Sveikutes!
Turiu viena klausima. Dabar rupinuosi sienu apvadais Dazniausiai interjeruose visur juos matau baltos arba kazkokios kitokios, bet sviesios spalvos. Ar dazet kas apvadus tamsia spalva? Pvz., sokoladine, bordine ir pan.? Gal turite pavyzdziu? Idomu ar graziai nusidazys tamsia spalva ir kaip atrodys Internete niekur neradau foto Noriu ireminti siena, kuri bus tapetuojama. Bet ne remelio noriu vidury sienos. O grynai krastuose klijuoti ta apvada (t.y. - prie pat lubu ir sonuose. Apacioj-plintusas).
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 19:32)
va panasus principas, tik tarpeliai mazesni
va sesiu padirbeti, rasiu kokia skiaute pabandysiu papunkciui parodyti
va sesiu padirbeti, rasiu kokia skiaute pabandysiu papunkciui parodyti
Oj, kaip būtų ačiū
Esmė ta, kad ieškau modelio, kad be reikalo nenukirpti medžiagos mat kuistuke radau beveik naujas 4 baltas užuolaidas po 3 metrus ilgio ir 150 cm pločio. Bet jos medvilninės, tai tokios liaunos, kažin ar tiks šiam modeliui... Nukirpti tai greit galima, nes jos pasiūtos yra...
Dar labai domina šios, bet čia jau siūčiau pasitreniravus ant pirmųjų
Gal patartumėt kiek reiktų pločio imti tokiam modeliui?
Mano atveju jos galės būti netraukomos, tik kaip papuošimas...
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 10:12)
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 11:24)
Nepasakyciau,kad finansai labai riboja,
Ir pabūsiu nepopuliari, bet man čia priminė tokį pasakymą: "You'd be surprised how much it costs to look this cheap!" (Dolly Parton)
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 21, 19:14)
Pasižiūrėkite įdėmiau. Jei raukimo juostos kelios, tai reikėtų dar vertikaliai suraukti
Galima ziureti labai ir labai idemiai , ale vistiek anos puses niekaip nepamatysi Nesigincyju, nes cia galima tik speti...
Vienoje TV laidoje esu maciusi, kaip ta visa "uzuolaidu raukaliuka" uzmove atskirai nuo pacios uzuolaidos, kaip atskira dekora
Taip iseina, kad variaciju yra ne viena.
QUOTE(indregu @ 2013 03 21, 21:09)
Gal patartumėt kiek reiktų pločio imti tokiam modeliui?
min 2-2,5k ir tai priklauso nuo medziagos... taftai uztektu, kokiai labiau krentanciai reiktu daugiau
QUOTE(*tiute* @ 2013 03 21, 21:28)
Ir pabūsiu nepopuliari, bet man čia priminė tokį pasakymą: "You'd be surprised how much it costs to look this cheap!" (Dolly Parton)
panasia sofkute esu macius uz 7t
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 21, 17:34)
tam tikru atstumu prie audinio prisiuvamos raukimo juosteles, visos vienodo ilgio ir tada jos sutraukiamos. pagal mane cia yra tokios 8-ios sutrauktos juosteles ant vienos audinio palos.
tikrai taip ir pasiutos jos
nereikia jokiu juosteliu,nebent tokia,kurios tarpas tarp sutraukimo siulo 8-10cm
o tos antrame pavyzdyje tikrai reikia tris kartus platesnes uz lango rema ,kad gautume toki vaizda ,koks yra nuotraukoje
noriu tos pigios uz 7pinigus sofutes tiesiog butu svajones issipildymas
o vardines dizaineriu tai matyt nepigios ,kad ir kiek darbo ir kokiu medziagu ideta,nes jos kuriamos interjeru zurnalams,o ne savo namams
o tos antrame pavyzdyje tikrai reikia tris kartus platesnes uz lango rema ,kad gautume toki vaizda ,koks yra nuotraukoje
noriu tos pigios uz 7pinigus sofutes tiesiog butu svajones issipildymas
o vardines dizaineriu tai matyt nepigios ,kad ir kiek darbo ir kokiu medziagu ideta,nes jos kuriamos interjeru zurnalams,o ne savo namams
Labas naktis
Gavome labai seną butuką, remontuojamės iš pat pagrindų, interjerą planuoju įrengti panašaus stiliaus, kokius Elžbieta Skunčikienė daro (http://www.interjeras.lt/dizaineris/elzbieta-skuncikiene), kažką lyg į provanso, lengvą klasiką. Tai nežinau, a čia aš jums tinku, a nelabai?
Gavome labai seną butuką, remontuojamės iš pat pagrindų, interjerą planuoju įrengti panašaus stiliaus, kokius Elžbieta Skunčikienė daro (http://www.interjeras.lt/dizaineris/elzbieta-skuncikiene), kažką lyg į provanso, lengvą klasiką. Tai nežinau, a čia aš jums tinku, a nelabai?
QUOTE(Vedda @ 2013 03 22, 00:31)
tai kad akvilyte poste po skaičiuko 7 buvo tokia kuklutė raidelė "t"
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 00:58)
Labas naktis
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 03 22, 06:56)
tai kad akvilyte poste po skaičiuko 7 buvo tokia kuklutė raidelė "t"
nepigu.
Ant mano naujos KISS komodos ale lakuoto paviršiaus nuo 2 dienas pastatytos vazos ratas nutrintas iki medžio atsirado tai kiek to lako ten patepta
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 00:58)
Labas naktis
zinoma tinkate, jeigu ir jus galite sukurti panasu interjera , tai galesite ir mus pakonsultuoti, klausimu neatsiginsite .
Reikia temai ne tik su klausimais, bet ir su patarimais ateinanciu .
QUOTE(vida777 @ 2013 03 22, 10:05)
zinoma tinkate, jeigu ir jus galite sukurti panasu interjera , tai galesite ir mus pakonsultuoti, klausimu neatsiginsite .
Kad aš ča labiau klausytis protingų žmonių atėjau Na, aš gal ne visiškai taip, nes gi negali taip norai sutapti. Pvz., tapetų neketinam niekur klijuoti, baldus irgi kokius pasiseks gauti su mūsų biudžetu, tokius. Matysim. Dabar mes grindų ir sienų lyginimo stadijoj, nes viską viską išlupom iki pliko betono ir plytų, visą elektrą, santechniką keitėm Nors liustras jau nusipirkau, neištvėriau Ir vonios spintutę su kriaukle bei maišytuvus
QUOTE(groovy @ 2013 03 22, 10:05)
Kad aš ča labiau klausytis protingų žmonių atėjau Na, aš gal ne visiškai taip, nes gi negali taip norai sutapti. Pvz., tapetų neketinam niekur klijuoti, baldus irgi kokius pasiseks gauti su mūsų biudžetu, tokius. Matysim. Dabar mes grindų ir sienų lyginimo stadijoj, nes viską viską išlupom iki pliko betono ir plytų, visą elektrą, santechniką keitėm Nors liustras jau nusipirkau, neištvėriau Ir vonios spintutę su kriaukle bei maišytuvus
Lauksim ir klausimu, ir patarimu, ir pasirodant