Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Grikute @ 2013 03 12, 23:14)

user posted image

stalo viršus jei tamsus ,virtuvės spintelių stalviršis tamsus būtų super mirksiukas.gif grindys šviesios ir kėdės tamsios odos.
Grikute,tas komplektas jau yra? blush2.gif Ir grindys? Sieną prie plautuvės kažkuo klijuosi? Nes jei tarkim stalas tamsiu viršum,tai nors sieną derinčiau tamsiais tonais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 kovo 2013 - 10:18
Grikute, man antras variantas arba, (blogiau biggrin.gif ) trecias. Pirmas nesiziuri del to balto stalo beveik juodam fone. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 13, 00:48)
pas Jaseviciu tai is Balio, medis kitoks, brangus tikmedis.

Kažkaip tas parašymas/pasakymas, kad šitie baldai iš Balio, tie iš Italijos, o anie iš Prancūzijos man pasitikėjimo nekelia g.gif blush2.gif Taip pat ir medienos rūšies nustatymas. Kartą paklausiau Rumšiškių baldų konsultantės, iš kur jūs žinot, iš kur tie baldai, tai apsimetė, kad klausimo neišgirdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 03 12, 22:14)

A Baltas stalas
B Kreminis kaip virtuve
C Kojos kremines, o virsus rudas kaip grindys.
D Kojos kremines, o virsus naturalus azuolas
E Rudas stalas kaip grindys
F  ???

Keletas mano keverzoniu.
user posted image

user posted image

Tik ne baltas schmoll.gif

Klausimas - ar spinteliu stalvirsis jau uzdetas? Jeigu taip, tuomet rinkciausi kremini stala, nes tamsus stalo pavirsius susisaukia su tamsiom grindim, bet tuomet ir ant spinteliu labai norisi tamsaus stalvirios. Jeigu ant spinteliu stvalirsio dar nera, tuomet turbut tai ir butu graziausias variantas. Bet jei stalvirsis uzdetas, tuomet as uz kremini stala ir kedes tamsiom kojom 4u.gif

O siaip Grikutes namai labai grazus. Istrigo grazi vonia ir virtuve. Kazin buvo rodyta daugiau foto? g.gif
Atsakyti
Permeskite, dar rimtai neskaiciau, bet lyg zmones patys dizainino:
http://www.moteris.l...s.d?id=60882421
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 12, 22:14)
Kiek maciau tai ju yra dvieju formu -ovalai ir islenkti ovalai.

As vis dar ieskau to stalo ir ebay ir kitur, bet man butinai balto reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 12, 13:50)
Siandien nezinau kiek laiko praleidau bandydama padidint paveiksliukus ir niekaip. Programa sukuria dideli paveiksliuka, as pas save matau per visa ekrana, bet kai ikeliu i fotki.com tuomet paveiksliukas tampa mazas. Gal kas protingas zinot kaip ji padidint kad visi matytu normalu vaizda?

Architekto su matmenim turiu, bet daug kas keitesi, o savo projekte matmenu nesu sudejusi. Is virsaus mielai ikelciau, bet kad vel mazas paveikslas.

Virtuves spintos yra ir nisoje, ir tarp langu. Jos nebus tokios masyvios kaip cia kad parodyta, juk visada buna tai lentynele, tai dar kazkas. O virtuveje nera nei vieno tokio kaip ir kampo kuris laisvas butu  g.gif

Kuo nepatogus patalpu isdestymas? Is holo patenkama i svetaine, vonia bei virtuve. Is virtuves galima ir i svetaine, ir i sandeli. Vienas tik nepatogumas, kad iejimas i darbo kambari is virtuves. Bet jei daryt is holo, tuomet gaunasi niekam nereikalingas koridorius ir nebeiseina padaryti duso. Ar dar kazkame matot nepatoguma?  g.gif Buciau labai dekinga uz patarima kaip galima butu ka pakeist

Visgi likčiau prie nuomonės, kad įėjimas į darbo kambarį iš virtuvės nėra patogu. Taip šioje patalpoje duru apstu smile.gif Neaišku kokie matmenys, todėl gal ieišeis taip kaip pasiūlysiu padaryt, bet pažiūrėkit. pamatuokit. Laiptus perkelčiau į kitą pusę, taip suformuočiau bešlaitę, patogesnią vonios kambario patalpą, tik šone palikčiau į ėjimą į darbo kambarį. Gautūsi toks tuneliukas, bet ar taip ne patogiau?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 13, 12:41)
As vis dar ieskau to stalo ir ebay ir kitur, bet man butinai balto reikia  doh.gif

Perdazyt nera problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Liolio,
kam tas dušas pirmam a.? Esu buvus kur dušas+wc durys ir įžengi į didžiulę svetainę su šalia virtuve ,sprendimas doh.gif nenorėčiau šlapia lipt į viršų schmoll.gif

tavo projekto nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 kovo 2013 - 12:17
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 13, 13:13)
Liolio,
kam tas dušas pirmam a.? Esu buvus kur dušas+wc  durys ir įžengi į didžiulę svetainę su šalia virtuve ,sprendimas doh.gif nenorėčiau šlapia lipt į viršų schmoll.gif

tavo projekto nerandu schmoll.gif

Nelabai supratau kodėl šlapia turit lipt į viršų, galit apsišluostyt lotuliukas.gif
O daugumoje dviaukščių namų ir pirmame aukšte yra vonios kambarys. Jis naudojamas tiek svečiams, tiek pačių gyventojų poreikiams. Juk tarkim dirbate darže, ir visa purvina lipsit ir per laiptus, per koridorius į antro aukšto vonią? Galų gale vaikai megsta po kiema basi lakstyt, tai jiems kojytes nuplaut taip pat patogiau pirmame aukšte, o ne lipti, neštis į viršų.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 13, 12:35)

Klausimas - ar spinteliu stalvirsis jau uzdetas? Jeigu taip, tuomet rinkciausi kremini stala, nes tamsus stalo pavirsius susisaukia su tamsiom grindim, bet tuomet ir ant spinteliu labai norisi tamsaus stalvirios.

o man atrodo, toks smuklmeniškas derinimas nereikalingas rolleyes.gif kažkaip nemėgstu tų išlaižytų interjerų, kur viskas - dviem spalvom... ir dar asmeniškai man nelabai žiūrisi, kai derinama spalva, o medžiagos skirtingos, jau tada gražiau iš tos pačios paletės, bet nederinant kiekvieno spalvos pustonio.... Juolab suderint stalviršio akmens ar plokštės spalvą preciziškai su medžio paviršium labai sunku.
Atsakyti
Bandau per radikal.ru Jei pavyks, ikelsiu ir su matmenim (bet pries tai buvusi varianta)

user posted image
Papildyta:
Na maza foto ir per radikal. Nesuprantu, jau uznervavo mane tas planas gerokai doh.gif

Rimvyde, tuneliukas man atrodo blogiau negu iejimas pro virtuve g.gif

Barboraa, dusas pirmam auskte kritiniui atvejui jei kas antro auksto vonioj uzsiturskia, o reikia dar ir kitam maudytis tuo paciu metu. Kitas dalykas - pirmame aukste numatytas darbo kambarys, bet galvojam jog ten gali buti ateity perkeltas miegamasis. Arba atsiradus treciam vaikui, arba vienai is musu mergyciu ateity neaisku ar pavyks laiptais laipioti del ligos verysad.gif Nors MB uz tokias mano mintis labai pyksta, bet as ziuriu realiai. Neaisku kaip bus, tad norisi tureti viena atsargini kambari ir salia jo esancia vonios patalpa pirmame aukste
Papildyta:
QUOTE(Rimvyde1 @ 2013 03 13, 10:53)
Visgi likčiau prie nuomonės, kad įėjimas į darbo kambarį iš virtuvės nėra patogu. Taip šioje patalpoje duru apstu smile.gif Neaišku kokie matmenys, todėl gal ieišeis taip kaip pasiūlysiu padaryt, bet pažiūrėkit. pamatuokit. Laiptus perkelčiau į kitą pusę, taip suformuočiau bešlaitę, patogesnią vonios kambario patalpą, tik šone palikčiau į ėjimą į darbo kambarį. Gautūsi toks tuneliukas, bet ar taip ne patogiau?

Jei laiptus perkeltume i kita puse, o vonios patalpa paliktume kaip yra, tai holas dar labiau sumazetu, gautusi ilgas ir siauras koridorius. O tu tuneliu ir koridoriu labai jau nemegstam schmoll.gif Be to ir i svetaine reiktu listi po laiptais. Aciu uz az, vis dar bandau kaip ikelt tuos didesnius paveiksliukus cia tiesiai i foruma 4u.gif
Papildyta:
Atsiprasau uz simtaji bandyma, gal dabar pavyks didesni

user posted image
Papildyta:
Ikeliu tikiuos didesni mansardos plana. Padaryti pakeitimai - kitaip isdeliota vonia, atsisakyti duso patalpos ir vietoj jos padidintas kambarys. Laiptai cia turetu but apversti veidrodiskai su vonios kambariu. Durys kaip ir pataret bus ties kojom, ne ties galva.

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir dar pirmo auksto planas su matmenim, tik kad dabar jau daug kas jame pakeista.

user posted image
Atsakyti