Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Vedda @ 2013 03 11, 16:10)
pas mane dvipusis zidinys, aisku, kad apruksta, bet lygiai taip pat apruksta ir vienos puses zidinio stiklas  biggrin.gif Taip,kad valyti bet kokiu atveju reikia  biggrin.gif

radau labai gera efektyvu ir nebrangu zidinio stiklu valikli ,valau po kokiu triju,keturiu zidinio kurenimu.

Tik galvoju kai vienpusis zidinys, tai ta juoda siena giliai matosi, ne tiap gal i akis krenta, gali kiek ir aprukes tas stiklas but. O kai dvipusis persimato kiaurai, tai turi visai skaidrus but kaip naujas, ne?
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2013 03 11, 14:46)
man grazu  4u.gif
labai liuks, bet po 1.40 manau  neuzteks  schmoll.gif  jei ne paslaptis kokia kainele? ax.gif

ebay uzmaciau, buvo aukcionas 140cm plocio - 16m rulonas. Pardave uz 114 svaru smile.gif
Atsakyti
galine siena matosi bet kokiame zidinyje biggrin.gif kad ir stiklas kazkiek tamsintas. Apruksta ne tik stiklas ,bet ir virs zidinio esanti siena ar apdaila cool.gif

man svarbiau ten deganti gyva ugnis,zidini noriu tureti ne vien tik del zidinio, o del malonumo, jaukumo...o gyva ugnis lietinga rudeni netgi vasara,salta ir tamsia ziema nieko nepakeis rolleyes.gif
dar biggrin.gif zidinys tai ne tik aprukes stiklas, bet ir malkos, pjuvenos, pelenai.... biggrin.gif
Taigi valyti,jeigu ji naudoji pagal paskiti tikrai yra ka biggrin.gif

Kaip bebutu per aprukusi stikla ir ugnis grazi nebesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 03 11, 19:15)
man svarbiau ten deganti gyva ugnis,zidini noriu tureti ne vien tik del zidinio, o del malonumo, jaukumo...o gyva ugnis lietinga rudeni netgi vasara,salta ir tamsia ziema nieko nepakeis  rolleyes.gif

o man atviras židinys nepalyginamai jaukiau, nei ugnis "ten", už stiklo ax.gif
Atsakyti
as kartais laikau atdara...surukinau virs zidinio esancia balta siena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 03 11, 17:24)
o man atviras židinys nepalyginamai jaukiau, nei ugnis "ten", už stiklo ax.gif

Man atviras irgi jaukiau. Bet kaip su spragsejimu?
Atsakyti
femme jei gerai supratau tai sakykim 180cm langui reikia 270cm plocio audinio (vienai pusei)? Ar taip smile.gif
Atsakyti
Gizmo, ikisiu ar savo snapa - taip, jei langas 180, tai uzuolaida turi buti bent jau 260 plocio, as taip dariau savo salione ir tikrai nera per daug, audinys gana sunkus, bet atrodo, kad jo visai nedaug 4u.gif Bet pas mane lubos neaukstos, jei jos butu aukstesnes, tai reiketu dar daugiau audinio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 11 kovo 2013 - 19:29
QUOTE(*Gizmo* @ 2013 03 11, 18:49)
femme jei gerai supratau tai sakykim 180cm langui reikia 270cm plocio audinio (vienai pusei)? Ar taip smile.gif

Reikia atsižvelgti ir į tai, kokią drapiravimo juostą naudosit. Vienos juostos traukia du kartus, kitos du su puse, yra ir tokių kurios traukia tris kartus. Jūsų atveju naudojant storą audinį tikrai užteks dviejų audinio pločių, kad pakankamai pritraukti. Aš kalbu apie vieną pusę mirksiukas.gif
Paprastas būdas teisingai parinkti audinuko pločius pagal mane tai būtų toks- jeigu audinys storas, lango plotį dauginam iš dviejų ar dviejų su puse ir gaunam tą teisingą audinio metražą, kurį reikia sutraukti į dvi dalis. O jeigu tai plonas, lengvas audinukas tai jau reiktų ir iš trijų dauginti.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 11, 16:39)

Gal kas turit dvipusi zidini? Norejau visada dvipusio, bet MB sako jog apruks ta kapsule, pajuoduos ir nebesimatys to dvipusio, stiklas bus juodas. Jei ten po kiekvieno karto valyti reikia, tai save pazistu, zinau jog tikrai ta valyma apleisiu. Ar is tikruju taip pajuosta? O gal kazkokie specialus stiklai yra?
Papildyta:
Nebepamenu kas pasiule Sweet Home 3D programa. Labai aciu, programa liuks  thumbup.gif Tik gal dar galit patarti kaip ta paveiksliuka didesni padaryt?  blush2.gif

gerai kad patinka programele, bandyk pikselius isdidinti fotkindama. Zidinio stiklas apruksta, naudoju loca is amway, puikiai valo. Pelenams turim spec siurbli. Nera ta prieziura baisi.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 11, 16:44)
4u.gif siena viena nereikalinga,prie laiptu i virtuve.Labai neiziuriu ax.gif
Noretusi funkcionalesnes svetaines,juk ne tik kava gersit,
statykit valgomaji stala,nors 4 kedem,plius isleidziama butinai kad 8 vietos butu.Galit ir daugiau,pravers mirksiukas.gif
Tv statykit ,ten kur kuo maziau judesio pro ekrana,erzins vaikstantys.

Taip pat iejus i pastata,man patiktu maziau uztvaru,kad ne tik per virtuve patektumet  kambarius,bet ir is holo.Jei imanoma,pasukus laiptus gautumet praejima kairiau. g.gif
blush2.gif nemaciau kad ten vonios k.

thumbup.gif pritariu šiai nuomonei. Pats patalpų išdėstymas nėra patogus.
Virtuvės spintas stengciausi formuoti kampe, nes dabar jos paciame centre ir masyvios. Jei yra galimybė ikelkite architekto projektą, ar savąjį, bet vaizdą iš viršaus, su matmenukais. Manau sulauksite daugiau pasiūlymų biggrin.gif
Ar židinys galikeisti savo vietą?
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 03 11, 19:39)
Man atviras irgi jaukiau. Bet kaip su spragsejimu?

Dėl spraksėjimo statomos dekoratyvinės grotelės. O dėl stiklo aprūkimo, tai pasirinkę Austroflam kapsulę, neturėsit vargo. Jei stiklas aprūks (drėgnos malkos) sukėlus temperatūra viskas nudega. Stiklas lieka švarus, kaip ir balta galinė sienelė. Pelenams geriausia naudoti spec.siurbliuką.
Atsakyti
4u.gif http://www.tradition...ottage_ss1.html
Atsakyti