Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Grikute @ 2013 03 15, 16:17)
Musu 4zmones. Kasdien reiks 4kedziu. Labai tikiuosi, kad nesitempsim valgio ant jokiu lovu, juk tam yra stalas. Labai idomu kaip realybeje ziuretusi apvalus stalas.

o kedziu turite?
Jei stalas bus naudojamas kasdien seimai, o ne tik progoms, tada praktiskiausia - isleidziamas.
Isdestyk keturias kedes savo erdveje ivairiomis schemomis ir ziurek, kad jos maziausiai kliutu is virtuves puses, kad patogu butu (ne per arti) sedeti prie tapetuotos sienos, t.y. nesijaustu, kad alkune atsitrenksi i siena. Vienu zodziu, prie stalo sedint turi jausti komforta, kitaip niekas ten nenores sedeti. Kai issirinksi patogiausia varianta, tada ir bus aisku, kokia stalo forma tinkamiausia toje vietoje.

Sis variantas visu tinkamiausias is tavo rodytu, spalvu ir formu atzvilgiu, turint omenyje ne per didele erdve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 kovo 2013 - 16:32
QUOTE(Grikute @ 2013 03 15, 17:17)
Musu 4zmones. Kasdien reiks 4kedziu. Labai tikiuosi, kad nesitempsim valgio ant jokiu lovu, juk tam yra stalas. Labai idomu kaip realybeje ziuretusi apvalus stalas.
O svetaineje tai pilnai sutinku, reiks visai maziuko zemo staliuko.
Pasidariau dar kelis variantus stalu, pusiau ovalu ir apvalu. Ta pirma stala parduoda su tom kedem. Kedziu gobelena reiktu keisti, ir dar galvoju, kad i viena puse nepasikis dvi kedes. Tas apvalus visai ziurisi ant lapo.
user posted image
As planavau stala darytis pas meistrus, nes norim neuzilgo kraustytis, o ieskojimas gali per ilgai uztrukti. Neturesim ne ant ko pavalgyti... Galvoju pasirinkti tinkamiausia modeli, spalva ir uzsakyti.

manau kad idealus variantas butu apvalus pasididinantis stalas su keturiom kedem 4u.gif dar pora kedziu tikrai rasit kur pastatyti- gal hole, gal miegamajam ax.gif cia vat vos ne identiskas variantas- o ir kedes bei stalas is jaseviciaus smile.gif jums prie tapetu man irgi graziausiai atrodytu smulkiau dryzuoto gobaleno kedes biggrin.gif (nedrystu siulyti volunges- ne pati tokias turiu hihihi.gif)
stai jums vos ne identiskas variantas, gal bus lengviau apsispresti :
http://images61.fotk...1665vivi-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 03 15, 18:32)
nedrystu siulyti volunges- ne pati tokias turiu

Man volungės kėdės vienos gražiausių, bet ir vienos nepatogiausių buvo, kai rinkausi...
Bet kokiu atveju užsisakant kėdes (kaip ir minkštus baldus) rekomenduoju būtinai ant jų pasėdėti, kad paskui nereikėtų svetainėj valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 03 15, 17:29)
o kedziu turite?
Jei stalas bus naudojamas kasdien seimai, o ne tik progoms, tada praktiskiausia - isleidziamas.
Isdestyk keturias kedes savo erdveje ivairiomis schemomis ir ziurek, kad jos maziausiai kliutu is virtuves puses, kad patogu butu (ne per arti) sedeti prie tapetuotos sienos, t.y. nesijaustu, kad alkune atsitrenksi i siena. Vienu zodziu, prie stalo sedint turi jausti komforta, kitaip niekas ten nenores sedeti. Kai issirinksi patogiausia varianta, tada ir bus aisku, kokia stalo forma tinkamiausia toje vietoje.

Sis variantas visu tinkamiausias is tavo rodytu, spalvu ir formu atzvilgiu, turint omenyje ne per didele erdve.

Vida, aciu uz patarima, reiks tikrai pabandyt pasideliot su kedem. Kedziu neturim;), kazkaip dabartiniuose namuose teturim tik kede prie kompo;) Reiks eiti pas kaimyna koki, bus proga susipazinti;) Dar koki apskritima is popieriaus issikirpt, stalo dydzio;) Tada tikrai bus lengviau su matmenim.
Man tas paskutinis stalas kazkaip irgi labiausiai pritiko. Bent jau palengvejo, pradeda aisketi, jog visgi sviesus stalas neblogai ziurisi.

