Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

tos varpos is Kaziuko , verba tokia nestandartine biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiais metais dar iki Velykų kaip ir atostogauju, tai gal puošiu namus valgomais dalykais. Vaikystėje, atsimenu , teta kepdavo iš mielinės tešlos tokį nemažą pintą krepšį, į jį dėdavo glazūruotų sausainių. Ir dar būdavo toks kietas kiškis su kiaušiniu, vėliau su pusbroliais šiaip ne taip suskaldydavome ir dantis laužydami grauždavome biggrin.gif Taigi bandysiu kepti tą krepšį, tik nesumastau ką dėti, kad nasideformuotų g.gif Pridėsiu į jį šokoladinių kiaušinių, kokiu kaspinu apjuosiu. O šventėms perku kelis žydinčius hiacintus, pakvimpa visi namai. Per Kalėdas kepame didelį Kalėdų senelio namą su atvertomis durimis, ten visi svečiai privalo dėti atneštus saldainius. Šalia būna eglė iš saldainių. Smagiausia tą namą po truputį griauti ir graužti smile.gif
Atsakyti
Uzsikabinau apie grazius indus ir taip nuklydau i blogus, i velyku grozius...
Kazkaip uzsikreciau Velyku nuotaika...
Tiek daug pasaulyje kurybingu zmoniu, graziu ir jaukiu namu...
Grazaus savaitgalio wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 23 kovo 2013 - 23:45
Labai aciu uz anksciau rekomenduotus Rosso Nobile kvapus wub.gif labai tikiuosi kad patiks kam dovanosiu..
Ar kas nors turite langus su viduje esanciais skirtukais, taciau ne baltais, o sidabriniais, auksiniais? turbut nebus tokiu, nes net nelabai randu pavyzdziu..
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 15:42)
Kai tave mokino, tai indaploviu nebuvo  lotuliukas.gif  O indaploveje tai ir indu amzius trumpeja ir tarkim is mano paauksuotu, pasidabruotu irankiu ne kazin kas liktu  biggrin.gif  Melchiorinius naudoju kasdiena, bet indaploves jie irgi nemegsta  doh.gif 
Man rodos visai protinga grazius, bet tinkamus indaplovems indus naudoti kasdienai, o jei jau manai, kad svente, tai trauki kitus. Nematau tame nieko blogo. Net ir senoveje

Laba diena

pritariu, jei kas dieną indaplovėj plausi,tai greitai ir prisiminimo neliks, nestebuklingi mano indai ''Jiesios'' prieš 25 metus pirkti,kiti dar ankstesnio laikotarpio,atsivežiau iš mamos,nes man jie visada patiko. Pasidabruotus įrankius,šeimyna įprato,plaut rankom. Komplektų neturiu biggrin.gif
Kasdieniniai mėgstamiausi indai,balti,rožiniai ikėjiniai,man gražu mirksiukas.gif ir indaplovė nekenkia.
Dar silpnybę turiu, dekoro parduotuvėm,kur indų būna ax.gif

Grikute,velykiniai dekorai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 24 kovo 2013 - 10:54
http://allegro.pl/ko...3091793123.html
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 24, 10:40)
Ar kas nors turite langus su viduje esanciais skirtukais, taciau ne baltais, o sidabriniais, auksiniais? turbut nebus tokiu, nes net nelabai randu pavyzdziu..

Neturiu, bet ar reikia tokio vargo, kas paskui tuos langus valys, o dulkiu tikrai greitai ant skirtuku prisikaups, va neseniai vyras langus sveite, tai as labai dziaugiausi, kad skirtukai lango viduje, tai jokiu bedu 4u.gif

Grikute, man labai patiko kiausiniai su neriniais, jau galvoju, gal man taip padaryti g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Senokai skaitinėju jūsų pokalbius, ir labai noriu patarimo ax.gif
Šiuo metu įrenginėjam namą, vizijoje šviesus klasikinio stiliaus interjeras, bet dabar iškilo dilema dėl grindų. Esam nusižiūrėję Kronopol laminatą Masala Oak spalvos (labai norim šviesių grindų), bet mūsų nusižiūrėtasis yra su grioveliais. O kaip daryti su virtuve? mielai sudėčiau tą patį ir į virtuvę, bat mąstau, kad labai nepraktiška tie grioveliai. Kasdien tuos griovelius nuo maisto valyti kažkaip nelabai vilioja (turiu mažą vaiką, planuose dar vienas). Gal galėtumėt patarti, ar gretimai esanti Oak Belfast spalva gražiai atrodys virtuvėje, kai visur kitus bus Masala Oak? (nes Oak Belfast be griovelių). Mūsų virtuvė nėra visai toje pačioje patalpoje kaip svetainė ir valgomasis, pridedu planelį, jei įžiūrėsit
user posted image

Jei nepatingėsit pasižiūrėti, tai šitoj nuorodoj prie Oak kolekcijos trečioj eilėj nuo viršaus abi mano minėtos spalvos šalia viena kitos.
http://en.platinium....ons/(sort)/wood
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 24 kovo 2013 - 14:29
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 24, 12:54)
Neturiu, bet ar reikia tokio vargo, kas paskui tuos langus valys, o dulkiu tikrai greitai ant skirtuku prisikaups, va neseniai vyras langus sveite, tai as labai dziaugiausi, kad skirtukai lango viduje, tai jokiu bedu 4u.gif 

as butent ir kalbu apie viduje esancius, tik ne baltus o auksinius arba sidabrinius..jie aliuminiai, blizga..sakau gal kas turi..man namu stilius gal leistu juos deti biggrin.gif tiesiog jie visai kitokie nei klasikiniai..

del grindu, nelabai del spalvu patarsiu nes tikroveje tos spalvos labai skiriasi, pati turejau bambuka su grioveliais tai jokio rupescio, bet virtuveje buvo plyteles..nzn as labai siurbiu tai manau dulkes nesikauptu, tiesiog svarbesnis manau kriterijus butu, ar gerai dregmei atsparus, nes virtuveje labai svarbu. Sakykite o kokios kainos siu laminatu? nes man aktualu.
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 03 24, 14:28)
Esam nusižiūrėję Kronopol laminatą Masala Oak spalvos (labai norim šviesių grindų),  bet mūsų nusižiūrėtasis yra su grioveliais. O kaip daryti su virtuve? mielai sudėčiau tą patį ir į virtuvę, bat mąstau, kad labai nepraktiška tie grioveliai. Kasdien tuos griovelius nuo maisto valyti kažkaip nelabai vilioja (turiu mažą vaiką, planuose dar vienas). Gal galėtumėt patarti, ar gretimai esanti Oak Belfast spalva gražiai atrodys virtuvėje, kai visur kitus bus Masala Oak? (nes Oak Belfast be griovelių). Mūsų virtuvė nėra visai toje pačioje patalpoje kaip svetainė ir valgomasis, pridedu planelį, jei įžiūrėsit
user posted image

Jei nepatingėsit pasižiūrėti, tai šitoj nuorodoj prie Oak kolekcijos trečioj eilėj nuo viršaus abi mano minėtos spalvos šalia viena kitos.

O visus tada tų be griovelių nenorit, jei bijot, kad skirsis? Nors šiaip spalvos panašios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 03 24, 14:28)
Sveiki  4u.gif
Senokai skaitinėju jūsų pokalbius, ir labai noriu patarimo  ax.gif
Šiuo metu įrenginėjam namą, vizijoje šviesus klasikinio stiliaus interjeras, bet dabar iškilo dilema dėl grindų. Esam nusižiūrėję Kronopol laminatą Masala Oak spalvos (labai norim šviesių grindų),  bet mūsų nusižiūrėtasis yra su grioveliais. O kaip daryti su virtuve? mielai sudėčiau tą patį ir į virtuvę, bat mąstau, kad labai nepraktiška tie grioveliai. Kasdien tuos griovelius nuo maisto valyti kažkaip nelabai vilioja (turiu mažą vaiką, planuose dar vienas). Gal galėtumėt patarti, ar gretimai esanti Oak Belfast spalva gražiai atrodys virtuvėje, kai visur kitus bus Masala Oak? (nes Oak Belfast be griovelių). Mūsų virtuvė nėra visai toje pačioje patalpoje kaip svetainė ir valgomasis, pridedu planelį, jei įžiūrėsit
http://s017.radikal....251f95a6c95.jpg

jau esu sakiusi, kad man tos kaimiskos "lentines" grindys su grioveliais labai ne prie sirdies, nes pati tokias turiu smile.gif .
O grioveliai, tai ne grioviai, kad i juos tiek visko pribyretu ir sunku isvalyti butu, nors kol neturejau ir pati taip galvojau. Geriausiai tokias grindis valyti dulkiu siurbliu.
Rinkites tas, kurios jums grazesnes ir nebijokite tu grioveliu virtuveje. Jei jau pritrupes, tai reikes ar tokias, ar tokias siurbliuoti ax.gif .
Man asmeniskai grazesnes (ir klasiskesnes) tos, kuriose yra daugiau rudos, o ne pilkos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 24, 16:02)
Sakykite o  kokios kainos siu laminatu? nes man aktualu.

tos kur mes išsirinkę buvom (Masala Oak, su grioveliais) tai 50 lt/kv.m. Bet ten yra ir brangesniu (King size kolekcija, kur super dideles lentos, tai apie 70 lt), ir pigesniu (be grioveliu lyg pigesnių buvo kiek prisimenu, akcjocijos metu ma2iau apie 30 lt kažkurias). Cia kaina Lankovoj smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2013 03 24, 16:17)
jau esu sakiusi, kad man tos kaimiskos "lentines" grindys su grioveliais labai ne prie sirdies, nes pati tokias turiu  smile.gif .

Man asmeniskai grazesnes (ir klasiskesnes) tos, kuriose yra daugiau rudos, o ne pilkos spalvos.

Dėkoju už nuomonę, ir aš kuo daugiau žiūriu į klasikinius interjerus, tuo labiau link rudesnių linkstu. doh.gif Reiks su MB pasitarti g.gif . Jam labai prie sirdies skandinaviškas interjeras, dėl to ir grindis tokias nužiūrėję buvom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 24 kovo 2013 - 19:10