Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 18, 13:03)
Man reikejo, aciu, bet as neplanuoju dieniniu uzuolaidu kabinti 4u.gif Per daug bus skuduru, nes 4 langai plius durys i lauka doh.gif Naktines man butinos, kad kaimynai neciokintu blink.gif

Hmmm, tai kaimynai pro tuos rusinio tipo langus kurie yra aukstai palubej stebi??? g.gif
Atsakyti
yra po 700 000 stukyciu namuku, tik nereikia versti i litus, paemus 1prie 1 normaliai gaunas biggrin.gif , pas mus namai irgi vaiksto virs milijono
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 18, 14:03)

A reikia cia taip mane erzinti, jauciu, visus tuos puodus namo parsivilkciau, jei tiek pinigu tureciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pas mane ir taip visokiu laukiniu vazonu pilna, bet man vis maza doh.gif  lotuliukas.gif

Ech,džiaugiuosi,kad ne man vienai blogai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 03 18, 11:54)
Nu kur jau kai pas mus. As Lietuvoje tokiu kainu nesu maciusi  blink.gif

jūs gamta,namais grožėkitės,skaičiuoja jos doh.gif lotuliukas.gif kai yra kas moka tai ir parduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 18, 15:27)
Hmmm, tai kaimynai pro tuos rusinio tipo langus kurie yra aukstai palubej stebi???  g.gif

Mes kaime gyvename, tai cia visiems viskas baisiai idomu, yra motereliu, kurios nesibodi atsistoti prie tvoros ir mums girdint aptarineti tulpiu spalvas ir is kur mes jas pirkome doh.gif doh.gif Yra ir tokia pusmerge, kur su binokliais (ziuronais) is balkono stebi blink.gif Cia zmogus nepagyvenes, gali ir nesuprasti, kad taip vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 17, 13:03)
Kazkam reikejo kaip uzdengti rusinio tipo langus. Va cia paprasciausios uzuolaidos pakabintos. Is pradziu pagalvojau kad langus pakeite, tik paskui pamaciau kad ant tu paciu langu pakabinus aukstas dienines uzuolaidas atrodo lyg langai butu padideje

http://www.benjaminm...new-traditional

Man reikėjo 4u.gif Tik, kad pas mane po tais langais niekas nestovės (kaip čia lovos galvugalis), tai bijau, kad tokiu principu tos užuolaidos gali nekaip atrodyti g.gif
Atsakyti
Tik neužsipulkit, kad reklama blush2.gif biggrin.gif Tiesiog pati labai domiuosi Provansu ir pačios namai kuriami tokiu stiliumi. Šiandien radau superinę parduotuvę, kurioje galima ne tik nusipirkti, bet ir idėjų pasigaudyti. Tad, tiesiog dalinuosi DIBOR 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2013 03 18, 13:42)
yra po 700 000 stukyciu namuku, tik nereikia versti i litus, paemus 1prie 1 normaliai gaunas biggrin.gif , pas mus namai irgi vaiksto virs milijono

Na navertus i litus tai yra zinoma drinks_cheers.gif Bet kad vis delto euras litui nelygus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 18, 13:52)
jūs gamta,namais grožėkitės,skaičiuoja jos doh.gif  lotuliukas.gif kai yra kas moka tai ir parduoda biggrin.gif

Na zinoma yra kas moka. Ale kaip noretusi pensija va tokiam namely praleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 18, 16:11)
Na navertus i litus tai yra zinoma  drinks_cheers.gif Bet kad vis delto euras litui nelygus  biggrin.gif
Papildyta:
Na zinoma yra kas moka. Ale kaip noretusi pensija va tokiam namely praleist  biggrin.gif

O aš norėčiau{ir tikiuosi} pensiją savam namelyje praleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 03 12, 22:12)
Neatsimenu, kas ieškojo apvalaus stiklinio stalelio kaip pas Mamagabi (kažkas jo paskirtį įvardino naktipuodžio laikymui  biggrin.gif), tai jei dar reikia, yra čia (43 nuotrauka): http://www.baldrove....c...d=5&lang=lt

Sitas man labai grazus. Jei cia kainuoja 85Olt, tai labai nedaug, akropolyje lygiai toki pat maciau 2145lt su akcija buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 18, 16:11)
Na navertus i litus tai yra zinoma  drinks_cheers.gif Bet kad vis delto euras litui nelygus  biggrin.gif
Papildyta:
Na zinoma yra kas moka. Ale kaip noretusi pensija va tokiam namely praleist  biggrin.gif

Dabar noriu,ir paskui noresiu ax.gif tokiuose nameliuose,nors trumpam,pasisveciuot,paatostogaut wub.gif Man graziausia rytai ax.gif kada silta,nesvarbu kur,kad tik grazi gamta butu,atsikeli labai anksti,sedi svajoji,kava geri ax.gif
Papildyta:
QUOTE(musudi @ 2013 03 18, 19:32)
Sitas man labai grazus. Jei cia kainuoja 85Olt, tai labai nedaug, akropolyje lygiai toki pat maciau 2145lt su akcija buvo doh.gif

Reikia pirkt du, jei taip pigu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 18, 16:01)
Tik neužsipulkit, kad reklama  blush2.gif  biggrin.gif Tiesiog pati labai domiuosi Provansu ir pačios namai kuriami tokiu stiliumi. Šiandien radau superinę parduotuvę, kurioje galima ne tik nusipirkti, bet ir idėjų pasigaudyti. Tad, tiesiog dalinuosi DIBOR  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Neerzinkit ax.gif cia ziauriai grazu mirksiukas.gif o pigiau ko nors neturit,sviestuvu pav. i vonia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musudi @ 2013 03 18, 20:32)

uk dar pigiau, tik neaisku kiek parvezimas ju
http://akdfurniture....drinks-cabinet/
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Ieskau indaujos, gal kur uzmatet ar patarsit, kur pasidairyt? g.gif

Mano namu grazinimo procese nieko naujo, stumdau baldus ir nesioju daiktus is vieno kampo i kita biggrin.gif
Ieskau dar kilimo savo svetainei, ale daug finansu sitam reikalui negaliu skirti, tuo labiau, kad du vaikai auga ir vyras, kuriems daznai netycia kazkas nukrenta/issipila biggrin.gif
Va, dar uzuolaidas dienines pasikabinau svetaineje, tik kazkaip nesigauna jas nufotkint, tai ir cia neturiu ka viesint smile.gif
Atsakyti