Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 12:40)

as ne apie kilima, bet apie duris... kokios pas jus durys?? blush2.gif spava ta prasme... speju kad baltos g.gif

Atsakyti
bigsmile.gif aistuli,katulis wub.gif toršeras wub.gif užuolaida wub.gif kilimas wub.gif
Atsakyti
Nea, durys ne baltos, azuolo fanieruote, nors kai susidejom baltus plintusus galvoju, kad gal reiktu persidazyti. Na, gal kai pasideves ir dazyti bus prasmingiau smile.gif Tik svetaine tai pas mus be duru, jei cia del derejimo su kilimu.

Joo, be katulio sunku kadra padaryti biggrin.gif

O as va dar toki varianta esu susilipdzius, tik telefonu fotkinta, laabai jau spalvos kilimo netikros. Krastas realiai tokios rudziu raudonos, kaip rusvos. Centras- juodas. I galunes nekreipkite demesiaus. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 07 kovo 2013 - 12:57
Man tai pasukt kilimą noris.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 12:53)
Nea, durys ne baltos, azuolo fanieruote, nors kai susidejom baltus plintusus galvoju, kad gal reiktu persidazyti. Na, gal kai pasideves ir dazyti bus prasmingiau smile.gif Tik svetaine tai pas mus be duru, jei cia del derejimo su kilimu.

ne ne cia ne del kilimo... kadangi neisdege planas su antikinem grindim cry.gif teks pasitenkint tiesiog azuolo grindim ir galvoju ka daryt su durim.... nes prie tamsiu grindu norejau ir tamsiu duru... o dabar....

gal galit foto imest blush2.gif
Atsakyti
Jei jau su linu tiek daug bedu, tai man nereikia, as megstu daiktus pirkti ilgam blush2.gif ka jau pakabinciau ir kabetu 100 m., ir kad gerai skalbtusi ir lygintusi, ir, svarbiausia, butu grazu wub.gif
Del Aistuko kilimo - man norisi sviesesnio, kad daugiau jame butu tokios spalvytes kaip torseras ir naktines uzuolaidos 4u.gif Aistuk, is kokios medziagytes Jusu naktinukes, man tokia medziaga tiktu, labai graziai krinta, tikiuosi ji neblizgi ? ax.gif
P.S. Mes katem nagus nukirpdavome, kad baldu negadintu doh.gif doh.gif O dabar visai i kambarius neleidziame, tik virtuveje gali buti ir vonioje lotuliukas.gif lotuliukas.gif, ir, aisku, lauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 13:40)
Mergaites, paprasysiu truputi demesio mano kilimui.
Stilius pas mane miksinis, tai del to irgi prasau nekritikuot.  biggrin.gif
Pafotkinau keliais kampais, po to fotkes ismesiu, kad cia per daug neissiplesti.

user posted image

user posted image

user posted image

Kilimukas grazus, tik galetu buti dvigubai didesnis smile.gif
Pirmasis yra grazesnis uz antra dar ir todel, kad neturi aiskiai isreiksto centro, nes tas centras tarsi prasosi, kad kilimas atsidurtu arba centre arba ant jo kazkas centruotusi - pvz. kavos staliukas ir baldai aplink ji smile.gif

Negaliu nepakomentuoti paciu baldu isdestumo, ne is piktos valios, gi zinai 4u.gif Mazas staliukas uz aukstos indaujos yra negerai ("auksta +zema" per didelis kontrastas) - jis galetu persokti kazkur kitur.
Siulau pastumdyti ir paeksperimentuoti su baldais, nes dabar "visas turtas" labai jau palei viena siena susispietes mirksiukas.gif

