Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Gal kam aktualus skelbimas būtų 4u.gif

Duris galima būtų pritaikyti provansiškam stiliui ax.gif

Raižytos medinės durys
Atsakyti
Mielos vilnietes, gal kuri nors prisimena devetu baldu parduotuve kuri buvo siaures miestely parkas outlete 2 a? Jos jau ten senokai nera, bet man idomu gal kuri zinot
kur jinai isikele?

Atsakyti
Vilzes nurodyti stalo įrankiai gražūs, taip ir prašosi rimtos klasikos baldų ir subtilaus skonio patiekalų wub.gif
Barboraaa, ar Kajoje dar yra austriškų ar vokiškų šviestuvų, jie prie įėjimo į antrą aukštą kabojo, pernai kai buvom, buvo tokio grožio smile.gif Lenkų gamybos, kur kataloge, gal tik keli verti dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 25, 18:17)
Vilzes nurodyti stalo įrankiai gražūs, taip ir prašosi rimtos klasikos  baldų ir subtilaus skonio patiekalų wub.gif
Barboraaa, ar Kajoje dar yra austriškų ar vokiškų šviestuvų, jie prie įėjimo į antrą aukštą kabojo, pernai kai buvom, buvo tokio grožio smile.gif Lenkų gamybos, kur kataloge, gal tik keli verti dėmesio.

pagalvojai,kad buvau,nebuvau ,(stiklinė siena tai daug matėsi)tik pravažiavom,nors dar dirbo,bet jau nei noro nei sveikatos nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 25 kovo 2013 - 18:38
Po pasižvalgymo Jonavoje.
Gal kam įdomu bus.

user posted image

Toks baldelis. Bet esmė tame, kad tas viršus atsidaro, o viduje toka ale pasidėjimas visokiems pirštiniukams. Kainą matot.
Manau, kad būtų puikus tą odinę dalį pervilkus gobelenu.

user posted image

Tvarkinga lempikė. Bet tik viena. Gaila...

O vat čia tokie gipsiniai gaminiai. Protinga galva pritaikytų, tik
vat ne mano namams jie.
Tiesa, visi jie ne veidrodinio atspindžio. Na, visi vienos krypties.
user posted image

Tiek žinių . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebaba: 25 kovo 2013 - 19:34
QUOTE(Nebaba @ 2013 03 25, 20:26)
Po pasižvalgymo Jonavoje.
Gal kam įdomu bus.
Tiek žinių . smile.gif

O tai kas cia per parduotuve, sendaiktynas ar siaip visko yra? Man visai netoli, kai jau galesiu lakstyti - nuvaziuociau blush2.gif
O tas suoliukas tai idomus, niekada nepagalvociau, kad atsidaro bigsmile.gif

Barboraaa, kur neriniuotu kiausinuku foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 25, 22:45)

Barboraaa, kur neriniuotu kiausinuku foto? ax.gif

dar kiaušiniai pas vištas uodegoj lotuliukas.gif kada nudažysiu,būtinai parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 25 kovo 2013 - 23:03
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 25, 10:20)
Vilnietės gal žinos,kartą užkliuvau į kažkokią įmonę,tai po 8 ir 12  tūkst. pasiūlė biggrin.gif komplektukas blink.gif ups. Galiu paieškot jei kaina tinka.

http://www.staloirankiai.lt/lt/akcijos pigiau biggrin.gif

http://www.scilis.lt/1/catalog/408/

Staloirankiai.lt iš tiesų turi labai įvairių stalo įrankių. Kai teko apžiūrėti jų iš Italijos vežamą produkciją, likau tikrai sužavėta thumbup.gif , o ir kainos kaip už tokią kokybę nesikandžioja, galima rasti super gražių įrankių komplektų jau ir už 500 Lt. Jei norite galite pasižiūrėti jų puslapyje http://www.staloiran...lt/lt/atsisiusk, tik nepatogu, kad dėl kainų reikia susisiekti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 25, 22:45)
O tai kas cia per parduotuve, sendaiktynas ar siaip visko yra?

jonavoj virs IKI, ten kur topo centras...

siaip barachlynas ten.. indu daug, yra ir senienu... man ten patinka, galima pigiai smulkmenu pasirankiot...

as kaune norfoj tokia saldainine nusipirkau:

user posted image

nu forma labai patiko...

masytuvus i vonias wc nusipirkau... lietuviskus g.gif rubinetos... gal nebus visai sh....
Atsakyti

Akvilyte, kalbant apie parduotuvę virš IKI, tai tikiuosi "barahlynas" gerąja prasme. smile.gif
Bet čia buvo ne šita parduotuvė.
Kalba buvo apie parduotuvę prie Senukų, deja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 26, 09:13)

as kaune norfoj tokia saldainine nusipirkau:

user posted image

nu forma labai patiko...

masytuvus i vonias wc nusipirkau... lietuviskus  g.gif  rubinetos... gal nebus visai sh....

Laba diena

mielas daikčiukas.

Bala žino tą lietuvišką produkciją,pirkus virtuvėje kriauklę akmens masės,kol kas viskas gerai,o kaip su santechnika schmoll.gif
Atsakyti
na va, siandien turetu ateit meistrelis pakabinti linines uzuolaidas man ir linine romanete, tai jei ka domins, galesiu nuotraukyte imest smile.gif
nu kad tik ateitu bigsmile.gif kiek galima laukt bigsmile.gif
Atsakyti