Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Cobre @ 2013 03 20, 12:40)
siaip reikia ziureti, kad baldu spalvos nesipjautu, bet tikrai nera butina juos atitaikyti idealiai. Jei paziuretum i senus, desimtmeciais, o gal ir simtmeciais suformuotus interjerus, tada suprastum, kad niekas netaiko tu baldu spalvu taip jau skrupulingai, o kartais ir aplamai nieko netaiko. Daiktai yra derinami, o musuose kazkaip iprasta juos kompeltuoti, va ir gaunasi kazkokie salti ir neidomus namai.

drinks_cheers.gif Daryti viską vienos spalvos, kad ir baltos, be galo nuobodu. Bet vat kaip suderinti skirtingų stilių, spalvų, faktūrų baldus.Pavyzdžiui man atrodo, kad ąžuolą sunku priderinti prie raudonmedžio, o prie riešuto tinka g.gif Na, tiesiog spalviškai pjautųsi raudona ir geltona. Oraudonmedis su kokiu labai tamsiu medžiu būtų net labai gražu. O dažyti baltai,{ atseit provansas} medį, kurio graži tekstūra, man ranka nekiltų tokiam barbarizmui.
Atsakyti
Cobre, a baigsi cia metyt visokiu grozius, taigi as jau perku biggrin.gif
Subalamutinai mane del tos spalvos, va tavo uzrodytam psl indauja beveik tokia pati, tik spalva intensyvesne g.gif

http://www.antikosce...p?id=48&pid=495
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 13:16)
Cobre, a baigsi cia metyt visokiu grozius, taigi as jau perku biggrin.gif
Subalamutinai mane del tos spalvos, va tavo uzrodytam psl indauja beveik tokia pati, tik spalva intensyvesne g.gif

http://www.antikosce...p?id=48&pid=495

Pirk, as gi nedraudziu biggrin.gif

Lyg ir neatsakei, kodel netinka ta is Rumsiskiu? Jei dazyti nereikia, tai kas tada jai negerai yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 20, 13:31)
Pirk, as gi nedraudziu  biggrin.gif 

Lyg ir neatsakei, kodel netinka ta is Rumsiskiu? Jei dazyti nereikia, tai kas tada jai negerai yra?  g.gif

lengvai paluzus. Ana man ir patinka labiau, stiklo ten daugiau, o su transportu net pigiau gaunas nei is vietiniu pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 13:34)
lengvai paluzus. Ana man ir patinka labiau, stiklo ten daugiau, o su transportu net pigiau gaunas nei is vietiniu pirkt smile.gif

tai tu labiau vitrinos nori, o ne indaujos? tada taip.
na man sita smagi visai atrodo tada g.gif

http://www.antikosce...p?id=48&pid=118

as tai nepirkciau taip nepaziurejus kaip atrodo blush2.gif vistik ne visai kapeikos smile.gif o ta mediena kartais biesas zino kodel, bet atrodo, kaip plastikas koks doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 20, 11:59)
O dažyti baltai,{ atseit provansas} medį, kurio graži tekstūra, man ranka nekiltų tokiam barbarizmui.

Kodel gi jau toks barbarizmas. Man pvz nepatinka medzio tekstura ir apskritai retai kada medinis baldas patinka, itin retais atvejais pasitaiko... O dazyti thumbup.gif Nebutinai baltai, ir jokiu budu ne del provanso, o tiesiog siaip daug graziau nei medis. Gali buti ir zaliai, ir baltai, ir pilkai dazytas, visokiom spalvom. Nemegstu medzio blush2.gif Jei paveldas butinai lieps medinius langus deti, tai ir tuos dazyt noresiu ax.gif Va pvz graziu dazytu baldu, ju galima tukstancius rast. Cia jau kam kas labiau prie sirdies

user posted image

Man grazu kai indaujos vidus istapetuotas ir susisaukia su pvz sienom arba minkstu baldu gobelenais ar uzuolaidom

user posted image

Kad ir pianinas graziau dazytas. Galvoju kaip man mano lakuota reikes perdazyt doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 12:24)

Jei rimtai, manau, puikiai ji man ziuretis turetu svetaineje, aciu labai uz nukreipima tinkama linkme, is sono visad geriau matosi 4u.gif

kokia graži ax.gif bet tu dar tikrai pasižiūrinėk.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 03 20, 13:50)
tai tu labiau vitrinos nori, o ne indaujos? tada taip.
na man sita smagi visai atrodo tada  g.gif

http://www.antikosce...p?id=48&pid=118

as tai nepirkciau taip nepaziurejus kaip atrodo  blush2.gif  vistik ne visai kapeikos  smile.gif o ta mediena kartais biesas zino kodel, bet atrodo, kaip plastikas koks  doh.gif

spėju liepinė,todėl ir atrodo kaip plasmasinė biggrin.gif
Atsakyti
Na, balsuojam biggrin.gif

pirmas variantas (apgavo mane pardaveja, niekas ten nesuluze, buvau nulekus paziuret, lb tvrkinga ir grazi indauja wub.gif )
user posted image

Ir antrasis, kurio gyvai nemaciau g.gif
user posted image
Atsakyti
as iskart uz pirma balsavau blush2.gif man ji ir graziau atrodo ir praktiskesne. Ir mediena man graziau ziurisi, bet cia juk nuotrauka - kaip tau jos mediena, juk matei gyvai? g.gif Aplamai, man pirma - indauja, o antra - vitrina, daugiau skirta graziems indams, ar kazkokiai kolekcijai eksponuoti (na, cia mano tokia nuostata blush2.gif)
taip sudejus, tai nuotraukose is toliau spalva praktiskai ta pati abieju biggrin.gif Ne ryza ta pirmoji gyvai?
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 14:53)

žemesnis pvz. toji mažutė,graži,bet prie esamų užuolaidų''kolonų'' schmoll.gif ir baldai sunkoki šalia jos atrodo.

Kita indauja kambarį jaučiasi šeimininkė ir tvirčiau žiūrisi visumoj. 4u.gif

Man abi patinka.

Savo indauja kas dieną naudojuosi,visko man ten reikia doh.gif kol sugrūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 20 kovo 2013 - 15:08
as uz pirma pioneer.gif man ji solidesne, vidus ne toks permatomas,del mediniu lentynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 15:53)

pirmas variantas (apgavo mane pardaveja, niekas ten nesuluze, buvau nulekus paziuret, lb tvrkinga ir grazi indauja wub.gif )
user posted image

Ir antrasis, kurio gyvai nemaciau g.gif
user posted image

Man abi grazios thumbup.gif pirkite, ta kuria gyvai apziurejot, tai bus ramu smile.gif
Atsakyti