As busiu nedaziurejusi, ten du kambariai prie virtuves, kokia paskirtis antrojo, toliau nuo tuliko? reikia apgalvoti atejima i tulika. nes pvz mergaite, vyras is darbo ar vaiku kambario tupes tulike, o tu eisi is holo? nes kaip suprantu tulike bus dvi durys? nes kaip sveciai eis Kitas dalykas, kas krenta i akis, man norisi erdves..jeigu jau butinai reikia virtuve uzdaryti is holo, tai deciau bent stumdomas su skirstymais stiklinias duris..dabar ta siena virtuves ir svtaines, butina? nes atrodo viska sudeda sudeta virtuveje, o svetaineje tuscia..as turbut valgomaji stumciau link svetaines labiau,stalas butu kur siena bent. kad atejus per pagrindines duris neatrodytu zmonem kad jie hole valgo, gal stumdomas duris ne visas stiklines deciau...man laiptai patinka, tulikas patika..
QUOTE(Vedda @ 2013 03 12, 22:48)
pas Jaseviciu tai is Balio, medis kitoks, brangus tikmedis.
nauju(senu reprodukciju) yra pirkti kainuoja 670 ebalduose
nauju(senu reprodukciju) yra pirkti kainuoja 670 ebalduose
O is Balio tai cia reikia suprasti, kad gerai? man rodos, kad daugybe reprodukciju is tu krastu keliauja ir pas mus su didziuliu antkainiu parsiduoda.
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 13, 12:32)
As busiu nedaziurejusi, ten du kambariai prie virtuves, kokia paskirtis antrojo, toliau nuo tuliko? reikia apgalvoti atejima i tulika. nes pvz mergaite, vyras is darbo ar vaiku kambario tupes tulike, o tu eisi is holo? nes kaip suprantu tulike bus dvi durys? nes kaip sveciai eis Kitas dalykas, kas krenta i akis, man norisi erdves..jeigu jau butinai reikia virtuve uzdaryti is holo, tai deciau bent stumdomas su skirstymais stiklinias duris..dabar ta siena virtuves ir svtaines, butina? nes atrodo viska sudeda sudeta virtuveje, o svetaineje tuscia..as turbut valgomaji stumciau link svetaines labiau,stalas butu kur siena bent. kad atejus per pagrindines duris neatrodytu zmonem kad jie hole valgo, gal stumdomas duris ne visas stiklines deciau...man laiptai patinka, tulikas patika..
ACIU
Prie virtuves vienas yra sandeliukas (su iejimu is gatves), o kitas darbo kambarys (ateity gal miegamasis). Is darbo kambario siuo metu durys nenumatytos, suplanuota tik is holo. O gal tikrai reikia dvi duris daryt
Siena tarp holo ir virtuves tam ir yra kaip sakot kad nesijaustum jog hole valgai Svetaine tuscia, nes ten nesudejau praktiskai jokiu baldu. O virtuvej jau papaisiau. Bet svetaines ir norim tokios truputi laisvesnes, kad butu ir kur pasokt vaikam, ir palakstyt, ir siaip erdves. Nors is tikruju tai man galvos skausmas kuo ta erdve svetaine apstatyti Valgomojo stalas tai norim kad butu prie lango, po langu toki ale suoliuka statyt ir tada stala. Nes siuo metu stalas atitrauktas nuo lango, tai pastoviai tamsu ir reikia sviesa degti. O duris taip, su suskirstytais stiklais norim deti.
gerai, valgykite prie lango, bet meskite ta siena i svetaine bent, durys stiklines nuo holo - dekite kuo platesnes, kad persiviestu langas per jas, uzdesite dideli svarovskini sveistuva ir saules zuikuciai atsimusines dar kriaukle tikiuosi siaip numetei, nes ji per kampe. O is kambariuko manau turi butinai durys, jeigu galvoti apie dukrele, vaikas puse namo turetu apeiti kad i tulika patektu
QUOTE(Grikute @ 2013 03 12, 23:14)
Mergaites, kreipiuosi patarimo. Musu namu stilius, sakyciau moderni klasika.
Stalas tarsi atskirs dvi kambario zonas, virtuve ir svetaine.
Koks stalas labiausia tiktu?Nesugalvoju koki varianta spalviskai rinktis. Noreciau tekintom kojom.
Kedes galvoju siuolaikines, praktiskas, vilktas dirbtine oda, nes du mazi teplioriai namie.
I stalo modelius nekreipkit labai demesio, daugiau i spalvu derinima.
Stalas turetu buti kazkas tokio kaip 3foto.
A Baltas stalas
B Kreminis kaip virtuve
C Kojos kremines, o virsus rudas kaip grindys.
D Kojos kremines, o virsus naturalus azuolas
E Rudas stalas kaip grindys
F ???
Stalas tarsi atskirs dvi kambario zonas, virtuve ir svetaine.
Koks stalas labiausia tiktu?Nesugalvoju koki varianta spalviskai rinktis. Noreciau tekintom kojom.
Kedes galvoju siuolaikines, praktiskas, vilktas dirbtine oda, nes du mazi teplioriai namie.
I stalo modelius nekreipkit labai demesio, daugiau i spalvu derinima.
Stalas turetu buti kazkas tokio kaip 3foto.
A Baltas stalas
B Kreminis kaip virtuve
C Kojos kremines, o virsus rudas kaip grindys.
D Kojos kremines, o virsus naturalus azuolas
E Rudas stalas kaip grindys
F ???
visiskai balta spalva, bent jau is to, kiek matosi interjero, netinka. Sis variantas labiausiai, o sis maziausiai tinka moderniai klasikai. Tokio tipo stalas stalas is viso priskiriamas country stiliui.
