Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Rimvyde1 @ 2013 03 12, 07:23)
thumbup.gif  pritariu šiai nuomonei. Pats patalpų išdėstymas nėra patogus.
Virtuvės spintas stengciausi formuoti kampe, nes dabar jos paciame centre ir masyvios. Jei yra galimybė ikelkite architekto projektą, ar savąjį, bet vaizdą iš viršaus, su matmenukais. Manau sulauksite daugiau pasiūlymų  biggrin.gif
Ar židinys galikeisti savo vietą?

Siandien nezinau kiek laiko praleidau bandydama padidint paveiksliukus ir niekaip. Programa sukuria dideli paveiksliuka, as pas save matau per visa ekrana, bet kai ikeliu i fotki.com tuomet paveiksliukas tampa mazas. Gal kas protingas zinot kaip ji padidint kad visi matytu normalu vaizda?

Architekto su matmenim turiu, bet daug kas keitesi, o savo projekte matmenu nesu sudejusi. Is virsaus mielai ikelciau, bet kad vel mazas paveikslas.

Virtuves spintos yra ir nisoje, ir tarp langu. Jos nebus tokios masyvios kaip cia kad parodyta, juk visada buna tai lentynele, tai dar kazkas. O virtuveje nera nei vieno tokio kaip ir kampo kuris laisvas butu g.gif

Kuo nepatogus patalpu isdestymas? Is holo patenkama i svetaine, vonia bei virtuve. Is virtuves galima ir i svetaine, ir i sandeli. Vienas tik nepatogumas, kad iejimas i darbo kambari is virtuves. Bet jei daryt is holo, tuomet gaunasi niekam nereikalingas koridorius ir nebeiseina padaryti duso. Ar dar kazkame matot nepatoguma? g.gif Buciau labai dekinga uz patarima kaip galima butu ka pakeist
Atsakyti
Liolio, nekelk i fotki, o isissaugok pas save kompe, tada per bet kokia nuotrauku talpykla keli tiesiai i cia mirksiukas.gif pvz www.radikal.ru man patinka sita labiausia, nes padaro foto tinkama forumui reikia tik nuoruoda teisinga nukopinti
Atsakyti
Gizmo, tai is vienos puses kabinkite maziausiai 180 cm plocio uzuolaida ir is kitos tiek pat, bet, sakau, labai reikia i audini ziureti, jei plonas - reikes dar didesnio plocio 4u.gif
Atsakyti
kuo daugiau paraukimu - tuo vaizdas geresnis, kiek susidurus dvigubai ar net daugiau siuvejos siulo deti. Del romaneciu - cia turbut skonio is viso reikaliukas..nemegstu ju, taciau kartais labai idomiu sprendimu buna..man prie siu interjeru norisi lengvumo, raukiniu, svelnumo (prisiziurejus visokiu foto taip nesinori sunkiu uzuolaidu)..o romanete lyg priespriesa, lyg modernas, ji man salta, taciau ji tikrai atleika savo funkcija gerai..
Liolio, radikal.ru labai patogu..o fotiki turbut irgi turetu buti dydziai kuriuos nustatai, nes man reikia cm..kitaip negaliu komentuoti..
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 12, 14:56)
Gizmo, tai is vienos puses kabinkite maziausiai 180 cm plocio uzuolaida ir is kitos tiek pat, bet, sakau, labai reikia i audini ziureti, jei plonas - reikes dar didesnio plocio 4u.gif

O jei tos grazios uzuolaidos tik kaip dekoras... Tarkim langas 3 metrai , o noriu is sono dekoruoti po metra , tai man audinio uztektu 4 metru ? po du metrus is kiekvienos puses, kas pridejus drapiravimo juostele butu metro plocio surauktos dekoratyvios uzuolaidos. ?

Ar man vis tiek reikia pirkti 6 metrus ??? ir juos sukisti paskui i krastus?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 03 12, 16:28)
O jei tos grazios uzuolaidos tik kaip dekoras... Tarkim langas 3 metrai , o noriu is sono dekoruoti po metra , tai man audinio uztektu 4 metru ?  po du metrus is kiekvienos puses, kas pridejus drapiravimo juostele butu metro plocio surauktos dekoratyvios uzuolaidos.  ?