Neinzy, juma pasizuresiu ka daro Jasevicius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 15 kovo 2013 - 16:48
QUOTE(Juma81 @ 2013 03 15, 17:40)
Man volungės kėdės vienos gražiausių, bet ir vienos nepatogiausių buvo, kai rinkausi...
Bet kokiu atveju užsisakant kėdes (kaip ir minkštus baldus) rekomenduoju būtinai ant jų pasėdėti, kad paskui nereikėtų svetainėj valgyti  mirksiukas.gif

mes vaziavom uzsisakyti butent flamingo kedziu- o salone ant visu pasedeje issirinkom volunge tongue.gif antri metai jau- nu jokio nepatogumo nepajutau dar smile.gif vienintelis ju minusas- (kaip ir visu kitu kedziu, kuriu atkalte traukta audiniu)kad didesne galimybe nuciupineti atkalte traukant kede mirksiukas.gif tai vat tos kur nuotraukoj su mediniu remuku pats praktiskiausiais variantas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as vakar nusipirkau staliuka balta apvalu, tai manau ir Grikutei jis labai tiktu (norejau pasidalinti graziu daiktu, tik nesinori kad paskui jis butu kas antruose namuose blush2.gif ). Pirkau internetu is Dubingiu psl, daug groziu dar ten nusiziurejau http://www.dubingiai...etaines-baldai/
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 03 15, 18:17)
Tas apvalus visai ziurisi ant lapo.

Tas apvalus tikrai žiūrisi smile.gif
Kažkaip ir erdvės kažkokios, lengvumo atsiranda..
Tie jūsų pirmieji dideli stačiakampiai tikrai buvo tarsi visą erdvę užėmę.. g.gif
Tik aš niekaip nesuprantu, kas tas juodas blynas po stalais? Čia techninis kažkoks "sprendimas" ? blush2.gif Ir kokios spalvos jūsų tiikrosios grindys?
Nes kelintą kartą žiūriu ir nu, nesuprantu.. Apšvieskit, prašau smile.gif

Jūsų ir papaišytuose planeliuose tas stačiakampis stalas pernelyg masyvus nedidelei virtuvei atrodo g.gif Aplink tokį būtų sudėtinga vaikščiot kasdien.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 15 kovo 2013 - 18:23
QUOTE(Dipsis @ 2013 03 15, 13:46)
pas mus tas pats, stalas didelis, o niekas nenori valgyt prie jo, nesames lekstes po smakru ant lovos, kad TV matyt biggrin.gif

Pas mus ir nuo valgomojo stalo TV matos, ale kai kas vis dupce nori patogiau pasidet. biggrin.gif Taip jau yra, nenoriu visu jegu skirti karui, tad kai ko "nematau".
Siaip, pietaujam ar su draugais sedim, tai visada prie stalo.

Man apvalus ar ovalus stalas apskritai yra kazkoks jaukesnis, grakstesnis. 4u.gif
Atsakyti
Stalas valgomąjam turėtų būti ovalus. Man aplamai namai aštriais kampais tokie nelabai jaukūs. Ir valgoma turi būti prie stalo ir tik prie stalo. Pas mus namie televizorius nėra šeimos narys, kad valgant su juo bendrautume biggrin.gif Užtat pavalgę visi taikosi sukristi į sofas ir nusnausti, bumbant televizoriui. Svečius sodinu irgi prie stalo, jei reikia, telpam 12 personų. Tik va, nesuprantu, kam man reikalingi kavos staliukai? Ten kavos negeriu smile.gif
Atsakyti
Grikiute, man trecias variantas pasaka wub.gif net nedvejodama ta imciau, nors popcorno FB nuorodoje graziausias, bet sitoje erdveje tas labiausiai limpa wub.gif
Atsakyti
O man elegantiskiausiai ir klasiskiausiai atrodo staciakampis valgomojo stalas.
Pas mus virtuveje ovalus, tai man jis net labai nepatinka (apvalus dar labiau nepatiktu blush2.gif ). Prie tu uzapvalinimu nepatogu sedeti, vis atrodo, kad vietos rankoms truksta, taip pat ir nepatogu toki stala serviruoti.
Staciakampis su truputi uzapvalintais kampais man atrodo idealiausias.
Atsakyti
Renkantis apvalu ar ovalu stala, patarciau butinai ant vienos kojos. O kedes be rankturiu smile.gif .
Turejom apvalu keturiom kojom kokybiska stala, bet pakeitem i apvalu isskleidziama ant vienos. Dabar taip ir stovi isskleistas. Kedes su rankturiais irgi nemegiamos nes riboja judejima nuo / prie stalo. Valgom tik prie stalo, jokiose sofose , lovose. Matyt del to, kad daug metu neturim teliko. smile.gif
Atsakyti