Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 15, 16:32)
biggrin.gif apie tave ir pagalvojau,kad tuoj parašysi. Labai gražu ir man.

Geras bigsmile.gif
Man raukinukai, kaspinukai ir pan., labai patinka, o ten tos linines vienos uzuolaidos irgi labai fainos wub.gif drinks_cheers.gif

Grikute, paskutine foto man grazi, mano galva, galite ties tais baldais ir apsistoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kazkaip ir spalvytes graziai susieina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 03 15, 14:17)

Pasidariau dar kelis variantus stalu, pusiau ovalu, ovalu ir apvalu.
Ta pirma stala parduoda su tom kedem. Kedziu gobelena reiktu keisti, ir dar galvoju, kad i viena puse nepasikis dvi kedes. Tas apvalus visai ziurisi ant lapo.
user posted image

Grikute, tas pirmas variantas labai graziai ziurisi.
Tiesiog tipte limpa prie Jusu virtuves.
Man asmeniskai kiti abu variantai abu per blankus ir nuobodus, o kodes per grubios.
Jei ir detumet pirmosioms kedems kita gobelena, tai galiu pasakyt kad forma laaaabai graziai atrodo, norisi to tokio apvalumo, o kitas dalykas, tos pirmosios kedes ne tik labai graziai atrodo, bet ir laaabai patogios ir lengvos thumbup.gif (Pati tokia turiu, kaip pirmoje foto, tik kitos spalvos)
Jusu 2 variante pavyzdines kedes yra gan sunkokos.

P.S. Niekaip negaliu isimti tos antros foto doh.gif

Grazus pavyzdys http://www.facebook....8...e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 15 kovo 2013 - 21:06
Man ir staciakampiai, ir kitu formu stalai patinka. Bet Grikutes virtuveje apvalus graziausiai ziuretusi, kuris galetu issiskleist. Susidariau ispudi, kad daug kas uz apvalu siame forume nubalstuotu. O spalva man irgi to treciojo kreminio varianto labiausiai prrimtina. Tik nedekit balto, nu jau baisiai aki rezia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 15 kovo 2013 - 21:00
QUOTE(tyli upė @ 2013 03 15, 19:21)
Tas apvalus tikrai žiūrisi  smile.gif
Kažkaip ir erdvės kažkokios, lengvumo atsiranda..
Tie jūsų pirmieji dideli stačiakampiai tikrai buvo tarsi visą erdvę užėmę.. g.gif
Tik aš niekaip nesuprantu, kas tas juodas blynas po stalais? Čia techninis kažkoks "sprendimas" ?  blush2.gif  Ir kokios spalvos jūsų tiikrosios  grindys?
Nes kelintą kartą žiūriu ir nu, nesuprantu.. Apšvieskit, prašau smile.gif

Jūsų ir papaišytuose planeliuose tas stačiakampis stalas pernelyg masyvus nedidelei virtuvei  atrodo g.gif Aplink tokį būtų sudėtinga vaikščiot kasdien.. g.gif

Tas juodas blynas - tai mano realios grindys wink.gif Nes kitur jos uzdengtos popieriumi.
Norejau rudu,sendinto azuolo, bet gavos gerokai tamsesnes. Teks pavargti, nu ka darysi.

Dauguma butu uz apvalu stala, bet realybeje jis greiciausiai man netilps. Trukdysis praejimas. Tiesiog jam reikia daugiau vietos, nei kitu formu stalams. O be to, jis nedaug teprasiilgins. Kito stalo namuose nebus, tai kaip as svecius susodinsiu;) Reiks rinktis is pailgu kazka.
Reiks kuria diena prasinest pro sendaiktynus, tai vis neprisiruosiu.Gal bus lengviau, kai gyvai ka uzmatysiu;)
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 03 16, 01:03)
Dauguma butu uz apvalu stala, bet realybeje jis greiciausiai man netilps. Trukdysis praejimas. Tiesiog jam reikia daugiau vietos, nei kitu formu stalams. O be to, jis nedaug teprasiilgins. Kito stalo namuose nebus, tai kaip as svecius susodinsiu;) Reiks rinktis is pailgu kazka.
Reiks kuria diena prasinest pro sendaiktynus, tai vis neprisiruosiu.Gal bus lengviau, kai gyvai ka uzmatysiu;)

Grikute, man tas paskutinis kreminis variantas stačiakampio užapvalintais kampais stalo ir kėdžių komplektas labai dailus 4u.gif Sakyčiau važiuokit ir užsakinėkit tongue.gif nes su tuo pačiu gobelenu, kuris, kiek nuotraukoje įžiūriu - tinka prie tapetų.