Ar man vis tiek reikia pirkti 6 metrus ??? ir juos sukisti paskui i krastus?

užuolaidų audinys skaičiuojamas tam pločiui, kurį užuolaida turi dengti 4u.gif taigi jei darote dekoratyvias portjeras šonuose, tai ir skaičiuojate ne visam langui, o tiems šoniniams metrams. Vienam šonui tokiu atveju reikia 2 metrų audinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 03 12, 16:46)
užuolaidų audinys skaičiuojamas tam pločiui, kurį užuolaida turi dengti 4u.gif  taigi jei darote dekoratyvias portjeras šonuose, tai ir skaičiuojate ne visam langui, o tiems šoniniams metrams. Vienam šonui tokiu atveju reikia 2 metrų audinio  4u.gif

Dėkoju
Dar klausimas , ar yra kazkokios proporcijos neuzdengto lango atzvilgiu, kiek turi sudaryti dekoratyvios portjeros kad neatrodytu nei per daug , nei per mazai ? Ar cia labiau individualu pagal bendra vaizda ? Galvoju ar lango plociui 3,3 metrai neatrodys juokingai 70 cm plocio skudurelis nors ir du kartus surauktas ?
Atsakyti
Azu, as vis tiek ant tokio plocio lango deciau daugiau meziagytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 12, 17:19)
Azu, as vis tiek ant tokio plocio lango deciau daugiau meziagytes 4u.gif

Aciu , taip ir maniau kad teks dar pirkti audinio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 03 12, 16:52)
Galvoju ar lango plociui 3,3 metrai neatrodys juokingai 70 cm plocio skudurelis nors ir du kartus surauktas ?

tikrai taip ir atrodys biggrin.gif

Aš taip megėjiškai "primesiu" - proporcija sakyčiau tokia, kad portjeros plotis turėtų būti šiek tiek daugiau nei pusė likusio neuždengto lango pločio iš kiekvienos pusės g.gif Kad ant neuždengto lango beveik tilptų dvi portjeros...
tai 3,3 metrų langui su užmetimu po 10 cm iš kiekvienos pusės portjera sakyčiau turi būti apie 90 cm ax.gif tuomet neuždengto lango liks 1,7 m 4u.gif Atrodo nedaug, bet juk portjera pasiriša, tai tikrai labai smarkiai lango neuždengs wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 kovo 2013 - 16:45
QUOTE(femme @ 2013 03 12, 17:41)
tikrai taip ir atrodys biggrin.gif

Aš taip megėjiškai "primesiu" - proporcija sakyčiau tokia, kad portjeros plotis turėtų būti šiek tiek daugiau nei pusė likusio neuždengto lango pločio iš kiekvienos pusės g.gif Kad ant neuždengto lango beveik tilptų dvi portjeros...
tai 3,3 metrų langui su užmetimu po 10 cm iš kiekvienos pusės portjera sakyčiau turi būti apie 90-100 cm ax.gif

aciu , su konkreciais dydziais daug lengviau isivaizduoti ateities biudzeta arba jo deficita biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 03 12, 08:57)
nenoriu nusišnekėti patarinėdama lotuliukas.gif , nes nesuprantu kam Jums tokie " sunkūs " langai? Gal užtektų sunkaus audinio parištų užuolaidų šonuose ir traukomų romanečių nakčiai. Jūsų langai nėra platūs, o ir nemažai jų vienoj patalpoj. Bet jeigu norisi, tai nuolat traukoma užuolaida irgi turėtų būti panašiai apskaičiuota, tik reiktų atidžiai rinktis karnyzus, kad traukiant naktines nekliūtų jos už parištos draperijos bigsmile.gif

QUOTE(kometa* @ 2013 03 12, 10:36)
Kažkur esu skaičiusi, norint, kad užuolaidos gražiai kristų ir būtų gražiai surauktos, reikia tikrai ne vieno pločio, o dauginti maždaug iš 2 iki 2,5 karto. Taigi, jei tavo lango plotis yra tarkime 1 metras, tai daugink iš 2,5 ir gaunasi, kad tau reikia viso pirkti 2,5 metro audinio pločio. Priklausomai kiek stipriai norėsi sutraukti užuolaidos juostelę. smile.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 12, 11:56)

Na dabar jau viskas aisku, aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti