaiko kambario klasikiniam stiliuje.
Gal turite kokiu nors pvz.
Mano uzduotis nelengva, nes reikia 16kv kambariuke, sutalpinti 2m. berniuka ir 4metu mergaite.
Ka monote apie tokias pusaukstes lovytes, kurias veliau galima butu nuimti? Is pradziu galvojau, kad tikrai nedarysiu dviauksciu, bet dabar galvoju, gal visai gerai, juk jiems butu daugiau vietos pazaisti. Nezinau ka daryt...

Sitas modeliukas patiko lovu isdestymu kampu. Tik nezinau ka daryt su ta skyle, kur po kopetelem. Jei daryti stalcius ar spinta, tai kokio gylio tada.
user posted image

Sitas kambariukas visai patiko, rode per rusus, dviems berniukams. Tik ar jis nera daugiau toks country stiliaus. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kazi kaip ziuretusi tokie baldeliai prie mano peledziukiniu tapetu.Jauciu nelabai...
user posted image

aaaaxxx peledziukai smile.gif labai man grazus jie wub.gif
pas save tokiu neissikovojau smile.gif mano vaikucio kambarys tuscias dar, tik spinta, buvau nuorodele imetus. siena viena labai panasiai zalia kaip sitose foto, man grazu smile.gif ir lovas dviaukstes esam paplanave, taip kampu, tik kopeteless tokias kaip laiptukai - stalciukai, ir salia pirmo auksto lovos toks staliukas, na po antro auksto lovos dalimi... kaip cia pasakyt... smile.gif
Atsakyti
Nuvaziavau vakar i Scili paziuret stalo iranku, ka gi, tie kuriuos buvau nuziurejus 9 tukstanteliai bigsmile.gif gal tiek tos, vaziuosiu i Stalo irankius, tikiuosi ten ka nors tinkamo rasiu uz kiek maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 03 27, 15:32)
Mums darbe buvo panaši istorija su be proto brangiais stalais dviem, rašuomuoju ir paprastu, tai pasiėmė atgal, per naujo lakavo, taisė.

Labas rytas

Tai smagu ir turėjo būt doh.gif užsuks čia kada pas mus, žiūrėsim,ką ten galima pataisyt.

zojaa, doh.gif reikės ir man nuvažiuot,mėgstu komedijas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2013 03 28, 08:46)

man kažkaip kur sporto inventorius ir ''ala sietynai'' pas vaikus schmoll.gif
Atsakyti
Grikute, man atrodo tie baldeliai is antrojo pavyzdelio visai ziuretusi prie jusu tapetu, o del dviaukstes lovos as galvociau taip- kiek ilgai vaikai taip miegos, jei labai ilgai, tada valio, galima daryti, bet jeigu po keliu metu teks perdarineti, tai geriau jau is krto galvoti apie kita varianta. Man asmeniskai ne prie sirdies tos dviaukstes, bet jeigu vietos nera kitaip, tai ka darysi. Ir dar del ploto, pav. maniskis kaip tik labai daug zaidzia ant tos pacios lovos susikroves, o ne ant grindu, kazkaip kambario erdve jam praktiskai nelabai reikalinga, na bet gal su dviem vaikais ir kitaip. 4u.gif
Atsakyti
nepazistu vaiko, kuris nenoretu dviaukstes lovos! as vien del vaiku tokia daryciau ir tai kas, kad isaugs, ir reiks perdaryt, juk ir peledziukus isaugs kazkada biggrin.gif

ir ne tik ar du ar vienas vaikas priklauso, kad zaidzia ant lovos ar ant grindu. ir vienas vaikas gali skirtis nuo kito ir megti zaisti TIK ant grindu wink.gif reik ziuret pagal vaikus, ju pomegius. gi nedarysi sachmatu staliuko, jei gyvenime nezaides jais biggrin.gif

pavyzdziu tikrai yra daug wink.gif jau ir esam kalbeje apie tuos vaiku kambarius wink.gif

pvz cia

arba cia
Atsakyti
Grikute,
vaikams patinka,kad kambarį būtų kuo daugiau vietos žaist,ir paprasčiau susitvarkyt, kuo mažiau skudurų t.y. patalynės kuri susigrūda po žaidimų ant lovos,(taip pat bus išvengiama pykčių kurie kils, kad kažkas užlipo,sukuitė ir t.t) todėl platesnė tacta kiekvienam su patalynės dėže ir aukštesniu galvūgaliu labai tinkamas dviem zuikiam variantas,ten stebuklingai daug telpa. mirksiukas.gif Tactą,taip pat gali įspūdingai dekoruot,juk aptraukia įvairiausiais gobelenais, gerų lovų mačius ISKU.
http://www.isku.lt/u...OGAS_NAUJAS.pdf
paieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 28 kovo 2013 - 12:00
QUOTE(dea @ 2013 03 28, 11:51)
nepazistu vaiko, kuris nenoretu dviaukstes lovos! as vien del vaiku tokia daryciau ir tai kas, kad isaugs, ir reiks perdaryt, juk ir peledziukus isaugs kazkada biggrin.gif

arba cia

Vaikai ir tevai (tas lovas reikia pakloti juk, patalyne keisti) labai greit atsikanda tu dviauksciu lovu. Bent jau diduma tai tikrai, ne karta esu isgirdusi, kad butent vaikai praso tevu pakeisti ju dviaukstes i paprastas. Todel visada reikia pamastyti, ar finansai leis kaitalioti daznai vaiku baldus. Nes siaip jau lova vaikui galima iskart parinkti tokia, kokios uzteks net iki mokyklos baigimo, uzteks atnaujinti sienas, pakeisti tam tikras detales. Manau, kad viskas siuo atveju remiasi i pinigus. Jei yra galimybe lovas perdaryti i paprastas, tada atkrenta tam tikri svarstymai.
Mes turejom ne dviaukste, bet paaukstinta lova. Turejom neilgai, kraustant vaika i kita kambari ji ten jau nebetiko. Vaikas be gailescio su ja atsisveikino smile.gif O ir dziaugesi jis ja gana trumpai, veliau tai tapo tiesiog elementaria lova. Tikiuosi, kad naujuose namuciuose ji funkcionalesne bus, nes maniskio visai netrauke zaisti toje erdveje po lovyte, nes berniuku gal kitokie zaidimai. Mergaites, kurioms ta lovyte atiteko, gal labiau pritaikys ja savo zaidimams, joms juk smagu zaisti namais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 kovo 2013 - 12:05
QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 12:01)
Vaikai ir tevai (tas lovas reikia pakloti juk, patalyne keisti) labai greit atsikanda tu dviauksciu lovu. Bent jau diduma tai tikrai, ne karta esu isgirdusi, kad butent vaikai praso tevu pakeisti ju dviaukstes i paprastas.

drinks_cheers.gif labai pritariu. maniškis labai norėjo dviaukštės lovos, kol dar bute gyvenom. prieš kraustantis į namą ir jau pardavus butą, teko kelis mėnesius nuomojam bute pagyventi, kur vaikų kamabryje dviaukštė lova buvo. ir ką - džiaugėsi tol, kol nepamiegojo joje. pagrindinis minusas vaikui buvo tai - kad vis galvą į lubas daužė, jei atsiklaupdavo ar atsistoti lovoj norėdavo ir pamiršdavo, kokiam ji atstume nuo lubų.
aš jau nekalbu apie tai, kokius minusus matau iš suaugusių pusės: sudėtingas patalynės paklojimas ir perklojimas (paklodės užtiesimas), tikrai labai nepatogu, kai vaikas serga ir reikia jį slaugyti, matuoti temp ir šiaip šalia prigulti (teko jį kelti į pirmą aukštą, o mažąją pasiimti pas save į lovą) + tas antras aukštas tikras traukos centras į svečius atėjusiems vaikams, todėl dauguma bendrų žaidimų (su maišinėlėm, konstruktoriais ir pan) persikelia į lovą, kas bent jau man iš viso nėra priimtina - lova skirta miegojimui, o ne žaidimams, voliojantis po švarią patalynę su kasdieniai rūbais.
tai tiek iš mano asmeninės patirties smile.gif
beje, galiu pasakyti, kad pirmam aukšte miegojusiai mažajai patiko jaustis lyg namelyje smile.gif

dėl Deluxe sofų - mes esam bute turėję, patenkinti, dabar vėl užsakinėsim iš ten. jau anksčiau čia su merginom tariausi ir rodžiau, kokią, tik vis dar neužsakom, vis pinigų svarbesniems daiktams prireikia blush2.gif
Atsakyti