Bandau per radikal.ru Jei pavyks, ikelsiu ir su matmenim (bet pries tai buvusi varianta)
Papildyta:
Na maza foto ir per radikal. Nesuprantu, jau uznervavo mane tas planas gerokai
Rimvyde, tuneliukas man atrodo blogiau negu iejimas pro virtuve
Barboraa, dusas pirmam auskte kritiniui atvejui jei kas antro auksto vonioj uzsiturskia, o reikia dar ir kitam maudytis tuo paciu metu. Kitas dalykas - pirmame aukste numatytas darbo kambarys, bet galvojam jog ten gali buti ateity perkeltas miegamasis. Arba atsiradus treciam vaikui, arba vienai is musu mergyciu ateity neaisku ar pavyks laiptais laipioti del ligos
Nors MB uz tokias mano mintis labai pyksta, bet as ziuriu realiai. Neaisku kaip bus, tad norisi tureti viena atsargini kambari ir salia jo esancia vonios patalpa pirmame aukste
Papildyta:
QUOTE(Rimvyde1 @ 2013 03 13, 10:53)
Visgi likčiau prie nuomonės, kad įėjimas į darbo kambarį iš virtuvės nėra patogu. Taip šioje patalpoje duru apstu
Neaišku kokie matmenys, todėl gal ieišeis taip kaip pasiūlysiu padaryt, bet pažiūrėkit. pamatuokit. Laiptus perkelčiau į kitą pusę, taip suformuočiau bešlaitę, patogesnią vonios kambario patalpą, tik šone palikčiau į ėjimą į darbo kambarį. Gautūsi toks tuneliukas, bet ar taip ne patogiau?
Jei laiptus perkeltume i kita puse, o vonios patalpa paliktume kaip yra, tai holas dar labiau sumazetu, gautusi ilgas ir siauras koridorius. O tu tuneliu ir koridoriu labai jau nemegstam
Be to ir i svetaine reiktu listi po laiptais. Aciu uz az, vis dar bandau kaip ikelt tuos didesnius paveiksliukus cia tiesiai i foruma
Papildyta:
Atsiprasau uz simtaji bandyma, gal dabar pavyks didesni
Papildyta:
Ikeliu tikiuos didesni mansardos plana. Padaryti pakeitimai - kitaip isdeliota vonia, atsisakyti duso patalpos ir vietoj jos padidintas kambarys. Laiptai cia turetu but apversti veidrodiskai su vonios kambariu. Durys kaip ir pataret bus ties kojom, ne ties galva.
Papildyta:
Ir dar pirmo auksto planas su matmenim, tik kad dabar jau daug kas jame pakeista.