Sveikos
Siandien pas mane sveciuose buvo Valpurgija, tai prisiminiau sia tema .
Labai as ja ikalbinejau del langu dydinimo .
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 22, 16:12)
Atnešu naujienas iš Kauno didžiojo sendaikčių turgaus, kuris šį savaitgalį vyksta.
Visiškas nusivylimas, kainos sukeltos baisiausiai (mačiau identiškas indaujas, kurias žiūrinėjaus pirkti, tai kaina net 500lt didesnė ), o ir žiūrėt nelabai buvo į ką.
Na gal dar ryt daugiau prekybininkų suvažiuos, bet šiaip sušalau nesvietiškai o ir nieko nenusipirkau
Visiškas nusivylimas, kainos sukeltos baisiausiai (mačiau identiškas indaujas, kurias žiūrinėjaus pirkti, tai kaina net 500lt didesnė ), o ir žiūrėt nelabai buvo į ką.
Na gal dar ryt daugiau prekybininkų suvažiuos, bet šiaip sušalau nesvietiškai o ir nieko nenusipirkau
vaiksciodama apie Tave ir pagalvojau maciau tas indaujas . o saltis buvo nerealus atsilinejau dar po to kokias 3 valandas . o prekes kai kurias pernai maciau nieko naujo
QUOTE(aistukas @ 2013 03 22, 15:23)
Nu gaila Barboraa, kad sugadino balda, Gritija turi visokiu idomiu priemoniu baldams atnaujinti, sako, kad gali smulkius pabraizymus panaikinti, gal ir tokiam atvejui ka nors turetu. Pabandyk gal ju uzklausti.
teks kažko imtis,(nes tuoj bus tikras provansas aptrinta )žinai pagalvoju,mum darbe kartais,pora milimetrų paklaida,ar dar kas viskas brokas,medžiagos fantastiškom kainom,ir ką,kaltas,taisai,o čia
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 22, 17:35)
Sveikos
tai,kad ji nieko prieš buvo,tik kažkas kitas jos laisvę ribojo matyt susitarė
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 22, 22:03)
Tai mes ir ji laisvinom , lyg suprato, kad negalima ranka numoti i mazus langus, nes reiks su jais visa gyvenima gyventi .
QUOTE(aistukas @ 2013 03 22, 13:23)
Nu va, kol klasika nebuvo "madoj" nieko gero nebuvo pirkti ta tema, bet ir kainos buvo geros, dabar kai jau klasika ant bangos, tai ir kainos atitinkamai, belieka laukti, kol klasikiniai interjerai visiem nusibos, tada ir prekiu bus uzvezta, ir kainos turetu kristi Belieka laukti
Atsibos Jums ir laukti Klasika, ne veltui Klasika vadinama, niekada neiseinanti mados
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 22, 15:12)
Atnešu naujienas iš Kauno didžiojo sendaikčių turgaus, kuris šį savaitgalį vyksta.
Ar būtinai reikia iš dėvėtų? Pagooglinėkit po Agooros, Odisanos, Stilingi namai tinklalapius, ten yra daikčiukų visai neblogom kainom. Tai viską sudėjus: senas baldas +restauravimas, brangiau atseina, nei naujas. Tik aišku, reikia pasidomėti kokybe. Suprasčiau, jei dar tie naudoti baldai būtų virš šimto metų ekskliuzyvas, o dabar masinės gamybos ir tokiom užlaužtom kainom
QUOTE(popcornas @ 2013 03 23, 01:40)
Atsibos Jums ir laukti Klasika, ne veltui Klasika vadinama, niekada neiseinanti mados
Oi, dar ir kaip iseis. Kaip atejo, taip ir iseis. Mada toks dalykas - praeinantis. O kad visada bus zmoniu ja megstanciu ir vertinanciu, cia jau kitas dalykas.
QUOTE(aistukas @ 2013 03 23, 09:26)
Oi, dar ir kaip iseis. Kaip atejo, taip ir iseis. Mada toks dalykas - praeinantis. O kad visada bus zmoniu ja megstanciu ir vertinanciu, cia jau kitas dalykas.
tai cia visos i sia tema del mados susirinko?
Klasika arba yra tavo kraujyje, arba jos nera...
Kad provansai, japoniski sodai, afrikietiski motyvai ateina ir iseina, tai cia suprantama, nes negali zmogus taip paprastai imti ir patapti prancuzu arba japonu, jei juo niekada nebuvo .
O klasikiniai baldai, interjero detales pigesnes jau nebus, nes originaliu su laiku tik mazes, juos pakeis visagale kinietiska ir taivanietiska "klasika".
Tikri baldai ,tikrai niekada nepigs
va skaitau A.Vasiljevas,nu artimas jis man iki kaulu saknu....
jo zodziai...Atversiu paslapty-as nesedziu ant plastiko baldu. As sedziu ant raudonmedzio baldu...man labai patinka senoviskas interjeras ir namus esu apsates senoviskais baldais.Valgau is porceliano leksciu ir graziais sidabro irankiais,megstu gera kokybe,jaukuma-man tai ypac svarbu-ir aplinka.
