QUOTE(mamagabi @ 2013 03 07, 13:57)
Kilimukas grazus, tik galetu buti dvigubai didesnis
Pirmasis yra grazesnis uz antra dar ir todel, kad neturi aiskiai isreiksto centro, nes tas centras tarsi prasosi, kad kilimas atsidurtu arba centre arba ant jo kazkas centruotusi - pvz. kavos staliukas ir baldai aplink ji
Negaliu nepakomentuoti paciu baldu isdestumo, ne is piktos valios, gi zinai
Mazas staliukas uz aukstos indaujos yra negerai (auksta +zema per didelis kontrastas) - jis galetu persokti i torsero vieta (bet ten turbut praejimas
) ar dar kur
Siulau pastumdyti ir paeksperimentuoti su baldais, nes dabar "visas turtas" labai jau palei viena siena susispietes
Ar uzuolaida yra tik viename lango sone - nes audinuko ten atrodo gan nemazai, kaip visam langui
Taip, as irgi ta pati masciau del to"medaliono" antrojo centre.
Del to mazojo staliuko uz knygu spintos, tai jis ten laikinai
Gal pameni, buvau cia pries gerus metus ikelus tokias apspurusias lempas, tai va, jos jau sutvarkytos ir viena ikomponavau uz teliko, o kitai jau teko staliuka pirkti, kad ant zemes nesivoliotu ir labai dziaugiaus, kai viskas man i ta skyle ten tilpo
Siaip ideja yra kampu dvi sopkes ir ant staliuku (matyt teks dar viena pirkti
) tos lempos. Zinau, kad cia viskas pasieniui labai isrikiuota.
Del uzuolaidos, matau, papildei, ne, kitam gale yra analogiska - pas mane didele vitrina 5m langas 6,5m. siena.
Is kaimo, taigis, kilimukas visai nebrangus kaip uz gryna viskoze ir labai mielas kojytems.
Ko gero is tiesu, neverta del jo per daug "parintis".