Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Jei leista pasisakyt dėl komodos, tad mano nuomone nebetinka užuolaidos nei pagalvėlės.
Tiesa, gal jos čia irgi tik "prikabintos" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebaba: 19 kovo 2013 - 22:04
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 19, 21:56)

cia mazdaug kaip atrodytu mano svetainej
user posted image

as bandyciau kazka aukstesnio, virsuje su stiklu. Jei gerai iziuriu, tai staliuko virsus sviesaus medzio? Jei taip, tai ir indauja ziureciau sviesaus medziu ir nedazyciau, manau tada ji butu tokia neutralesne, dirbtinio derinimo butu maziau schmoll.gif

Zodziu man noretusi kazko i auksti. Nebepamenu, ant ko tavo tv stovi doh.gif juk reikia dar ir prie to baldo paderinti, tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2013 03 19, 22:03)
Jei leista pasisakyt dėl komodos, tad mano nuomone nebetinka užuolaidos nei pagalvėlės.

Zinau doh.gif akivaizdziai matau, kad su uzuolaidom prasoviau, ateity atsiradus laisviems finansams jas pakeisiu, o db nera kur dingt unsure.gif

Cobre, va parodau savo kita kambario puse.
Pasimetus esu, kur ir kokia cia indauja man tiktu.
user posted image
Papildyta:
Ziurint i sita foto lb matosi, kaip kambarys prasyte prasosi kilimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 19 kovo 2013 - 22:38
Na va, nedailiai, taciau greituoju budu itupdziau viena mamagabi uzrodyta ir man patikusia indauja g.gif

user posted image
Papildyta:
o va sita indauja yra musu miestelio parduotuvej biggrin.gif

user posted image

Netoli reiktu vezt, toj pacioj gatvej gyvenam, o ir kaina gera biggrin.gif
Smagiai cia viena pati su savim tariuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 19 kovo 2013 - 23:09
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 19, 22:56)
Oho, kiek patarimu sulaukiau, net nesitikejau, aciu, merginos bigsmile.gif
Mamagabi, visai neblogu variantu idejai, tik idomu kas apsiimtu nudazyt, atrestauruot g.gif
Rimtai svarstau ties siuo variantu, ka pasakysit g.gif
user posted image

cia mazdaug kaip atrodytu mano svetainej
user posted image

Busiu dekinga uz nuomones 4u.gif
Papildyta:
O kokio grozio lelytes, fantastika wub.gif  wub.gif

Liniux, o ciia tik pavyzdys, ar tikras norimas daiktas. Nes sitas pavyzdys yra is Artvilos, tai visu pirma yra baras indauja id dvieju pusiu. o visu antra man rodos jo tikrai nera pirkti.
bet jei tik kaip pavyzdys, tai man jis visai tinkamas. as pati labai daug masciau ir tebemastau del indaujos. ir man dauguma irgi siule aukstesnes, su stiklais, ar lentynom, bet as pvz tiksliai zinau, kad noriu zemos, (~90 cm aukscio, ir ~150 plocio), nes as virs jos butinai noriu kabinti paveiksla , o ant komodos statyti dvi lempas:) kokia vaza ir panasiai ax.gif
Tai tiek:)
O siaip tu ka i ja desi? as pvz kai neturiu jokiu prabangiu servizu eksponavimui, tai net neznociau ka deti i tas stiklines indaujas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 20, 00:07)
url]
Papildyta:
o va sita indauja yra musu miestelio parduotuvej  biggrin.gif

user posted image

Netoli reiktu vezt, toj pacioj gatvej gyvenam, o ir kaina gera biggrin.gif
Smagiai cia viena pati su savim tariuosi biggrin.gif

nu va sita tikrai gerai ziurisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 19 kovo 2013 - 23:15
daffni, o papirkai jau kokia? smile.gif

sitas realus pvz jau yra mano uzrezervuotas, bet dar galiu jo atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 03 19, 23:17)
daffni, o papirkai jau kokia? smile.gif

sitas realus pvz jau yra mano uzrezervuotas, bet dar galiu jo atsisakyt biggrin.gif

kaip tik norejau tau ja pasiulyti, bet ziuriu tu ir pati ja radusi biggrin.gif doh.gif Tik bus didesne, nei tavo pavyzdyje dabar. Bet man tai gerai atrodo ir kaina gera. Ir kazkaip gyviau ir naturaliau atrodo, nei ta sviesi.

