Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

na ka as galiu pasakyt apie spalvas - kaip sake mano dizainere, dauguma lietuviu turi igimta spalvu baime smile.gif ir as ja turejau. kai remonatavausi buta, tai virtuve, net balkonas - viena spalva beveik balta, tapetai irgi pieno spalvos beveik be rasciuko... o dabar visuos namuos pagrindine viena spalva - hole, svetainej, miegamajam, koridoriuj, o pvz vonioj ryskoka geltona, vaiko kambary viena siena ryskokai zalia, mazoji svetainyte beveik balta -ir man patinka, kad yra skirtingi kambariai. nes as buvau paprotejus del to "vienodumo", man atrode kad labai jau rodo kruopstuma seimininku, kad viskas suderinta "vienos spalvos", o man dizainere sako, o gal tai rodo, kad seimininkai fantazijos neturi? smile.gif
tai va, as uz tai, kad namuose butu spalvu smile.gif su saiku zinoma, bet kad butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 17:41)
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei biggrin.gif

Teisingai padarysi, netinka nei viena indauja tavo interjere (jei tokio stiliaus baldas bus vienintelis namuose).

p.s. as irgi is anksto paprasysiu nieko neisizeisti, bet man vistik daznai lieka nesuprantamas patarimu ieskojimas esamam interjerui, kuriame keisis dar ir tas, ir anas, ir trecias... Tai kaip atspeti ar tas daiktas tiks, jei nezinai galutinio planuojamo vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 kovo 2013 - 09:15
QUOTE(rek @ 2013 03 21, 07:51)
na ka as galiu pasakyt apie spalvas - kaip sake mano dizainere, dauguma lietuviu turi igimta spalvu baime smile.gif ir as ja turejau. kai remonatavausi buta, tai virtuve, net balkonas - viena spalva beveik balta, tapetai irgi pieno spalvos beveik be rasciuko... o dabar visuos namuos pagrindine viena spalva - hole, svetainej, miegamajam, koridoriuj, o pvz vonioj ryskoka geltona, vaiko kambary viena siena ryskokai zalia, mazoji svetainyte beveik balta -ir man patinka, kad yra skirtingi kambariai. nes as buvau paprotejus del to "vienodumo", man atrode kad labai jau rodo kruopstuma seimininku, kad viskas suderinta "vienos spalvos", o man dizainere sako, o gal tai rodo, kad seimininkai fantazijos neturi? smile.gif
tai va, as uz tai, kad namuose butu spalvu smile.gif su saiku zinoma, bet kad butu  ax.gif

Cia gal kad norisi pokyciu. Turejot vienoduma, uzsimanet spalvu. As paskutiniuose keliuose bustuose turejau spalvas, dabar noriu vienodumo. Nors viena spalva viso namo neketinu dazyt, bet bendra "minti" norisi islaikyt, vaiku kambarius tik ryskesnius darysiu
Atsakyti
O jums nebuna taip,kad planuoji vienaip,o proceso eigoje gaunasi visai kitaip ?

nezinau ar matysis albumas, bet labai noriu parodyti spalvu zaisma ir modernia klasika, nes ta mano drauge iki sunkios klasikos dar neuzaugo (jos pacios zodziai). Butukas nedidelis, nuosavo namo pussklepyje pas uosvius, pries remontus buvo ryskus modernas su juodai raudonomis sienomis .

viskas daryta paciu rankomis,derinti audiniai,spalvos, surankioti sendaikytnu lobiai ir lobiukai, medziagos ne pacios brangiausios,gobelenai is atraizu.

http://www.facebook....3...6904&type=3

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 kovo 2013 - 09:19
As konservantyvi revoliucionierė, tačiau kartais netikėtos mintys ir pasiūlymai nukreipia tokia linkme, kad net pats žmogus nustembi atradęs geriausią sprendimą. Todėl esu dėkinga už visokias nuomones ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 09:12)
O jums nebuna taip,kad planuoji vienaip,o proceso eigoje gaunasi visai kitaip ?

Man,taip,bet visada patenkinta biggrin.gif

Fainas šis makaliūzas. Vadinasi, ką radau iš to padariau, daug išmonės ir sugebėjimų. 4u.gif ne žuvies ženklas kažin?
facebukan nepakliūnu pažiūrėt,neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 kovo 2013 - 09:48
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 21, 09:47)
Man,taip,bet visada patenkinta biggrin.gif

Fainas šis makaliūzas. Vadinasi, ką radau iš to padariau, daug išmonės ir sugebėjimų.  4u.gif ne žuvies ženklas kažin?

nu ne, vezys bezdziones metais biggrin.gif

virtuve
user posted image
http://sphotos-a.ak....757983449_n.jpg

user posted image

user posted image

indauja uz tu geletu uzuolaidu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 kovo 2013 - 09:57
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 09:49)
nu ne, vezys bezdziones metais  biggrin.gif

Žuvytės kiek pažystu toookios prie meno, doh.gif bet gerąja prasme.

Oiiii bigsmile.gif oiii labai wub.gif žmogus nors tam pusrūsėlį.Bet tiek pastangų 4u.gif
Puodai tai,šakės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 kovo 2013 - 09:59
na ji menininke, tik profesija rubu-aksesuaru dizainere biggrin.gif
Atsakyti
su virtuves rankenelem tai persistengta blink.gif ir uzkliuvo tos sunkios uzuolaidos svetainej, bet visa kita tai man labai labai wub.gif jaukus naminis interjeras wub.gif o apie tokia sofkute is atraizu tai ir as svajoju... turiu kelis variantus issisaugojus ir svaigstu i juos beziuredama....
ir uzuolaidos valgomojo labai labai wub.gif kazi is kur jos ax.gif nenustebciau jei is kokio kuistuko biggrin.gif reik ir man tokiu... ale kur rast ant dvieju langu vienodas doh.gif aisku kai prieisiu iki to tai gal ir audiniu pardej rasiu biggrin.gif

ir radiatoriaus sprendimas geras bigsmile.gif

zodziu man tai liux bigsmile.gif kvepia NAMAIS wub.gif
Atsakyti
mergaites, ten praktiskai nera jokio valgomojo ir svetaines, ten pusrusis,perdarytas i gyvenamasias patalpas. I ta kambariuka su sofkute ieini beveik is lauko, virtuveje valgomasis stalas,dar yra ju miegamasis,vaiku kambarys ir darbo kambariukas.
user posted image

user posted image

ta nisa kur indauja yra iejimas i namo laiptine.

ir tas pagrindinis kambariukas yra be langu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 21 kovo 2013 - 10:11
QUOTE(Vedda @ 2013 03 21, 10:01)
na ji menininke, tik profesija rubu-aksesuaru dizainere  biggrin.gif

aišku, biggrin.gif galvojau teatralas,nedaug prašoviau,turiu draugę dizainerę,kur atrodo neįmanomus dalykus taip sutvarko doh.gif taip suderina,kad nieko prikišt negali.
Atsakyti