QUOTE(Rabambule @ 2013 03 13, 15:09)
gerai, valgykite prie lango, bet meskite ta siena i svetaine bent, durys stiklines nuo holo - dekite kuo platesnes, kad persiviestu langas per jas, uzdesite dideli svarovskini sveistuva ir saules zuikuciai atsimusines dar kriaukle tikiuosi siaip numetei, nes ji per kampe. O is kambariuko manau turi butinai durys, jeigu galvoti apie dukrele, vaikas puse namo turetu apeiti kad i tulika patektu
Taip, ir aš tą turėjau omenyje, kažkos gavosi slaptas kambariukas (DARBO KAMBARYS), į kurį patekti praeini labirintą. O jei dar iš jo planuojate miegamąjį daryt... tai jei naktį prispirs reikalas ?
Grikute, o man nei vienas variantas nera labai grazus (tik nepykit ), gal dar kokiu ideju paieskokite
QUOTE(Rimvyde1 @ 2013 03 13, 13:44)
Taip, ir aš tą turėjau omenyje, kažkos gavosi slaptas kambariukas (DARBO KAMBARYS), į kurį patekti praeini labirintą. O jei dar iš jo planuojate miegamąjį daryt... tai jei naktį prispirs reikalas ?
Rimvyde, kadangi patalpinau planus cia, tai nebesiunciu elektroniniu pastu
Matyt reikia tada i WC dvi duris daryt. Arba bent jau palikt galimybe padaryti tas duris reikalui atsiradus. Kas cia zino, gal ten visada ir bus darbo kambarys... O jei jau pasikeistu paskirtis, tuomet ten duris ir ideti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 13, 13:31)
Barboraa, dusas pirmam auskte kritiniui atvejui jei kas antro auksto vonioj uzsiturskia, o reikia dar ir kitam maudytis tuo paciu metu. Kitas dalykas - pirmame aukste numatytas darbo kambarys, bet galvojam jog ten gali buti ateity perkeltas miegamasis. Arba atsiradus treciam vaikui, arba vienai is musu mergyciu ateity neaisku ar pavyks laiptais laipioti del ligos Nors MB uz tokias mano mintis labai pyksta, bet as ziuriu realiai. Neaisku kaip bus, tad norisi tureti viena atsargini kambari ir salia jo esancia vonios patalpa pirmame aukste
Liolio matai kas būna kaip projektuojam nieko vienos apie kitas nežinodamos,labai atsiprašau.
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 13, 16:57)
Liolio matai kas būna kaip projektuojam nieko vienos apie kitas nežinodamos,labai atsiprašau.
Oi, tikrai nereikia atsiprasyti, nieko tokio, as suprantu gi kad mes vieni kitu nepazistam, tai tik paaiskinau situacija
Liolio,man tokia mintis, kad įėjus į jūsų holą, nėra nė vienos normalios sienos, kur galima būtų svečiams nusivilkti, pasikabinti paltus, patogiai atsisėdus nusimauti batus.... Negi juos leisit į privačią drabužinę? Todėl duris į tualetą daryčiau iš galo, prieš drabužinės duris. Dvejos durys tualete - baisus diskomfortas, kiek esu mačius, nee Tad jeigu ateity ten bus miegamasis, vaikščiosit pro vienas duris, na jos bus netoli miegamojo, drabužinės, kas tie keli žingsniai. Užtat bus laisva siena be durų, prie kurios kažką pasistatyti galima. Patikėkit, gyvenu, atrodo ir sieninė spinta, ir batų spinta, ir holas šalia, bet visvien tas prieškambaris apsikrauna, statyčiau dabar, tikrai vietų pasidėjimui negailėčiau.
Antram aukšte labai prašosi nors nedidelė sieninė spinta-drabužinė. Jai puiki vieta būtų prie kambario, kur langai į šiaurę. Kairėj pusėj yra gabaliukas palėpės, tad jei duris stumti gilyn į kambarį, pratęsti suaugusiųjų vonios sieną pusmetriu gilyn į kambarį ir dėti ten duris, tai koridoriuje atsiras vietos tokiai sieninei spintai, ji bus neaukšta, kiek ten lubos leis, gal 1,50m ar mažiau, bet talpi. Tuo labiau, kad tuose vaikų kambarėliuose ne ką sutalpinsit, o prie vaikų vonios taigi rūbeliai kasdieniniai, dar šis tas. Mes palėpėse padarėm vaikams drabužines, mūsų stogo nuolydžiai buvo net iš 2 pusių, bet gavosi
Antram aukšte labai prašosi nors nedidelė sieninė spinta-drabužinė. Jai puiki vieta būtų prie kambario, kur langai į šiaurę. Kairėj pusėj yra gabaliukas palėpės, tad jei duris stumti gilyn į kambarį, pratęsti suaugusiųjų vonios sieną pusmetriu gilyn į kambarį ir dėti ten duris, tai koridoriuje atsiras vietos tokiai sieninei spintai, ji bus neaukšta, kiek ten lubos leis, gal 1,50m ar mažiau, bet talpi. Tuo labiau, kad tuose vaikų kambarėliuose ne ką sutalpinsit, o prie vaikų vonios taigi rūbeliai kasdieniniai, dar šis tas. Mes palėpėse padarėm vaikams drabužines, mūsų stogo nuolydžiai buvo net iš 2 pusių, bet gavosi
Gal zinote kaip isvalyti plauku dazus is lieto balto marmuro?