Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 14, 22:00)
Ko  gero teks pašveisti su švitro popieriumi smulkiu. Aš šitaip akmens masės kriauklę naujinau nuo subraižymų, tai padėjo.Ant stalviršio dar koks tai lakas dedamas, tai gal po to dar palakuoti tą vietą teks. Kas gamino, turi duoti patarimą. Neaišku, kaip giliai įsigėrę dažai.
Man tie visi dirbtiniai paviršiai gerokai įtartini, net jei gamintojai duoda šimtaprocentinę garantiją. Nepakeičiamas, kurio jokie biesai neima- tik granitas. thumbup.gif . Papilta ant jo buvo tušo, sulčių, burokų, karšto aliejaus, įvairių trąšų, vyno ir t.t, stovėjo neužmatyta pernakt, jokių žymių.

gamitojas sake turetu padeti acetonas..sake gaminys be poru, neturi gertis..bet jeigu daug amoniako tai ten jau sandara kinta - isgriauzia..
dabartineje virtuveje paprastas baltas pavirsius- net nesuku gavos ka dedu_ burokai, uogos..viskas issivalo..todel kai galvoju apie busima virtuve - mastau kaip cia elgtis..nes jau tarnauti bandui ne man..bijoti kad kazkas vyna ispils ir panasiai..
Atsakyti
Aciu mergaites, kad bandote kazka sugalvoti su mano stalu.
Pradedu galvot, kad as jau gal susipainiojau tarp stiliu. Tiesiog nebezinau kur link eiti... Nors mintyse galvoju, kad neisvengsim moderniu detaliu, bet ziuriu, kad igyveninant vis renkuosi tiesiog klasika, ir ziuriu, kad moderno nebelabai gal lieka;)
Juk cia viskas vienoje patalpoje, todel stalas turi sietis ir su svetaines baldais. O iki ju dar eile nepriejo.

Popcorn, grazus stalas, bet jam as neturiu vietos, deja.

Pasidalinsiu brezinukais, kad lengviau isivaizduoti mano situacija.
Pirmine mano virtuves vizija buvo visai kita, bet galutiniam variante pasirinkau 1varianta.
Patiko tas, kad tarsi virtuve igauna savo uzdara zona. Buvo igyvendintas mano noras, tureti orkaite auksciau. Uzsislepe mikrobangu krosnele. Puodai ant virykles prisidengia. Nezinau, kazkaip susigundziau situo projektu, ir tiesa sakant kiek knisausi internete, nieko panasaus nebuvau macius.
Stalo norejau apvalaus, bet tada butu teke rinktis varianta 2. Butu reikeje siaurinti spinteles, i kita puse kelti virykle. Tiesiog apvaliam stalui maza vietos.
Jei nebutu tos uzlenktos sienutes, tada taip.

Galima buvo daryti tiesiog virtuve U formos, kartu su stalvirsiu (stalu). Bet asnorejau stalo, kuri galeciau pasidengti progu metu.
Tai vat sitas pirmas variantas issprede ir sita mano nora. Kasdien stalas stovetu taip, o per sventes ji istraukciau per visa kambari.
O svetaineje butu koks mazuliukas kavos staliukas su patogiom sofkutem, nors dabar pradedu galvot ir apie kampa. Tiesiog plane viskas atrodo man daug erdviau, bet realybeje susitraukia;)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 14 kovo 2013 - 23:32
Labas rytas,

