Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(rytorasa @ 2013 03 06, 20:08)
iš kur antroji lova?  4u.gif

is uk internetinio psl.
http://www.wooden-be...s/caprice-white
o siaip tai jei kas ikelia is interneto koki paveiksleli ir norit suzinot is kur, tai issisaugot ji pas save, o tada i google vaizdai ikeliat i paieska ir ismeta visus psl, kur toks yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 03 06, 20:22)
is uk internetinio psl.
http://www.wooden-be...s/caprice-white
o siaip tai jei kas ikelia is interneto koki paveiksleli ir norit suzinot is kur, tai issisaugot ji pas save, o tada i google vaizdai ikeliat i paieska ir ismeta visus psl, kur toks yra  4u.gif

oi, nemačiau, kad jūs iš Londono.. blush2.gif Ačiū už patarimus.
Gal Lt kas nors panašių lovų užmatėt?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 03 06, 18:22)
o siaip tai jei kas ikelia is interneto koki paveiksleli ir norit suzinot is kur, tai issisaugot ji pas save, o tada i google vaizdai ikeliat i paieska ir ismeta visus psl, kur toks yra  4u.gif

Va cia tai geras patarimas. Nezinojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 06, 21:38)
Va cia tai geras patarimas. Nezinojau  thumbup.gif

as taip daug ka susirandu ir nereik klausinet is kur ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2013 03 06, 17:15)
rabambule[/b], su kokai progeamele deliojat virtuvini? 4u.gif

as viska darausi su sweet home 3d, nors mano sena jau vaizdo plokste, bet man patinka kad centimetrais galiu sliauzioti ir centruoti biggrin.gif galima parsisiusti daugiau asortimento.

As uz antra lova, minkstesne tokia..nebent jus kiti baldai kampuoti labai..
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 06, 17:04)
vilze, as uz antra lova, pirmoji man kazkokia neuzbaigta, truksta jai kazko, gal su visais tekstiliniais pribumbasais ir nieko butu, bet vis tiek antroji dailesne wub.gif

Merginos, gal kuri turite linines uzuolaidas, kur 100 proc linas, idomu, kaip jos devisi, mama man sako jokiu budu nepirkti, nes traukiasi, graziai negula, sunku lyginti doh.gif

as turiu smile.gif ale dar nepakabintos blush2.gif
zinojau visus baubus - del traukimosi ir pan. pas mane paprastos, ant ziedu. viliojo mane tai, kad naturalus audinys, kad pigu (14 Lt uz m pirkau, 1,50 plotis)
tai pakol kas is praktikos negaliu paskyt kaip bus, bet jau esu suplanavus susitraukimo problemas issprest puikiu neriniu pagalba (linonamai kiek puikumu wub.gif ), be to, paliko siuveja apacioj tokia juosta uzlenkta...
dar romanete turiu lino, tai va del tos baisiau... kaip bus po to kai isskalbsiu kada...
ale kad nelabai brangu tai buvo, gi bus proga atsinaujint ir pasikeist kada jei po plovinmo tragedija istiks smile.gif cia toks gal ir laikinas, bet vis variantas, ypac kai ateina saules spiginimo i langus laikai....
nes kai reikia visiem langam rubus nupirkt, tai verkia pinigine doh.gif
tai va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 07 kovo 2013 - 09:40
tiesiog negaliu nepasidalint kas man wub.gif
http://freshome.com/...astlands-house/
Atsakyti
Mergaites, cia kalbat apie lino traukimasi po skalbimo, taigi reikia isskalbti dar pries siuvant gamini is jo ir viskas, jokiu nemaloniu netiketumu. biggrin.gif Labai skalbti net butina - uzteks karstokam vandeny gerai pamirkyti ir isdziovinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 07, 10:41)
tiesiog negaliu nepasidalint kas man  wub.gif
http://freshome.com/...astlands-house/

o kur čia klasika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 03 07, 10:22)
o kur čia klasika?  g.gif

akiračiui plėst ir gi neblogai g.gif

man pav.gražūs spalviniai sprendimai, virtuvės zona jauki, baldai puikūs, gamta kitokia,tai kas blogai? Niežai neužpuls kad pažiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2013 - 10:59
QUOTE(aistukas @ 2013 03 07, 10:21)
Mergaites, cia kalbat apie lino traukimasi po skalbimo, taigi reikia isskalbti dar pries siuvant gamini is jo ir viskas, jokiu nemaloniu netiketumu.  biggrin.gif Labai skalbti net butina - uzteks karstokam vandeny gerai pamirkyti ir isdziovinti.  4u.gif

as patingejau ir neisskalbiau blush2.gif
vaikui planuoju romanete is lino tai butinai isskalbsiu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, paprasysiu truputi demesio mano kilimui. Parsitempiau vakar ir nezinau, ar man cia jo reikia, ar nest atgal. Buvau numacius jam vietele virtuvej prie darbastalio, bet dabar pameciau cia ir lyg man nieko visai. Pasakykit, kaip jum atrodo. Ateity (tolimoj biggrin.gif nes atsirado kate blush2.gif ) kampa lyg ir galvojam keisti, taip, kad i ji gal per daug nesifiksuoti.

Stilius pas mane miksinis, tai del to irgi prasau nekritikuot. biggrin.gif
Pafotkinau keliais kampais, po to fotkes ismesiu, kad cia per daug neissiplesti.

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti