Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(daffni @ 2013 03 20, 15:31)
nu tikrai neturiu nieko blush2.gif  neuzgyvenau taip sakant lotuliukas.gif
jokiu krikstolu, jokiu porcelianu. o jei ka turiu, tai viska naudoju cia ir dabar.
aisku, manau ateity turesiu kokiu graziu vazu kaip sakot saldainiams, ar grafineli, bet siai dienai nieko panasaus kaime su ziburiu nerasciau ax.gif
nors mielai is savo mamos konfiskuociau nemazai turto, kuris pas ja dulkes renka sekcijoje lotuliukas.gif

Pereikit sendaikčių turgus, prieš dvisavaites pavaikščiojau, grafinėliai20-30 lt, beveik krištoliniai, gražių lėkščių galima rasti, kur po kelias iš servizo, vazos, atrodo, TUda buvo įkėlus, tokios fajanso ištapyto, bet jos 200-300.
Kažkada susiruošiau iš mamos parsivežti senovinių tapytų lėkščių su peizažais, turėjo kelias nuostabias wub.gif Brolienės vaikai viską išdaužę bash.gif gun_bandana.gif Bet ir protas jos: antikvariatą vos ne kasdienai naudoti...
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 17:41)
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei biggrin.gif

Gal ir taip, bet mano idealiąją nupirko kažkas, kol prisiruošiau ir abejojau verysad.gif Dabar man gera būtų ta, kur 25 psl antru variantu įkėliau, bet abejoju dėl spalvos g.gif Gal pilkesnė būtų geriau prie ąžuolo spalvos virtuvės?
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 18:41)
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei biggrin.gif

Uzsiminei, kad su uzuolaidomis prasovei - tikrai nesutikciau smile.gif Prie esamu grindu ir minksto baldo/kampo jos cia pats tas.
O jai uz orientyra imti tik du sviesius staliukus, orientuotis i juos ir visa interjera pasukti "balinto provanso" link, tada ir minksta balda reikia keisti ir apskritai persiorientuoti kita linkme...Ar to ir troksta tavo sirdis? Toki uzmanyma turi? rolleyes.gif

Pagalveles is uzuolaidu audinio labai labai retais atvejais ziurisi graziai - cia jos per daug akivaizdzios, taip sakant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 kovo 2013 - 18:04
Mamagabi, beveik mano mintis perskaitei.

Į tas pagalves aš jau mėnuo kreivai žiūriu ir ieškau kažkokio netikėto varianto kaip pvz šis
user posted image
tik su spalviškai tinkama man gama.

Kampą planuoju keisti, nes jo audinys -tikras vargas. Ateityje manau pasidairysiu trivietės sofkutės su dideliu foteliu.
Dar labai noriu kilimo, tačiau neįsivaizduoju kokios spalvos jo dairytis g.gif

O kokia Tavo nuomonė apie tas indaujas ir jų spalvas, kuriomis keli psl atgal aš čia taip priteršiau temą? 4u.gif
Papildyta:
Man matyt, kaip žirafai per ilgą kaklą, kol daeina. Neturiu tokio stiliaus pojūčio, kad iškart matyčiau ir nujausčiau, kas tinka interjere. Čia turbūt ir su ne vienų metų patirtimi, ir padarytomis klaidomis ateina. Visgi, jau ne kartą sakiau, kad šio forumo dėka esu ne vieną gerą sprendimą priėmusi, todėl ir ateinu čia pasitarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 19:26)
Mamagabi, beveik mano mintis perskaitei.

Kampą planuoju keisti, nes jo audinys -tikras vargas. Ateityje manau pasidairysiu trivietės sofkutės su dideliu foteliu.
Dar labai noriu kilimo, tačiau neįsivaizduoju kokios spalvos jo dairytis g.gif

O kokia Tavo nuomonė apie tas indaujas ir jų spalvas, kuriomis keli psl atgal aš čia taip priteršiau temą? 4u.gif

Pirmiausia tai apskritai reiketu apsispresti ka nori matyti, t.y. koki bendra vaizdeli isivaizduoji: ar viskas sviesu, ar tik pasteline gama, ar dvieju/triju spalvu derme, ar spalvoti ryskesni akcentai/detales/ju spalva ir t.t.
Tada pasiziuri ka jau turi toje erdveje ir kas joje tikrai liks, pvz. grindys ir sienu danga/tapetai, bei pvz. abu sviesus staliukai.
Tada imi juos uz pagrinda ir ziuri ka gali prideti/ivesti, kad pasiekti norima matyti vaizdeli smile.gif

Jei taip yra per sudetinga, viska galima pradeti nuo pvz. tau labai labai grazaus kilimo, jo spalvu ir rastu. Jis daug ka padiktuos, bet savo ruostu jis turetu graziai ziuretis ant esamu pilksvu grindu. Sienu spalva juk galima keisti...

