Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 14:11)

Is kaimo, taigis, kilimukas visai nebrangus kaip uz gryna viskoze ir labai mielas kojytems.  thumbup.gif Ko gero is tiesu, neverta del jo per daug "parintis".  drinks_cheers.gif

panašų ikea turi,bet g.gif man patinka viskoziniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2013 - 14:18
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 07, 14:09)
Gal kita kambario dalį leistumėt apžiūrėt,man tv kažkaip kitur norisi,labai komoda išlindus tarsi sako'' žiūrėkit tik į mane''. Tokis puikus šviestuvas už tv paslėptas gaunasi.

Taftos užuolaida, ax.gif kur audinį pirkot?

Na, komoda yra islindusi, nes gili, nes ant jos reikejo kampu pastatyti telika, kad sedint ant kampo butu patogu ziureti biggrin.gif Va, o kai kampo nebeliks, nebereikes ir teliko sukti ir gili komoda praras prasme. lotuliukas.gif Nu zodziu, pasaka be galo. Bet siaip i ta komoda galima visa uki susideti, tad as ant jos labai nepykstu. ax.gif

Taip, uzuolaidos yra taftines, audinukas pirktas toj Kalvariju gatves audiniu parduotuvej. Man reikejo 18m., tad teko ieskoti piiigiai biggrin.gif

Kitoj pusej yra valgomasis stalas prie lango ir virtuves zona gilumoj. Valgomojo kedes yra su zalsvu veliuru. Kaip ir prie kilimo dera siek tiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 14:23)
Na, komoda yra islindusi, nes gili, nes ant jos reikejo kampu pastatyti telika, kad sedint ant kampo butu patogu ziureti  biggrin.gif Va, o kai kampo nebeliks, nebereikes ir teliko sukti ir gili komoda praras prasme.  lotuliukas.gif Nu zodziu, pasaka be galo. Bet siaip i ta komoda galima visa uki susideti, tad as ant jos labai nepykstu.  ax.gif

Taip, uzuolaidos yra taftines, audinukas pirktas toj Kalvariju gatves audiniu parduotuvej. Man reikejo 18m., tad teko ieskoti piiigiai  biggrin.gif

Kitoj pusej yra valgomasis stalas prie lango ir virtuves zona gilumoj. Valgomojo kedes yra su zalsvu veliuru. Kaip ir prie kilimo dera siek tiek... biggrin.gif

ačiūūū

nieko blogo nesakau tik mintyse jau tysiau tv kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 15:11)

Is kaimo, taigis, kilimukas visai nebrangus kaip uz gryna viskoze ir labai mielas kojytems.  thumbup.gif Ko gero is tiesu, neverta del jo per daug "parintis".  drinks_cheers.gif

kilimukas spalviškai ir iš raštų gražus.

nežinau net kur girdėjau, gal tuose pačiuose Dubingiuose, kad viskozė nėra labai tinkamas pluoštas kilimams g.gif neva sunku prižiūrėt..., o kaip jis valomas kažin?

man visgi labiau prie širdies tradiciški grynos vilnos kilimai, ale kainos jų, mažuliukas kainuoja tiek, kiek kitokios sudėties per pusę kambario...
Atsakyti
AS turiu viskozini vonioj toki nediduka ir miegamajam, bet abu jie yra ploni, tai as juos siaip siurbiu, o kelis kart per metus tiesiog isimetus i vonia isplaunu. Sitas yra storulis, palyginus su anais, uztai labai mielas, kaip nesiosis nzn.bet kaip uz tokia kaina kazkaip nelabai ir jaudinuos. Vat nenoriu as brangiu kilimu, paskui drebek, kad kas ant jo neuztykstu, ogi vis viena uztyks... biggrin.gif Radau vienam kilimu saite, parasyta- viskoze (dirbtinis silkas). bigsmile.gif Bet tikrai labai maloni tekstura, daug mielesne uz vilna.
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 07, 14:24)
ačiūūū

nieko blogo nesakau tik mintyse jau tysiau tv kitur biggrin.gif

Gal ir as tisciau, tik, kad pas mus sienu daugiau ner... lotuliukas.gif Nebent isvis lauk pro duris, bet kol kas dar mums jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 15:48)
AS turiu viskozini vonioj toki nediduka ir miegamajam, bet abu jie yra ploni, tai as juos siaip siurbiu, o kelis kart per metus tiesiog isimetus i vonia isplaunu. Sitas yra storulis, palyginus su anais, uztai labai mielas, kaip nesiosis nzn.bet kaip uz tokia kaina kazkaip nelabai ir jaudinuos. Vat nenoriu as brangiu kilimu, paskui drebek, kad kas ant jo neuztykstu, ogi vis viena uztyks... biggrin.gif  Radau vienam kilimu saite, parasyta- viskoze (dirbtinis silkas).  bigsmile.gif Bet tikrai labai maloni tekstura, daug mielesne uz vilna.
Papildyta:
Gal ir as tisciau, tik, kad pas mus sienu daugiau ner... lotuliukas.gif Nebent isvis lauk pro duris, bet kol kas  dar mums jo reikia  biggrin.gif

biggrin.gif

kilimai kiek turėjus visi vilnoniai (Lentvario būdavo),dabar jau antrą Ikėjinį balkšvą turiu,neblogas,gerai valosi,dar geriau viskuo aplimpa, šilumą sunkiai nuo grindų praleidžia,bet po juo labai šilta.
Atsakyti
Aha, kad linkes aplipti, tai jau ir as pastebejau, pladzioj galvojau, kad kazkoks gamyklinis apdirbimas "nueina" biggrin.gif Nu , del silumos tai man dzin. O ka, vilnonis geriau ja praleidzia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 16:03)
Aha, kad linkes aplipti, tai jau ir as pastebejau, pladzioj galvojau, kad kazkoks gamyklinis apdirbimas "nueina"  biggrin.gif Nu , del silumos tai man dzin. O ka, vilnonis geriau ja praleidzia?  g.gif

Apie vilnonį sakiau,tai jis nelabai praleidžia,storokas pas mane, viskozinio nesu neturėjus,dar planuoju,kad man jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 12:40)
Mergaites, paprasysiu truputi demesio mano kilimui.

grazus kilimas (tik jau ne tas antrasis), bet per mazas tokiai erdvei - jam reikia arba miniatiuriniu baldu, arba mazesnes erdves.
Atsakyti
Nu va, jus vis per mazas, per mazas biggrin.gif Gal kiek didesnis ir galetu buti, bet as kai pagalvoju, kad esant tokiam isdestymui gerokai didesnis kilimas nesiziures- tisos per visas grindis, kaip pagrindinis objektas. Kazkaip taip man atrodo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 07, 16:12)
Apie vilnonį sakiau,tai jis nelabai praleidžia,storokas pas mane, viskozinio nesu neturėjus,dar planuoju,kad man jo reikia.

Mmm, vilnonis. Na, vadinas, viskozinis irgi linkes aplipt smile.gif Kazkas turi viskozini, rodos, Mamagabi yra sakius, o gal Cobre. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 13:40)
Mergaites, paprasysiu truputi demesio mano kilimui.

mano akiai, tai kilimas ten labai tinka ir katukas taip pat biggrin.gif
del baldu isdestymo man irgi uzkliuvo, bet ka pasiulyti nelabai ka turiu blush2.gif
bet kilimukas tai man ir spalva ir dydis kazkaip visai nieko atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 16:40)
Mmm, vilnonis. Na, vadinas, viskozinis irgi linkes aplipt smile.gif Kazkas turi viskozini, rodos, Mamagabi yra sakius, o gal Cobre.  g.gif

as turiu viskozini - pacioj pradzioj ir aplipdavo, ir seresi, o dabar - puikiai devisi. Neturiu jokiu priekaistu - tikrai geras kainos ir kokybes santykis.
Labai grazios pirmo kilimo spalvos ir rastai wub.gif bet prisijungiu prie mananciu, kad jis tam kambariui mazokas
Atsakyti