Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Aciu, mergaites, kad pasisakete uz mano stalus, bet jusu nuomones labai skirtingos, vienoms grazu baltas, kreminis, kitoms rudas, arba baltas su rudu....
Pasimetimas...

Interjeras su skirtingais medzio baldu atspalviais
user posted image
Sitas interjeras kazkoks neisbaigtas pasirode,bet vat stalas virtuves visai patiko.

Kazin jei man taip daryti, stalo ir kedziu kojos rudos, stalvirsis ir kedziu oda kremine.
Bandziau pasipiest, bet kazkaip nesiziuri ant mano keverzones.
Cia tiesiog rudas stalas ir kremines kedes.
user posted image
Nezinau, nesiziuri man cia kazkas. Gal ta stala reikia daryt visai kitoki...
Nebezinau...

Mergaites, kas klauset del virtuves, tai ji jau tokia yra, ir nieks nesikeis. Grindys sudetos. Stalvirsis ir sienute vienodi,termopalas, gal is foto nesimato. Dar reiks kazka sugalvot su tom kampinem lentynelem, nepatinka jos man, bet ka darysi... Kaip ir siule deti dureles, bet atsisakaiu tada, dabar turiu ka turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 13 kovo 2013 - 23:52
Grikute, tai negi gali būti visoms vienodai gražu tas pats variantas lotuliukas.gif
Vis tiek teks pačiai rinktis, kaip jums gražu wink.gif

Mes kai pirkom stalą, davėm užstatą ir atsivežėm kelias kėdes pasižiūrėti "natūroj" kaip atrodo šalia virtuvės baldų, grindų, nes atspalvius įsivaizduoti labai sunku, o parduotuvėse apšvietimas dažniausiai dirbtinis, iškreipiantis spalvas.

Kažkada seniai bute užsisakinėjau iš odos pavyzdžių kreminę sofutę, o pastačius šalia kreminių sienų gavosi jinai grynai geltona doh.gif Po to karto pasimokiau "iš akies" nederinti, pasiimti spalvų pavyzdžius...

QUOTE(Rabambule @ 2013 03 14, 00:02)
Gal zinote kaip isvalyti plauku dazus is lieto balto marmuro?

blink.gif labai linkiu, kad tai būtų įmanoma doh.gif
kažkada buvau padėjusi šlapią "tarką", įsigėrė rūdys, tai išbalinau su citrinos rūgštim...
Bet šiaip gal yra kokių specialių priemonių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 kovo 2013 - 07:14
QUOTE(Grikute @ 2013 03 13, 23:48)
Pasimetimas...
Nebezinau...

Gal pabandykit pastatyti apvalų rudą stalą ir kedes šviesiu gobelenu su rudomis kojomis ax.gif Tuomet viskas atsitrauks nuo sienos ir atsidurs erdvėje. Spalviškai kaip ir gerai, bet nėra formų . Viskas tik paiilga...vien stačiakampiai baldai g.gif O ir stalo pristūmimas galu prie sienos nėra gražus sprendimas, toks daugiau sakantis, kad čia man maža vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 14 kovo 2013 - 07:56
Mergaites, kas klauset del virtuves, tai ji jau tokia yra, ir nieks nesikeis. Grindys sudetos. Stalvirsis ir sienute vienodi,termopalas, gal is foto nesimato. Dar reiks kazka sugalvot su tom kampinem lentynelem, nepatinka jos man, bet ka darysi... Kaip ir siule deti dureles, bet atsisakaiu tada, dabar turiu ka turiu.

Labas rytas,
aiškiau dabar dėl sienos,man atrodo prie stalo reikia kėdžių kitokių,tam,kad stalas,kėdės,tapetas sudarytų visumą.
TuDai pritariu dėl apvalaus stalo, stačiakampis aišku praktiškesnis. 4u.gif
Lentynėlės gerai,knygų,žvakidę pastatysi ir bus panaudotos. mirksiukas.gif
http://www.kedes.lt/...as-4-kede-Kiras
šitas neblogai atrodo g.gif
http://www.audejobal...ediniai/venice/
tik kaip pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 kovo 2013 - 08:20
QUOTE(Grikute @ 2013 03 14, 00:48)
Aciu, mergaites, kad pasisakete uz mano stalus, bet jusu nuomones labai skirtingos, vienoms grazu baltas, kreminis, kitoms rudas, arba baltas su rudu....
Pasimetimas...

user posted image
Sitas interjeras kazkoks neisbaigtas pasirode,bet vat stalas virtuves visai patiko.

Kazin jei man taip daryti, stalo ir kedziu kojos rudos, stalvirsis ir kedziu oda kremine.
user posted image
Nebezinau...

