QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 14, 22:00)
Ko gero teks pašveisti su švitro popieriumi smulkiu. Aš šitaip akmens masės kriauklę naujinau nuo subraižymų, tai padėjo.Ant stalviršio dar koks tai lakas dedamas, tai gal po to dar palakuoti tą vietą teks. Kas gamino, turi duoti patarimą. Neaišku, kaip giliai įsigėrę dažai.
Man tie visi dirbtiniai paviršiai gerokai įtartini, net jei gamintojai duoda šimtaprocentinę garantiją. Nepakeičiamas, kurio jokie biesai neima- tik granitas. . Papilta ant jo buvo tušo, sulčių, burokų, karšto aliejaus, įvairių trąšų, vyno ir t.t, stovėjo neužmatyta pernakt, jokių žymių.
Man tie visi dirbtiniai paviršiai gerokai įtartini, net jei gamintojai duoda šimtaprocentinę garantiją. Nepakeičiamas, kurio jokie biesai neima- tik granitas. . Papilta ant jo buvo tušo, sulčių, burokų, karšto aliejaus, įvairių trąšų, vyno ir t.t, stovėjo neužmatyta pernakt, jokių žymių.
gamitojas sake turetu padeti acetonas..sake gaminys be poru, neturi gertis..bet jeigu daug amoniako tai ten jau sandara kinta - isgriauzia..
dabartineje virtuveje paprastas baltas pavirsius- net nesuku gavos ka dedu_ burokai, uogos..viskas issivalo..todel kai galvoju apie busima virtuve - mastau kaip cia elgtis..nes jau tarnauti bandui ne man..bijoti kad kazkas vyna ispils ir panasiai..