Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Sveikutes!
Turiu viena klausima. Dabar rupinuosi sienu apvadais ax.gif Dazniausiai interjeruose visur juos matau baltos arba kazkokios kitokios, bet sviesios spalvos. Ar dazet kas apvadus tamsia spalva? Pvz., sokoladine, bordine ir pan.? Gal turite pavyzdziu? Idomu ar graziai nusidazys tamsia spalva ir kaip atrodys g.gif Internete niekur neradau foto g.gif Noriu ireminti siena, kuri bus tapetuojama. Bet ne remelio noriu vidury sienos. O grynai krastuose klijuoti ta apvada (t.y. - prie pat lubu ir sonuose. Apacioj-plintusas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 kovo 2013 - 19:28
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 19:32)
va panasus principas, tik tarpeliai mazesni

va sesiu padirbeti, rasiu kokia skiaute pabandysiu papunkciui parodyti

Oj, kaip būtų ačiū wub.gif
Esmė ta, kad ieškau modelio, kad be reikalo nenukirpti medžiagos biggrin.gif mat kuistuke radau beveik naujas 4 baltas užuolaidas po 3 metrus ilgio ir 150 cm pločio. Bet jos medvilninės, tai tokios liaunos, kažin ar tiks šiam modeliui... g.gif Nukirpti tai greit galima, nes jos pasiūtos yra...

Dar labai domina šios, bet čia jau siūčiau pasitreniravus ant pirmųjų biggrin.gif
Gal patartumėt kiek reiktų pločio imti tokiam modeliui?

Mano atveju jos galės būti netraukomos, tik kaip papuošimas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 10:12)

QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 11:24)
Nepasakyciau,kad finansai labai riboja,

Ir pabūsiu nepopuliari, bet man čia priminė tokį pasakymą: "You'd be surprised how much it costs to look this cheap!" (Dolly Parton)
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 21, 19:14)
Pasižiūrėkite įdėmiau. Jei raukimo juostos kelios, tai reikėtų dar vertikaliai suraukti

Galima ziureti labai ir labai idemiai lens.gif, ale vistiek anos puses niekaip nepamatysi smile.gif Nesigincyju, nes cia galima tik speti...
Vienoje TV laidoje esu maciusi, kaip ta visa "uzuolaidu raukaliuka" uzmove atskirai nuo pacios uzuolaidos, kaip atskira dekora g.gif
Taip iseina, kad variaciju yra ne viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 kovo 2013 - 21:47
QUOTE(indregu @ 2013 03 21, 21:09)
Gal patartumėt kiek reiktų pločio imti tokiam modeliui?

min 2-2,5k ir tai priklauso nuo medziagos... taftai uztektu, kokiai labiau krentanciai reiktu daugiau g.gif

QUOTE(*tiute* @ 2013 03 21, 21:28)
Ir pabūsiu nepopuliari, bet man čia priminė tokį pasakymą: "You'd be surprised how much it costs to look this cheap!" (Dolly Parton)

panasia sofkute esu macius uz 7t cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 21, 17:34)
tam tikru atstumu prie audinio prisiuvamos raukimo juosteles, visos vienodo ilgio ir tada jos sutraukiamos. pagal mane cia yra tokios 8-ios sutrauktos juosteles ant vienos audinio palos.

drinks_cheers.gif tikrai taip ir pasiutos jos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 kovo 2013 - 22:32
nereikia jokiu juosteliu,nebent tokia,kurios tarpas tarp sutraukimo siulo 8-10cm
user posted image

o tos antrame pavyzdyje tikrai reikia tris kartus platesnes uz lango rema ,kad gautume toki vaizda ,koks yra nuotraukoje biggrin.gif

noriu tos pigios uz 7pinigus sofutes bigsmile.gif tiesiog butu svajones issipildymas bigsmile.gif

o vardines dizaineriu tai matyt nepigios ,kad ir kiek darbo ir kokiu medziagu ideta,nes jos kuriamos interjeru zurnalams,o ne savo namams lotuliukas.gif doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas naktis 4u.gif

Gavome labai seną butuką, remontuojamės iš pat pagrindų, interjerą planuoju įrengti panašaus stiliaus, kokius Elžbieta Skunčikienė daro (http://www.interjeras.lt/dizaineris/elzbieta-skuncikiene), kažką lyg į provanso, lengvą klasiką. Tai nežinau, a čia aš jums tinku, a nelabai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 22, 00:31)

noriu tos pigios uz 7pinigus sofutes  bigsmile.gif tiesiog butu svajones issipildymas  bigsmile.gif

tai kad akvilyte poste po skaičiuko 7 buvo tokia kuklutė raidelė "t" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 00:58)
Labas naktis 4u.gif

Gavome labai seną butuką, remontuojamės iš pat pagrindų, interjerą planuoju įrengti panašaus stiliaus, kokius Elžbieta Skunčikienė daro (http://www.interjeras.lt/dizaineris/elzbieta-skuncikiene), kažką lyg į provanso, lengvą klasiką. Tai nežinau, a čia aš jums tinku, a nelabai? biggrin.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 03 22, 06:56)
tai kad akvilyte poste po skaičiuko 7 buvo tokia kuklutė raidelė "t" lotuliukas.gif

doh.gif nepigu.

Ant mano naujos KISS komodos ale lakuoto paviršiaus nuo 2 dienas pastatytos vazos ratas nutrintas iki medžio atsirado blink.gif tai kiek to lako ten patepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 00:58)
Labas naktis 4u.gif

zinoma tinkate, jeigu ir jus galite sukurti panasu interjera smile.gif , tai galesite ir mus pakonsultuoti, klausimu neatsiginsite 4u.gif .
Reikia temai ne tik su klausimais, bet ir su patarimais ateinanciu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 kovo 2013 - 10:38
QUOTE(vida777 @ 2013 03 22, 10:05)
zinoma tinkate, jeigu ir jus galite sukurti panasu interjera  smile.gif , tai galesite ir mus pakonsultuoti, klausimu neatsiginsite  4u.gif .
Reikia temai ne tik su klausimais, bet ir su patarimais ateinanciu  ax.gif .

Kad aš ča labiau klausytis protingų žmonių atėjau lotuliukas.gif Na, aš gal ne visiškai taip, nes gi negali taip norai sutapti. Pvz., tapetų neketinam niekur klijuoti, baldus irgi kokius pasiseks gauti su mūsų biudžetu, tokius. Matysim. Dabar mes grindų ir sienų lyginimo stadijoj, nes viską viską išlupom iki pliko betono ir plytų, visą elektrą, santechniką keitėm doh.gif Nors liustras jau nusipirkau, neištvėriau lotuliukas.gif Ir vonios spintutę su kriaukle bei maišytuvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 10:05)
Kad aš ča labiau klausytis protingų žmonių atėjau lotuliukas.gif Na, aš gal ne visiškai taip, nes gi negali taip norai sutapti. Pvz., tapetų neketinam niekur klijuoti, baldus irgi kokius pasiseks gauti su mūsų biudžetu, tokius. Matysim. Dabar mes grindų ir sienų lyginimo stadijoj, nes viską viską išlupom iki pliko betono ir plytų, visą elektrą, santechniką keitėm doh.gif Nors liustras jau nusipirkau, neištvėriau lotuliukas.gif Ir vonios spintutę su kriaukle bei maišytuvus lotuliukas.gif

Lauksim ir klausimu, ir patarimu, ir pasirodant 4u.gif
Atsakyti