QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 23, 16:02)
Mes pagaliau indus atsinaujinom, paprasti vienspalviai balti, bet tas baltumas classic white
as dar is seniau turejau, tai pabaigsiu tuos. Nesipjauna su niekuo, tai ir suvartosim. O veliau irgi paprastus baltus pirksiu kasdienai.
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 17:05)
as dar is seniau turejau, tai pabaigsiu tuos. Nesipjauna su niekuo, tai ir suvartosim. O veliau irgi paprastus baltus pirksiu kasdienai.
o as kokius grazius radau! bet kainele tai ojoj jei kas panasius protinga kaina uzmatytumet, tai sakykit
http://www.luxurydin...white-168-c.asp
O aš nemėgstu grynai baltų indų. Net kasdienai naudoju su gėlėtu pakraščiuku, tokiom mažytėm rožytėm. Panašių turiu ir puodelių. O šventiniai indai turi būti kiti, jais serviruojam stalą per šeimos šventes. Na koks gimtadienis ar vardadienis, Kalėdos ar kita šventė, jei tie patys indai? Tada traukiu gražiausius, servetėlės , žvakės , nekasdienis patiekalas ir geresnis vynas ar šampanas jau savaime sukuria šventinį vakarą. Vaikams tai tiesiog ritualas, kurio jie nekantriai laukia ir padeda. Manau, po daugelio metų prisimins tai kaip namų šilumos simbolį.
QUOTE(vida777 @ 2013 03 23, 11:30)
tai cia visos i sia tema del mados susirinko?
Klasika arba yra tavo kraujyje, arba jos nera...
Kad provansai, japoniski sodai, afrikietiski motyvai ateina ir iseina, tai cia suprantama, nes negali zmogus taip paprastai imti ir patapti prancuzu arba japonu, jei juo niekada nebuvo .
O klasikiniai baldai, interjero detales pigesnes jau nebus, nes originaliu su laiku tik mazes, juos pakeis visagale kinietiska ir taivanietiska "klasika".
Klasika arba yra tavo kraujyje, arba jos nera...
Kad provansai, japoniski sodai, afrikietiski motyvai ateina ir iseina, tai cia suprantama, nes negali zmogus taip paprastai imti ir patapti prancuzu arba japonu, jei juo niekada nebuvo .
O klasikiniai baldai, interjero detales pigesnes jau nebus, nes originaliu su laiku tik mazes, juos pakeis visagale kinietiska ir taivanietiska "klasika".
Nelabai supratau prie ko cia? Tarkim asmeniskai as sioje temoje esu dar nuo tu laiku kai labai ant bangos buvo visoks minimalizmas, blizgios plokstes ir apskritai plokstes. Taip kad...
Nekalbejau apie kazkokiu vertingu autentisku baldu verte ir kaina, cia visai kita kalba, kalbejau apie kuo bendriausia parduotuviu asortiementa, kai nelabai buvo galima kazko tinkamo klasikai rasti, kad ir paprasciausiu sienu ar grindu plyteliu, tuoletinio popieriaus laikikliu, nes ju nelabai kam reikejo, o pirkti is katalogu prabangiose parduotuves buvo neadekvaciai brangu. Taippogi ir sendaiktynu kainas sukele auganti siu daiktu paklausa, ir dabar simta kartu matyti olandiski tirazuoti baldai kainuoja gerokai brangiau nei pries 4 metus. Tai va ta norejau pasakyti. Sitas stilius dabar madingas, paziurekit i to paties Interjerai.lt puslapi. Bet visada taip nebus. Bus kas nors kita populiaru. Galiu lazintis.
Bus ,kas tik mados vedini , mes lauk jiems neprigijusius klasikinus baldus...islaukti reikia
kasdieniniam naudojimui myliu musu Maxsima visai neblogu indu paduoda... baltu su paraitytais krasciukais (vos ne kaip auksciau ikeltoje nuorodoje) ir olandisko stiliaus ir visai neblogi lipduku Delimano indai buvo
sventems turiu paauksuota pietu servyza, anytos vestuvine dovana
kasdieniniam naudojimui myliu musu Maxsima visai neblogu indu paduoda... baltu su paraitytais krasciukais (vos ne kaip auksciau ikeltoje nuorodoje) ir olandisko stiliaus ir visai neblogi lipduku Delimano indai buvo
sventems turiu paauksuota pietu servyza, anytos vestuvine dovana
As irgi baltu indu turiu uzsipirkus, man kasdienai labai gerai, net jeigu ir issidauzo, balti kazkaip tarpusavy susisaukia savo baltumu ir "draugauja" visi. O va apie tuos, kur buvo nuoroda as irgi pagalvojau, kad Maxsej labai panasus yra. As megstu sunkius indus ir sunkius stalo irankius, kad jau taip jaustusi svoris paemus.
Kas kam rupi as tai i nauja miegamaji svajoju apie baltus patalus, tokius kaip seniau buvo - paneriniuoti, pasiuvineti Tik vat kazkaip su baltais sunku, arba ieskot nemoku
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 23, 18:49)
Papildyta:
del indu tai manau reik dauguma pereina visus etapus.... as anksciau nesuprasdavau tu graziu indu sekcijoj ir ju istraukimo sveciam... savo vestuvini serviza naudojom ir tebenaudojam kasdien, bet dabar jau nooooooooooriu to tokio sventisko servizo ir yrankiu, kurie istraukiami tik ypatingom progom
is kaimo komentaras labai taikllus
Aciu akvilytei uz talkininkavima
O dabar visos pasirodykite, ka velykisko turite?
O dabar visos pasirodykite, ka velykisko turite?
galiu tik pernykste parodyti
siemet man dar Velykomis nekvepia nors, minciu kazkokiu tai turiu ir siandien narcizu glebi papirkau tik
siemet man dar Velykomis nekvepia nors, minciu kazkokiu tai turiu ir siandien narcizu glebi papirkau tik
QUOTE(Vedda @ 2013 03 23, 20:46)
galiu tik pernykste parodyti
Man irgi nuotaika ne velykiska, salta baisiai, sniego pilna, vyras radiatorius kabina
Labai grazus papuosimas Bet cia dabar tokio nepadarysi, reikia vasara varpu prisiruosti