Nors ir labai gražios stalo kojos thumbup.gif , jos per masyvos, tokiai kukliu plotu pasižyminčiai erdvei. Be to nedera su kėdėmis. Barboraa pasiūlyti varijantai lengvesni, grakštesni, ir manau sutiksite, jok neblogai tinkami thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku su kitom, kad sis stalas per daug masyvus. Nors musu nuomones ir skirtingos, uz balta stala kaip as supratau nei viena nepasisake. Aisku nesutampa zmoniu nuomones ir skoniai, bet manau galim atrasti varianta, kuris daugumai patiks. Vadinasi bus pataikyta 4u.gif
Atsakyti
Pasimetimas...

stalas per masyvus, jeigu virtuveje bus daugiau aptakiu formu, man ir stalo noretusi apvalaus (butu viena masyvi koja), del jo pavirsiaus, man patiktu tamsus, bet su sviesesniu kaip stalvirsis pavirsiumi (kaip tavo foto)..kedes kremines, kojos tamsios butinai, bet kad susvelninti odos saltuma, as viena kede vilkciau tapetu margumo gobelenu..gal..o gal ir ne viena..

QUOTE(femme @ 2013 03 14, 07:12)
blink.gif labai linkiu, kad tai būtų įmanoma doh.gif
kažkada buvau padėjusi šlapią "tarką", įsigėrė rūdys, tai išbalinau su citrinos rūgštim...
Bet šiaip gal yra kokių specialių priemonių?

jo nuomininke pridirbo kaip turi buti doh.gif vyras skambinsis, bet jau ir laiko praejo, tai nzn nzn..ar jau pades pasteles kokios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabambule: 14 kovo 2013 - 09:35
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 14, 08:34)
stalas per masyvus, jeigu virtuveje bus daugiau aptakiu formu, man ir stalo noretusi apvalaus (butu viena masyvi koja), del jo pavirsiaus, man patiktu tamsus, bet su sviesesniu kaip stalvirsis pavirsiumi (kaip tavo foto)..kedes  kremines, kojos tamsios butinai, bet kad susvelninti odos saltuma, as viena kede vilkciau tapetu margumo gobelenu..gal..o gal ir ne viena..

Labai gera mintis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.nicespace...rends/bathroom/
gal ką gražaus užmatysit smile.gif

http://floralinterlu...parties_25.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 kovo 2013 - 12:11
QUOTE(Grikute @ 2013 03 13, 21:48)
Pasimetimas...

user posted image

user posted image
Nebezinau...

O kaip Jums sis variantas Jusu virtuveje? Manau tiek kedes, tiek stalo forma labai tiktu jusiskiai virtuvelei smile.gif
http://www.facebook....5...e=3

O tame ikeltame paveikslelyje neuzpykit, bet tos kedes labai negrazios. Norisi tokiu siek tiek puosnesniu prie Jusu bendro virtuves vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 14 kovo 2013 - 21:13
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 13, 23:02)
Gal zinote kaip isvalyti plauku dazus is lieto balto marmuro?

Ko gero teks pašveisti su švitro popieriumi smulkiu. Aš šitaip akmens masės kriauklę naujinau nuo subraižymų, tai padėjo.Ant stalviršio dar koks tai lakas dedamas, tai gal po to dar palakuoti tą vietą teks. Kas gamino, turi duoti patarimą. Neaišku, kaip giliai įsigėrę dažai.
Man tie visi dirbtiniai paviršiai gerokai įtartini, net jei gamintojai duoda šimtaprocentinę garantiją. Nepakeičiamas, kurio jokie biesai neima- tik granitas. thumbup.gif . Papilta ant jo buvo tušo, sulčių, burokų, karšto aliejaus, įvairių trąšų, vyno ir t.t, stovėjo neužmatyta pernakt, jokių žymių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 14, 22:00)
Ko  gero teks pašveisti su švitro popieriumi smulkiu. Aš šitaip akmens masės kriauklę naujinau nuo subraižymų, tai padėjo.Ant stalviršio dar koks tai lakas dedamas, tai gal po to dar palakuoti tą vietą teks. Kas gamino, turi duoti patarimą. Neaišku, kaip giliai įsigėrę dažai.
Man tie visi dirbtiniai paviršiai gerokai įtartini, net jei gamintojai duoda šimtaprocentinę garantiją. Nepakeičiamas, kurio jokie biesai neima- tik granitas. thumbup.gif . Papilta ant jo buvo tušo, sulčių, burokų, karšto aliejaus, įvairių trąšų, vyno ir t.t, stovėjo neužmatyta pernakt, jokių žymių.

Nezinau tu medziagu,bet kol kas labai dziaugiames lakuotu stalu svetaineje ax.gif nesvarumus skudurelis iveikia, kazko labai rimto dar neuzpylem biggrin.gif
Atsakyti