na ka as galiu pasakyt apie spalvas - kaip sake mano dizainere, dauguma lietuviu turi igimta spalvu baime ir as ja turejau. kai remonatavausi buta, tai virtuve, net balkonas - viena spalva beveik balta, tapetai irgi pieno spalvos beveik be rasciuko... o dabar visuos namuos pagrindine viena spalva - hole, svetainej, miegamajam, koridoriuj, o pvz vonioj ryskoka geltona, vaiko kambary viena siena ryskokai zalia, mazoji svetainyte beveik balta -ir man patinka, kad yra skirtingi kambariai. nes as buvau paprotejus del to "vienodumo", man atrode kad labai jau rodo kruopstuma seimininku, kad viskas suderinta "vienos spalvos", o man dizainere sako, o gal tai rodo, kad seimininkai fantazijos neturi?
tai va, as uz tai, kad namuose butu spalvu su saiku zinoma, bet kad butu
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 17:41)
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei
Teisingai padarysi, netinka nei viena indauja tavo interjere (jei tokio stiliaus baldas bus vienintelis namuose).
p.s. as irgi is anksto paprasysiu nieko neisizeisti, bet man vistik daznai lieka nesuprantamas patarimu ieskojimas esamam interjerui, kuriame keisis dar ir tas, ir anas, ir trecias... Tai kaip atspeti ar tas daiktas tiks, jei nezinai galutinio planuojamo vaizdo.
QUOTE(rek @ 2013 03 21, 07:51)
na ka as galiu pasakyt apie spalvas - kaip sake mano dizainere, dauguma lietuviu turi igimta spalvu baime ir as ja turejau. kai remonatavausi buta, tai virtuve, net balkonas - viena spalva beveik balta, tapetai irgi pieno spalvos beveik be rasciuko... o dabar visuos namuos pagrindine viena spalva - hole, svetainej, miegamajam, koridoriuj, o pvz vonioj ryskoka geltona, vaiko kambary viena siena ryskokai zalia, mazoji svetainyte beveik balta -ir man patinka, kad yra skirtingi kambariai. nes as buvau paprotejus del to "vienodumo", man atrode kad labai jau rodo kruopstuma seimininku, kad viskas suderinta "vienos spalvos", o man dizainere sako, o gal tai rodo, kad seimininkai fantazijos neturi?
Cia gal kad norisi pokyciu. Turejot vienoduma, uzsimanet spalvu. As paskutiniuose keliuose bustuose turejau spalvas, dabar noriu vienodumo. Nors viena spalva viso namo neketinu dazyt, bet bendra "minti" norisi islaikyt, vaiku kambarius tik ryskesnius darysiu
O jums nebuna taip,kad planuoji vienaip,o proceso eigoje gaunasi visai kitaip ?
nezinau ar matysis albumas, bet labai noriu parodyti spalvu zaisma ir modernia klasika, nes ta mano drauge iki sunkios klasikos dar neuzaugo (jos pacios zodziai). Butukas nedidelis, nuosavo namo pussklepyje pas uosvius, pries remontus buvo ryskus modernas su juodai raudonomis sienomis .
viskas daryta paciu rankomis,derinti audiniai,spalvos, surankioti sendaikytnu lobiai ir lobiukai, medziagos ne pacios brangiausios,gobelenai is atraizu.
http://www.facebook....3...6904&type=3
nezinau ar matysis albumas, bet labai noriu parodyti spalvu zaisma ir modernia klasika, nes ta mano drauge iki sunkios klasikos dar neuzaugo (jos pacios zodziai). Butukas nedidelis, nuosavo namo pussklepyje pas uosvius, pries remontus buvo ryskus modernas su juodai raudonomis sienomis .
viskas daryta paciu rankomis,derinti audiniai,spalvos, surankioti sendaikytnu lobiai ir lobiukai, medziagos ne pacios brangiausios,gobelenai is atraizu.
http://www.facebook....3...6904&type=3
As konservantyvi revoliucionierė, tačiau kartais netikėtos mintys ir pasiūlymai nukreipia tokia linkme, kad net pats žmogus nustembi atradęs geriausią sprendimą. Todėl esu dėkinga už visokias nuomones ir patarimus
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 09:12)
O jums nebuna taip,kad planuoji vienaip,o proceso eigoje gaunasi visai kitaip ?
Man,taip,bet visada patenkinta
Fainas šis makaliūzas. Vadinasi, ką radau iš to padariau, daug išmonės ir sugebėjimų. ne žuvies ženklas kažin?
facebukan nepakliūnu pažiūrėt,neturiu
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 21, 09:47)
Man,taip,bet visada patenkinta
Fainas šis makaliūzas. Vadinasi, ką radau iš to padariau, daug išmonės ir sugebėjimų. ne žuvies ženklas kažin?
nu ne, vezys bezdziones metais
virtuve
http://sphotos-a.ak....757983449_n.jpg
indauja uz tu geletu uzuolaidu
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 09:49)
nu ne, vezys bezdziones metais
Žuvytės kiek pažystu toookios prie meno, bet gerąja prasme.
Oiiii oiii labai žmogus nors tam pusrūsėlį.Bet tiek pastangų
Puodai tai,šakės
na ji menininke, tik profesija rubu-aksesuaru dizainere
su virtuves rankenelem tai persistengta ir uzkliuvo tos sunkios uzuolaidos svetainej, bet visa kita tai man labai labai jaukus naminis interjeras o apie tokia sofkute is atraizu tai ir as svajoju... turiu kelis variantus issisaugojus ir svaigstu i juos beziuredama....
ir uzuolaidos valgomojo labai labai kazi is kur jos nenustebciau jei is kokio kuistuko reik ir man tokiu... ale kur rast ant dvieju langu vienodas aisku kai prieisiu iki to tai gal ir audiniu pardej rasiu
ir radiatoriaus sprendimas geras
zodziu man tai liux kvepia NAMAIS
ir uzuolaidos valgomojo labai labai kazi is kur jos nenustebciau jei is kokio kuistuko reik ir man tokiu... ale kur rast ant dvieju langu vienodas aisku kai prieisiu iki to tai gal ir audiniu pardej rasiu
ir radiatoriaus sprendimas geras
zodziu man tai liux kvepia NAMAIS
mergaites, ten praktiskai nera jokio valgomojo ir svetaines, ten pusrusis,perdarytas i gyvenamasias patalpas. I ta kambariuka su sofkute ieini beveik is lauko, virtuveje valgomasis stalas,dar yra ju miegamasis,vaiku kambarys ir darbo kambariukas.
ta nisa kur indauja yra iejimas i namo laiptine.
ir tas pagrindinis kambariukas yra be langu
ta nisa kur indauja yra iejimas i namo laiptine.
ir tas pagrindinis kambariukas yra be langu
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 10:01)
na ji menininke, tik profesija rubu-aksesuaru dizainere
aišku, galvojau teatralas,nedaug prašoviau,turiu draugę dizainerę,kur atrodo neįmanomus dalykus taip sutvarko taip suderina,kad nieko prikišt negali.