Tos indaujos pacios is saves, kaip objektas/baldas, man grazios, bet va interjere ne kiekviena tinka ir ziurisi. Prie esamo tavo interjero man jos nelabai tinka/limpa, pirmiausia turbut del savo naturalios sodrios medienos spalvos pilksvu/prislopintu atspalviu kontekste g.gif

Jei tarkim toliau dirbti su esamu interjeru, man sakyciau net juodas baldas cia atrodytu idomiau, kaip ir koks ryskesnis su juodom detalemis kilimas, bei dar kas nors.... Tada, taip sakant, judama eklektikos link, pvz.:
user posted image

Taip galima "nujudeti" ir dar toliau:
user posted image

Aisku, ne visi juoda spalva interjere megsta, bet as tai taip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 kovo 2013 - 19:25
Mamagabi, labai idomios mintys ir netiketai variantai, nuosirdus aciu 4u.gif

As db apmastymuose mastau.gif
Atsakyti
Pagal mamagabi pasiulytas foto,turetu atsirasti klausimu. O kur cia klasika ar provansas?
mirksiukas.gif
Man labai megsta tokius klausimus uzduot.

Vakar labai tiko indauja Liniuxxx interjere,siandiena jau ne, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 20 kovo 2013 - 22:35
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 20, 23:23)
Pagal mamagabi pasiulytas foto, turetu atsirasti klausimu.
O kur cia klasika ar provansas? mirksiukas.gif
Man labai megsta tokius klausimus uzduot.

Vakar labai tiko indauja Liniuxxx interjere,siandiena jau ne, thumbup.gif

Tam, kas neismano, tai gal ir atsirastu mirksiukas.gif
Tose foto klasika yra:
klasikiniai lubu apvadai, centruotas zidinys, simetrija aplinkui ji, klasikiniai foteliai ir kreslai, klasikine komoda ir konsole bei ju detales, klasikines uzuolaidos ant klasikiniu karnyzu, klasikine sizalio danga, stalines lempos, zvakides ir vazos, klasikinis naturalus kailis, barchato gobelenas, dekorui panaudoti smulkus sidabro indai ir klasikines knygos.
Na, manau pakankamai, kad butu klasika smile.gif

Man tokiu klausimu neuzduoda mirksiukas.gif

Paskutinio komentaro "labai tiko indauja" nesupratau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 kovo 2013 - 23:14
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 20, 22:02)

Cia gal tureta omeny, kad visos rinko ar pirmas variantas, ar antras ir dauguma balsavo uz pirma, Liniuxxx irgi patiko, jau praktiskai pirko. Tai ir raso labai tiko. Paskui as ir mamagabi uzsipuolem ta medienos spalva ir Liniuxxx vel apmastymuose. Bent jau as taip supratau. O siaip man labai patiko mamagabi pasiulymai, tikrai daug labiau pritinkantys siame kambaryje!

Kodel butinai klasika ar provansas turi buti? Ar del to, kad sioje temoje tik sie stiliai? Bet kad daug ju yra greta vienas kito, ne visos ir nusimanom labai tiksliai ta stilistika, negi dabar pradet kurt atskiras temas eklektikai, kaimiskam stiliui ir pan
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 03 20, 23:02)
Tam, kas neismano, tai gal ir atsirastu  mirksiukas.gif 
Tose foto klasika yra:
klasikiniai lubu apvadai, centruotas zidinys, simetrija aplinkui ji, klasikiniai foteliai ir kreslai, klasikine komoda ir konsole bei ju detales, klasikines uzuolaidos ant klasikiniu karnyzu, klasikine sizalio danga, stalines lempos, zvakides ir vazos, klasikinis naturalus kailis, barchato gobelenas, dekorui panaudoti smulkus sidabro indai ir klasikines knygos.
Na, manau pakankamai, kad butu klasika smile.gif

Man tokiu klausimu neuzduoda mirksiukas.gif

Labas rytas.

Dar užduos ,nesvarbu.
Man visi stiliai įdomūs,vieni daugiau kiti mažiau,todėl sąmoningai čia įdedu ką nors kito. Šiaip su pvz. gerai,tik spalvų feličitavų,su pilku,juodu derinių schmoll.gif
Liniuxxx,tokiu atveju,statesnių kampų, nepuošta indauja pagal siūlytus pvz. jum tiks,nereikės daug keist. 4u.gif

Dėl indaujos, žmogus nori, prašo,siūlai variantus,renkasi,galutins variantas(kiek nedaug reikėjo,) biggrin.gif iš kitos operos gaunasi. Būna noriu patart,kartais prirašau, ištrinu,nenoriu revoliucijos, nes matau,kad žmogus bus laimingas su tuo ką pasirinko, iš tikrųjų nelengva atsiradus išsvajotam naujam baldeliui,jau sukurtuose namučiuose imt kita linkme pakreipt visą interjerą.

Džiaugiuosi, čia yra žmonių ir kita nuomonę turinčių. mirksiukas.gif

Labai prašysiu visų nei įsižeist nei ką ,tiesiog čia daug kam iš mūsų tinka,norim,norim,vėliau įvertinam galimybes,esamą aplinką, taip kad exstermalius pokyčius palikim ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 kovo 2013 - 08:47
QUOTE(daffni @ 2013 03 20, 14:14)
Man apskritai vadinamoji duck egg  spalva yra wub.gif  wub.gif

Man irgi duck egg labai wub.gif

O kaip jus darot kurdamos interjera? Pirmiausia issirenkat palete spalvu, kurios vyraus namie, ir kokiu spalvu bus akcentai? Ar darot ir ziurit kas gausis, kokia spalva pritiks procese? As dabar apmastymuose, noreciau bendra vaizda susideliot. Zinau, kad pagrindas bus smeliniai, pilki ir kreminiai (balti?) Atspalviai. Bet svarstau kokios dar spalvos prie ju tiktu, kad nebutu labai nuobodu. Patinka man juodi akcentai, patinka ir duck egg, ir svelniai zalia silta. Kazkaip bendrai visas sudejus makalyne gal gautusi? Gal apsiribot tik skirtingu atspalviu rudom-pilkom
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 21, 08:37)
Man irgi duck egg  labai wub.gif

O kaip jus darot kurdamos interjera? Pirmiausia issirenkat palete spalvu, kurios vyraus namie, ir kokiu spalvu bus akcentai? Ar darot ir ziurit kas gausis, kokia spalva pritiks procese? As dabar apmastymuose, noreciau bendra vaizda susideliot. Zinau, kad pagrindas bus smeliniai, pilki ir kreminiai (balti?) Atspalviai. Bet svarstau kokios dar spalvos prie ju tiktu, kad nebutu labai nuobodu. Patinka man juodi akcentai, patinka ir duck egg, ir svelniai zalia silta. Kazkaip bendrai visas sudejus makalyne gal gautusi? Gal apsiribot tik skirtingu atspalviu rudom-pilkom

Jei turi laiko,karpyk,rink popierėlius,audinių skiauteles,bet ką su svaiginančiom spalvom,tada dėliok,pajusi kas tau wub.gif paskui dėliok,lauke,viduje,vakare prie šviesos,išsirinksi.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 21, 07:27)
Labas rytas.

Dar užduos ,nesvarbu.
Man visi stiliai įdomūs,vieni daugiau kiti mažiau,todėl sąmoningai čia įdedu ką nors kito. Šiaip su pvz. gerai,tik spalvų feličitavų,su pilku,juodu derinių schmoll.gif

Dėl indaujos, žmogus nori, prašo,siūlai variantus,renkasi,galutins variantas(kiek nedaug reikėjo,) biggrin.gif  iš kitos operos gaunasi. Būna noriu patart,kartais prirašau, ištrinu,nenoriu revoliucijos, nes matau,kad žmogus bus laimingas su tuo ką pasirinko, iš tikrųjų nelengva atsiradus išsvajotam naujam baldeliui,jau sukurtuose namučiuose imt kita linkme pakreipt visą interjerą.

Džiaugiuosi, čia yra  žmonių ir kita nuomonę turinčių. mirksiukas.gif

Labai prašysiu visų nei įsižeist nei ką ,tiesiog čia daug kam iš mūsų tinka,norim,norim,vėliau įvertinam galimybes,esamą aplinką, taip kad exstermalius pokyčius palikim ateičiai mirksiukas.gif

Sakot parasot, istrinat, nenorit kelt revoliucijos. Bet kartais gal verta parasyt? Bent jau jei man rasysit, tai labai prasau parasyt smile.gif Kartais apie ta revoliucinga minti gal zmogus net nepagalvoja, o jums parasius prades kitaip galvot ir labai patiks nauja ideja smile.gif

O pas Liniuxxx ta ryza komoda man atrodo kaip ekstremalus pokytis jos dabartiniame kambaryje, atsiprasau, nenoriu izeist, cia tik nuomone
Atsakyti