Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 15:53)
Na, balsuojam biggrin.gif

tik pirmas variantas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 03 20, 15:01)
Kodel gi jau toks barbarizmas. Man pvz nepatinka medzio tekstura ir apskritai retai kada medinis baldas patinka, itin retais atvejais pasitaiko... O dazyti  thumbup.gif Nebutinai baltai, ir jokiu budu ne del provanso, o tiesiog siaip daug graziau nei medis. Gali buti ir zaliai, ir baltai, ir pilkai dazytas, visokiom spalvom. Nemegstu medzio  blush2.gif  Jei paveldas butinai lieps medinius langus deti, tai ir tuos dazyt noresiu  ax.gif Va pvz graziu dazytu baldu, ju galima tukstancius rast. Cia jau kam kas labiau prie sirdies

user posted image

Va cia as pritariu jums. Esu irgi is tu, kurie savo namuose nenori tos medzio spalvos, ypatingai jei jinai i ryzuma ar raudonuma, kuri yra visuose sendaikciuose. Nu nepatinka man jinai ir viskas.
kitur kai paziuriu foto visai grazu, ir puikiai dera, bet va pas save grieztai ne.
dar esu radus tokia pilkai ruda, bet ne deveta, naujai daryta, tai ir spalva visai kita iskart.
Mano svajone va panasios spalvos kaip jusiske ideta. Man apskritai vadinamoji duck egg spalva yra wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 20, 15:01)
kaip tau jos mediena, juk matei gyvai?  g.gif Ne ryza ta pirmoji gyvai?

Kai skambinau, pardaveja supainiojo indaujas ir ne apie ta papasakojo (turi dvi beveik identiskas).
Nulekiau gyvai paziuret, tai mediena lb grazi, visiskai ne i raudonuma, o net sviesesne nei foto, manau lb bus panasi i stalvirsi bigsmile.gif
Atsakyti
http://duckeggdesign...DESIGNS-KITCHEN
ech,noriu dėžučių...
Atsakyti
as tik uz pirmaja. joje daugiau ''nematomo'' padejimo irankiams staltiesems ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 20, 10:10)
Tai deciau kavos puodelius ar serviziuka, taures, lekstes, irankius, kuriu paprastai nenaudojame, staltieses, serveteles, ten, kur uzdara. Gal dar koki daikciuka del grozio i tas permatomas lentynas. I koki grazu inda-vaza sudeciau zvakiu atsargas, saldainines ir vaisines.... Tikrai neturi ka deti?  g.gif  Man tai smagu butu po ranka tureti visa ta arsenala, virtuveje juk ir taip yra ka laikyti  smile.gif

nu tikrai neturiu nieko blush2.gif neuzgyvenau taip sakant lotuliukas.gif
jokiu krikstolu, jokiu porcelianu. o jei ka turiu, tai viska naudoju cia ir dabar.
aisku, manau ateity turesiu kokiu graziu vazu kaip sakot saldainiams, ar grafineli, bet siai dienai nieko panasaus kaime su ziburiu nerasciau ax.gif
nors mielai is savo mamos konfiskuociau nemazai turto, kuris pas ja dulkes renka sekcijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, man patiko liolio idėja apie vidaus tapetavimą, reikės pažiūrėti, kaip atrodytų g.gif
Atsakyti
Liniuxx, as irgi uz pirmaja. 4u.gif
Atsakyti
O kazin sios indauju foto iklijuotos i esamos svetaines foto pagal proporcijas? Man irgi pirmas variantas grazesnis, nes ta indauja tokia masyvesne atrodo. Bet kazin kaip butu jei antroji butu truputeli padidinta g.gif Cia pagal cm ikelta?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 20, 16:01)
O kazin sios indauju foto iklijuotos i esamos svetaines foto pagal proporcijas? Man irgi pirmas variantas grazesnis, nes ta indauja tokia masyvesne atrodo. Bet kazin kaip butu jei antroji butu truputeli padidinta  g.gif Cia pagal cm ikelta?

Baik tu, belenkaip cia irnesakyk.gif

Is tikro manau, kad pirmoji ir yra masyvesne, bent jau vizualiai taip atrodo
Gyvai apžiūrėjus ji man lb gerą įspūdį paliko, toks tvirtas rimtas baldas didis.gif

Va dėl ko abejoju, tai tik dėl spalvos, ar gerai ji man įsipaišys į interjerą.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 17:23)
Kai skambinau, pardaveja supainiojo indaujas ir ne apie ta papasakojo (turi dvi beveik identiskas).
Nulekiau gyvai paziuret, tai mediena lb grazi, visiskai ne i raudonuma, o net sviesesne nei foto, manau lb bus panasi i stalvirsi bigsmile.gif

Aš irgi už 1 variantą. Gal todėl, kad pati panašios ieškau smile.gif
Pasakyk, už kiek perki? Kur parduotuvė?
Ta antra, kaip supratau, aplūžus?
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 15:07)
Va dėl ko abejoju, tai tik dėl spalvos, ar gerai ji man įsipaišys į interjerą.

Va man staliukas sitam kambary labai grazus thumbup.gif Ir staliuko virsaus medienos spalva grazi. O to indaujos ryzumo tai bijociau, ypac siame graziame svelniame kambaryje, kur ir grindys pilksvos, ir kiti baldai nera ryskus. Neiseitu nusipirkus tos indaujos padaryt kaip staliuko virsus? g.gif Zinoma nebutinai viska taip jau derinti, gali ir kitoks atspalvis but, bet mano galva koks nors sendintas azuolas labiau tiktu (sviesus) nei ryzos spalvos g.gif Ta indauja ziurint i visa kambari tokia kaip ne cia papuolus, sorry
Papildyta:
Tiesa, ta uzuolaida kai salia senos komodos nelabai kaip atrodo. Bet toje foto kur visas kambarys matosi nera tokios jau labai baisios tos uzuolaidos, duoda akcenta, kaip ir orchideja ant stalo. Ne idealus variantas, bet nieko tokio baisaus 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo pinigai mano saskaitoj dar pagules, kol as visgi surasiu idealu varianta savo neidealiai svetainei biggrin.gif
Atsakyti