Grikute,
apskritas stalas ok,tik kedes gali aptalzyt tapetuotus krastus,toliau, jei tas kvadratukas,staliukas, tai per daug uzstatymo tokioj zonoj,rinkciausi mazus dvieju aukstu,tvirtom kojytem kavos staliukus laisvose prie minkstos dalies vietose. Kampo nestatyciau ,nes suformuotas kampas virtuveje.Taip pat galit isnaudoti kambario kampa kuris uzsisuka prie pastatyto stalo i svetaines puse. Knygu lentynai,ar kazkam kam gylio nereikia.
Siaip viskas labai gerai ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 15 kovo 2013 - 08:15
O man visai neblogai tie du stalai paisosi, tik..svetaines staliukas turi buti zemas..toks kavutei, dekorui..man idealus dideli pufai su kietu virsumi, arba tiesiog padeklu..sone deciau maza apvalu staliuka (prie sofkos), arba apvalu KAZKA, nes...virtuveje vistiek linkciau prie ovalaus stalo..ar nebuna ovaliu stalu, kurie prisislieje prie sienos, o prireikus atsitraukia ir ta puse atsilenkia ir pasidaro ovali?? dabar sedziu sau prie apvalaus visai stalo prislieto prie sienos ir sakyciau viskas ok biggrin.gif
tiesiog man kampuotas netoks siltas daiktas, o tu pati sakei kad link klasikos krypsti..arba tiesiog ieskok stalo, kai rasi labai grazu, nebus svarbu ar tai statu ar ovalu ar apvalu 4u.gif
Atsakyti
Gal kam prireiks...
http://diycozyhome.c...toman-makeover/
Atsakyti
user posted image
dviejų aukštu,tik yra gražesnių,nei šis.
Atsakyti
Grikute, o kiek pas jus seimoj asmenu? Nenorit apvalaus valgomojo staliuko, kuris, esant reikalui pasididina ir tampa ovalus? Kedziu kasdien galima ir maziau statyti prie stalo, jei zmoniu seimoj maziau. Mes turim toki varianta, tai man jis labai priimtinas, juolab, kad valgytojai daznokai su lekstemis ant sopkes megsta pakristi priesais telika. Didelio stalo kasdienai kaip ir nereikia, nors, jei uzeina noras galima pasididinti ir taip laikyti. As va, neseniai saviski vel sumazinau, tai vaikas klausia vis kodel, jis megsta vakarais prie jo piesti. 4u.gif

O i svetaine galima kavos staliuka su stikliniu virsum deti, jis bus beveik "nematomas" tik atliks fumkcija. Arba, jei jum patinka pakojai , tada galima daryti ji a-la staliuka, uzdeti padekla ir stai - staliukas. Man tai pakojo variantas patinka, naudoju ji, nors mano net pakojis nevisai toks, kokie paprastai buna. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 15 kovo 2013 - 10:51
pas mus tas pats, stalas didelis, o niekas nenori valgyt prie jo, nesames lekstes po smakru ant lovos, kad TV matyt biggrin.gif
Atsakyti
http://pinterest.com...o/curtain-love/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 15, 15:17)

Kazkada buvau sitam puslapyje, kai kurie uzuolaidu variantai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 15, 15:26)
Kazkada buvau sitam puslapyje, kai kurie uzuolaidu variantai nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif apie tave ir pagalvojau,kad tuoj parašysi. Labai gražu ir man.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 03 15, 11:43)
Grikute, o kiek pas jus seimoj asmenu? Nenorit apvalaus valgomojo staliuko, kuris, esant reikalui pasididina ir tampa ovalus? Kedziu kasdien galima ir maziau statyti prie stalo, jei zmoniu seimoj maziau. Mes turim toki varianta, tai man jis labai priimtinas, juolab, kad valgytojai daznokai su lekstemis ant sopkes megsta pakristi priesais telika. Didelio stalo kasdienai kaip ir nereikia, nors, jei uzeina noras galima pasididinti ir taip laikyti. As va, neseniai saviski vel sumazinau, tai vaikas klausia vis kodel, jis megsta vakarais prie jo piesti.  4u.gif

O i svetaine galima kavos staliuka su stikliniu virsum deti, jis bus beveik "nematomas" tik atliks fumkcija. Arba, jei jum patinka pakojai , tada galima daryti ji a-la staliuka, uzdeti padekla ir stai - staliukas. Man tai pakojo variantas patinka, naudoju ji, nors mano net pakojis nevisai toks, kokie paprastai buna. 4u.gif

Musu 4zmones. Kasdien reiks 4kedziu. Labai tikiuosi, kad nesitempsim valgio ant jokiu lovu, juk tam yra stalas. Labai idomu kaip realybeje ziuretusi apvalus stalas.
O svetaineje tai pilnai sutinku, reiks visai maziuko zemo staliuko.
Pasidariau dar kelis variantus stalu, pusiau ovalu, ovalu ir apvalu.
Ta pirma stala parduoda su tom kedem. Kedziu gobelena reiktu keisti, ir dar galvoju, kad i viena puse nepasikis dvi kedes. Tas apvalus visai ziurisi ant lapo.
user posted image
user posted image
As planavau stala darytis pas meistrus, nes norim neuzilgo kraustytis, o ieskojimas gali per ilgai uztrukti. Neturesim ne ant ko pavalgyti... Galvoju pasirinkti tinkamiausia modeli, spalva ir uzsakyti.

Kazkaip ziuriu, kad as nebenoriu tu tekintu koju, tikrai kaip jus saket, grubokos tokios. Norisi kazko svelnesnio, ramesnio.
Spalviskai, tai man trecias variantas graziuaisiai ziurisi, reiskias reikia daryti sviesu stala, kremini kaip virtuve, arba arti to atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 15 kovo 2013 - 16:35