Daffni, as siuliau aukstesne, nes siame kambaryje jau tiesiog reiktu kazko tokio, nes viskas zema ir istempta, reikia kazkaip suardyti tai.
Atsakyti
sveikos merginos. o manes niekaip nepaleidzias kipsas kuris liepia surast padekla ar kokius net du, na grazius metalinius... kur cia vilniuj normalus sendaikciai?
as kazkaip esu buvus tik tam angare prie baldu rojaus, kur cia dar galima butu nukist nosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 03 20, 09:43)
sveikos merginos. o manes niekaip nepaleidzias kipsas kuris liepia surast padekla ar kokius net du, na grazius metalinius... kur cia vilniuj normalus sendaikciai?
as kazkaip esu buvus tik tam angare prie baldu rojaus, kur cia dar galima butu nukist nosi?  ax.gif

priešais Halės turgų Arklių gatvė link ISM ir Jaunimo teatro, ten vieni priešais kitą gal 3-4 sendaikčiai, "seni baldeliai" ir kt.

Dar Kalvarijų turguje prie Rinktinės gatvės būna ir ant Tauro kalno savaitgalį, galima medžiot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 20 kovo 2013 - 09:05
QUOTE(daffni @ 2013 03 19, 23:16)
O siaip tu ka i ja desi? as pvz kai neturiu jokiu prabangiu servizu eksponavimui, tai net neznociau ka deti i tas stiklines indaujas lotuliukas.gif

na, cia ne vitrina (buna juk ir tokios, kur daug stiklo), tai kazkaip paprasciau ziureciau i ta "eksponavima" biggrin.gif
Mano namuose yra indai kasdieniniam naudojimui, o kai ateina sveciai (o ateina jie labai daznai), tai imam kitus visada. Tai deciau kavos puodelius ar serviziuka, taures, lekstes, irankius, kuriu paprastai nenaudojame, staltieses, serveteles, ten, kur uzdara. Gal dar koki daikciuka del grozio i tas permatomas lentynas. I koki grazu inda-vaza sudeciau zvakiu atsargas, saldainines ir vaisines.... Tikrai neturi ka deti? g.gif Man tai smagu butu po ranka tureti visa ta arsenala, virtuveje juk ir taip yra ka laikyti smile.gif
Atsakyti
Man gražu indaujose grafinėliai su keliais stikliukais/stiklinėm.TuDa susideda jas ant staliuko, bet galima ir indaujon. Sendaikčiuose galima rasti lėkščių su piešiniais, sudėti jas stačias. Bet jei tie indai niekada nebus naudojami, tai nežinau g.gif Aš pati tai ieškau indaujos, kur stiklo nedaug, bet papildomas stalviršis yra. Tokie bufetai buvo kuriami specialiai tam, kad sudėti šaltus užkandžius, o šalia stalčiuose servetėlės, stalo įrankiai.user posted imageŠita nauja, bet irgi neblogai žiūrisi, mažiau stiklo.
Papildyta:
Atsiprašau, ne tą įkėliau. Va, gražesnė
user posted image
Papildyta:
Nufotkinau savo viryklę. Matosi spalva ir papuošimas. indauja stovėtų kairėje tuoj už viryklės. Tai kaip jūs manot, kokios spalvos , be tamsios, dar galėtų tikti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 20 kovo 2013 - 10:22
QUOTE(femme @ 2013 03 20, 09:02)
priešais Halės turgų Arklių gatvė link ISM ir Jaunimo teatro, ten vieni priešais kitą gal 3-4 sendaikčiai, "seni baldeliai" ir kt.

Dar Kalvarijų turguje prie Rinktinės gatvės būna ir ant Tauro kalno savaitgalį, galima medžiot...

Uzvakar buvau ten nupedinus, tai to salia ISM' O nebera, o seni baldeliai pasimazine plota g.gif Tas kur antram aukste is viso buvo uzrakintas... Kazkas su jais vyksta.

Traku gatvej yra grazus sendaiktynas, bet jie ten ziauriai susikise.
Atsakyti