Ar uzuolaida yra tik viename lango sone - nes audinuko ten atrodo gan nemazai, kaip visam langui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 kovo 2013 - 14:07
Aistukai, kilimėlis mielas ir ko gero, nebrangus. Jei keisis baldai, tai dabar nėra prasmės labai derinti. Vėliau prie baldų derinsit didesnį, prašmatnesnį, o šitas ūkyje, tskant, pravers.
Atsakyti
Nu va, as kzkaip irgi sviesesni isivaizdavau visa laika, bet kai sita mestelejau, lyg ir nieko, bet kadangi kazkaip esu linkusi svyruoti, tai paprasiau jusu nuomones. 4u.gif
Naktines yra is taftos, bet as jas siuvau su pamusalu. Siap ji yra su blizgesiu, bet jis pasimato tik atitinkamai apsvietus.
Aha, mes irgi nagucius kerpam, bet kadangi to kampo gobelenas toks kaip maisinio audinio, tai pasosi be ypatingu pastangu biggrin.gif Ai, kampas jau, vienok, ir taip buvo pasmerktas, todel dabar tik uzsilaikys ilgiau biggrin.gif O nuo svetaines atskirti nera sansu kates - nera duru doh.gif

Akvilyte, paziuresiu veliau gal turiu kur kokia nuotrauka su durim, bet turbut reikia, kad dar ir grindys matytusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 14:02)
Nu va, as kzkaip irgi sviesesni isivaizdavau visa laika, bet kai sita mestelejau, lyg ir nieko, bet kadangi kazkaip esu linkusi svyruoti, tai paprasiau jusu nuomones.  4u.gif

Gal kita kambario dalį leistumėt apžiūrėt,man tv kažkaip kitur norisi,labai komoda išlindus tarsi sako'' žiūrėkit tik į mane''. Tokis puikus šviestuvas už tv paslėptas gaunasi.

Taftos užuolaida, ax.gif kur audinį pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2013 - 14:11
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 07, 13:57)
Kilimukas grazus, tik galetu buti dvigubai didesnis smile.gif
Pirmasis yra grazesnis uz antra dar ir todel, kad neturi aiskiai isreiksto centro, nes tas centras tarsi prasosi, kad kilimas atsidurtu arba centre arba ant jo kazkas centruotusi - pvz. kavos staliukas ir baldai aplink ji smile.gif

Negaliu nepakomentuoti paciu baldu isdestumo, ne is piktos valios, gi zinai  4u.gif Mazas staliukas uz aukstos indaujos yra negerai (auksta +zema per didelis kontrastas) - jis galetu persokti i torsero vieta (bet ten turbut praejimas g.gif ) ar dar kur smile.gif
Siulau pastumdyti ir paeksperimentuoti su baldais, nes dabar "visas turtas" labai jau palei viena siena susispietes mirksiukas.gif

Ar uzuolaida yra tik viename lango sone - nes audinuko ten atrodo gan nemazai, kaip visam langui rolleyes.gif

Taip, as irgi ta pati masciau del to"medaliono" antrojo centre.
Del to mazojo staliuko uz knygu spintos, tai jis ten laikinai lotuliukas.gif Gal pameni, buvau cia pries gerus metus ikelus tokias apspurusias lempas, tai va, jos jau sutvarkytos ir viena ikomponavau uz teliko, o kitai jau teko staliuka pirkti, kad ant zemes nesivoliotu ir labai dziaugiaus, kai viskas man i ta skyle ten tilpo biggrin.gif Siaip ideja yra kampu dvi sopkes ir ant staliuku (matyt teks dar viena pirkti lotuliukas.gif ) tos lempos. Zinau, kad cia viskas pasieniui labai isrikiuota. 4u.gif

Del uzuolaidos, matau, papildei, ne, kitam gale yra analogiska - pas mane didele vitrina 5m langas 6,5m. siena. biggrin.gif

Is kaimo, taigis, kilimukas visai nebrangus kaip uz gryna viskoze ir labai mielas kojytems. thumbup.gif Ko gero is tiesu, neverta del jo per daug "parintis". drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 07 kovo 2013 - 14:15
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 14:02)
Akvilyte, paziuresiu veliau gal turiu kur kokia nuotrauka su durim, bet turbut reikia, kad dar ir grindys matytusi?  4u.gif

aga blush2.gif
Atsakyti