Be abejo ,ne visi sau gali tai leisti,bet reikia siekti.Juk atvykes i Paryziu pradejau nuo nulio,neistengiau ne taburetes nusipirkti.Isejau i gatve,radau taburete siukslyne.Isploviau ,isvaliau-ji buvo nutupeta tarakonu-o pasirode visai nieko.Turime moketi dziaugtis mazmoziais. Visada imanoma ka nors sugalvoti,jeigu turi skoni. O skoni reikia ugdyti.Lankykite muziejus ir parodas!....
..Ir dar nekreipkite demesio i tendencijas.Jos atsiranda kas 6 menesius ir ilgai neissilaiko.Mada kuriam tam ,kad iseitu is mados.Mada turtuoliams dykinetojams,ji grimzta i uzmarsti.O stilius -amzinas...!
skaitau ir seilejuosi
jo zodziai...Atversiu paslapty-as nesedziu ant plastiko baldu. As sedziu ant raudonmedzio baldu...man labai patinka senoviskas interjeras ir namus esu apsates senoviskais baldais.Valgau is porceliano leksciu ir graziais sidabro irankiais,megstu gera kokybe,jaukuma-man tai ypac svarbu-ir aplinka.
Be abejo ,ne visi sau gali tai leisti,bet reikia siekti.Juk atvykes i Paryziu pradejau nuo nulio,neistengiau ne taburetes nusipirkti.Isejau i gatve,radau taburete siukslyne.Isploviau ,isvaliau-ji buvo nutupeta tarakonu-o pasirode visai nieko.Turime moketi dziaugtis mazmoziais. Visada imanoma ka nors sugalvoti,jeigu turi skoni. O skoni reikia ugdyti.Lankykite muziejus ir parodas!....
..Ir dar nekreipkite demesio i tendencijas.Jos atsiranda kas 6 menesius ir ilgai neissilaiko.Mada kuriam tam ,kad iseitu is mados.Mada turtuoliams dykinetojams,ji grimzta i uzmarsti.O stilius -amzinas...!
skaitau ir seilejuosi
Pritariu, kad tikra klasika nesensta ir su laiku tik dar dar bus brangiau.
Cia kazkaka buvo ikeltas parduodamo namo skelbimas, o neseniai rode per supernamai
Supernamai_klasika
Cia kazkaka buvo ikeltas parduodamo namo skelbimas, o neseniai rode per supernamai
Supernamai_klasika
QUOTE(Vedda @ 2013 03 23, 12:12)
Tikri baldai ,tikrai niekada nepigs
jo zodziai..[i].Atversiu paslapty-as nesedziu ant plastiko baldu. As sedziu ant
jo zodziai..[i].Atversiu paslapty-as nesedziu ant plastiko baldu. As sedziu ant
Visada,sakau,gyvenimo būdas diktuoja kaip tu gyveni,kur gyveni,kokia aplinka tave supa. Nuo mažumės mama mokė,naudok kasdieną tik gražiausius indus,įrankius,visada gražiai pasidenk stalą,mėgaukis tuo kas tau miela... Kasdienos tobulybei nevisada turiu laiko,bet viskas ką turiu ne kažkam ir nekažkokia proga,o šiandien ir dabar
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 23, 15:07)
Visada,sakau,gyvenimo būdas diktuoja kaip tu gyveni,kur gyveni,kokia aplinka tave supa. Nuo mažumės mama mokė,naudok kasdieną tik gražiausius indus,įrankius,visada gražiai pasidenk stalą,mėgaukis tuo kas tau miela... Kasdienos tobulybei nevisada turiu laiko,bet viskas ką turiu ne kažkam ir nekažkokia proga,o šiandien ir dabar
Kai tave mokino, tai indaploviu nebuvo O indaploveje tai ir indu amzius trumpeja ir tarkim is mano paauksuotu, pasidabruotu irankiu ne kazin kas liktu Melchiorinius naudoju kasdiena, bet indaploves jie irgi nemegsta
Man rodos visai protinga grazius, bet tinkamus indaplovems indus naudoti kasdienai, o jei jau manai, kad svente, tai trauki kitus. Nematau tame nieko blogo. Net ir senoveje ypatingoms progoms traukdavo kitus indus bei irankius. Tiesiog gal nereiktu numoti i tai, is ko valgome ir geriame kasdiena, kai svetimi nemato ir to pilnai uzteks. Ziuriu, kad mano kasdieniniu indu komplektai pamazu vis retyn eina, tuoj teks atsinaujinti. O stai is mociutes paveldeti ziurek ir simtmecio sekmingai sulauks, nors tikrai nera tik parodiniai - i menesi kelis kartus tikrai juos naudojam.