Kiti variantai su tomis moderniomis aptrauktomis kėdėmis nepatinka schmoll.gif

jei jau nesinori raižinių, labiau link modernios klasikos, tai vat tokios KĖDĖS, gal dar tiktų, jos kompaktiškos (tik tos skylės ne į temą visai):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 16 kovo 2013 - 08:49
QUOTE(Grikute @ 2013 03 16, 01:03)

man atrodo,kad jums paciai labiau ovalus stalas prie sirdies hihihi.gif 4u.gif na tada valio- lieka tik isirinkti tinkama ir patinkama 4u.gif o realiai, matuojant pagal visus matmenis apvalus transformuojamas i ovalu niekaip negali uzimti daugiau vietos nei ovalus 4u.gif na kokio plocio jus isivaizduojate savo ovalu stala-0,9- 1m? tai ir apvalus bus toks pat, tik i ilgi jis bus trumpesnis,o reikalui esant idejus intarpa padides tiek kiek jums reikia 4u.gif
vat toks stalas, be jokiu pasendinimu (kiek iziuriu lens.gif, tai ir virtuve pas jus nepatinuota),su tokia koja- ne raizyta, ne bumbuliukais ax.gif man butu pats graziausias variantas pas jus 4u.gif o man kaip spalvu megejai, tai tos spalvotos aksomines kedes wub.gif wub.gif butent tokio tipo su "flamingo" kojom vaziavom uzsisakineti i jaseviciaus baldus... bet.. grizom su "volungem" lotuliukas.gif
http://www.interjera...gyvenamasis-460
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 16 kovo 2013 - 12:46
Kazkam reikejo kaip uzdengti rusinio tipo langus. Va cia paprasciausios uzuolaidos pakabintos. Is pradziu pagalvojau kad langus pakeite, tik paskui pamaciau kad ant tu paciu langu pakabinus aukstas dienines uzuolaidas atrodo lyg langai butu padideje

http://www.benjaminm...new-traditional
Atsakyti
Labas vakaras
tiesiog labai gražu mirksiukas.gif

http://www.authentic...ch_planters.cfm

Pažiūrinėt wub.gif kas čia žino,gal ir įpirksim biggrin.gif
http://bdp-sothebysr...ns#.UUYB6ReBkfR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 17 kovo 2013 - 19:49
grazu, kainos kaip pas mus kai kuriu vilu
Atsakyti
Del stalo, treciasis variantas man cia geriausiai tinka. Manau esme tokia - tokioje erdveje reikia transformuojamo stalo, cia pirmas reikalavimas, nes jeigu nori didelio apvalaus (toki turiu), jis jeigu nesimazina, uzima tikrai daug vietos, pristumtas prie sienos mazina sedinciu zmoniu kieki, ir atrodo kazkaip ne taip..taigi jums reikia stalo kuris slietusi graziai prie sienos, taciau reikalui esant atsistumtu ir atsilenktu ir butu grazus didelis ilgas.
Kitas kl, kodel bute dejote tamsias ploti mazinancias grindis?

Kur keicia gobelenus foteliu? ar kainos labai dideles? suprantu kad tai priklauso nuo sudetingumo, taciau ar tai iki keliu simtu, ar zymiai daugiau? nes paciai butu per sudetinga, vistiek tos rankenos isgaubtos..
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2013 03 18, 08:16)
grazu, kainos kaip pas mus  kai kuriu vilu

Nu kur jau kai pas mus. As Lietuvoje tokiu kainu nesu maciusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 17, 13:03)
Kazkam reikejo kaip uzdengti rusinio tipo langus. Va cia paprasciausios uzuolaidos pakabintos. Is pradziu pagalvojau kad langus pakeite, tik paskui pamaciau kad ant tu paciu langu pakabinus aukstas dienines uzuolaidas atrodo lyg langai butu padideje

http://www.benjaminm...new-traditional

Man reikejo, aciu, bet as neplanuoju dieniniu uzuolaidu kabinti 4u.gif Per daug bus skuduru, nes 4 langai plius durys i lauka doh.gif Naktines man butinos, kad kaimynai neciokintu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 17, 20:43)
Labas vakaras
tiesiog labai gražu mirksiukas.gif

http://www.authentic...ch_planters.cfm

A reikia cia taip mane erzinti, jauciu, visus tuos puodus namo parsivilkciau, jei tiek pinigu tureciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mane ir taip visokiu laukiniu vazonu pilna, bet man vis maza doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti