QUOTE(daffni @ 2013 03 20, 15:31)
nu tikrai neturiu nieko neuzgyvenau taip sakant
jokiu krikstolu, jokiu porcelianu. o jei ka turiu, tai viska naudoju cia ir dabar.
aisku, manau ateity turesiu kokiu graziu vazu kaip sakot saldainiams, ar grafineli, bet siai dienai nieko panasaus kaime su ziburiu nerasciau
nors mielai is savo mamos konfiskuociau nemazai turto, kuris pas ja dulkes renka sekcijoje
jokiu krikstolu, jokiu porcelianu. o jei ka turiu, tai viska naudoju cia ir dabar.
aisku, manau ateity turesiu kokiu graziu vazu kaip sakot saldainiams, ar grafineli, bet siai dienai nieko panasaus kaime su ziburiu nerasciau
nors mielai is savo mamos konfiskuociau nemazai turto, kuris pas ja dulkes renka sekcijoje
Pereikit sendaikčių turgus, prieš dvisavaites pavaikščiojau, grafinėliai20-30 lt, beveik krištoliniai, gražių lėkščių galima rasti, kur po kelias iš servizo, vazos, atrodo, TUda buvo įkėlus, tokios fajanso ištapyto, bet jos 200-300.
Kažkada susiruošiau iš mamos parsivežti senovinių tapytų lėkščių su peizažais, turėjo kelias nuostabias Brolienės vaikai viską išdaužę Bet ir protas jos: antikvariatą vos ne kasdienai naudoti...
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 17:41)
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei
Gal ir taip, bet mano idealiąją nupirko kažkas, kol prisiruošiau ir abejojau Dabar man gera būtų ta, kur 25 psl antru variantu įkėliau, bet abejoju dėl spalvos Gal pilkesnė būtų geriau prie ąžuolo spalvos virtuvės?