Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(TuDa @ 2013 03 11, 13:00)
Man viskas čia thumbup.gif kiek matau, o marga man va kur doh.gif

user posted image
Papildyta:

TuDa - iziebet man vilties, kad tikrai nebus taip blogai lotuliukas.gif 4u.gif Nes po tos ikeltos jusu foto, supratau, ka reiskia PER marga 4u.gif Dekui jums uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 11 kovo 2013 - 12:56
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 11, 13:36)

Vilze, kaip dailieji dygsneliai, gal viskas baigta, pasirodykite  4u.gif

dar tik dziut baige, butinai perskalbt norejau, nes kvapas kazkoks astrus, kaip kvepalu buvo ir siaip smagiau, kai svarus daiktas smile.gif ir dar reik ieskot baltu siulu siuvinejimo, nes ko gero neturiu doh.gif bet jau kai padarysiu butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
Jauciuos nematoma verysad.gif Patarkit kas, laikas spaudzia o apsisprest sunku
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 11, 15:34)
Jauciuos nematoma  verysad.gif Patarkit kas, laikas spaudzia o apsisprest sunku

Matoma, matoma, bet vos vos įžiūrimai jūsų mini planuose lens.gif biggrin.gif
Aš turiu prisipažint, kad ne viską supratau. Ir klausimus ne visus supratau.. Apie baldus į miegamąjį ir kt. O kur taip skubat? Taigi kol kas baldų dar "nestatote".. Man labai paviršiniu žvilgsniu vis tiek holas labai didelis.. bet ten lyg bus sieninė spinta ar kažkoks a la sandėliukas, juk taip? Ir kaitlentė ties langu kažkaip nelabai gal tinkama. Ir šaldytuvas šalia kaitlentės, jei taip įžiūrėjau, supratau - man tarp tų dviejų svarbių dalių reikia bent trumpo darbastalio kažką pasidėt..

Palaukit. Taigi švenčia Patarėjos ir ne patarėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 03 11, 10:36)
Gizmo, audinys labai mano skonio, labai grazus, bet man atrodo kietokas, aisku, uzuolaidas galima ir is tokio padaryti, bet ar bus geras kritimas, nezinia......Ir tikrai zinau, kad plocio butu maza, reiketu dar tiek pat prisiuti...

Zodziu, aciu jums merginos uz pasisakymus, padejot man apsispresti hi.gif Ieskome tinkamo audinio toliau doh.gif Gal jus kas matete ka nors panasaus uz padoria kaina, buciau jums labai dekinga uz pasufleravima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 03 11, 14:09)
bet jau kai padarysiu butinai parodysiu  smile.gif

na rodau. siuvinejus pries koki simtmeti, siulai per stori truputi, gal kada nors perdarysiu biggrin.gif bet siaip visai patenkinta kas pavyko ax.gif
user posted image
o is toliau visai normaliai atrodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2013 03 11, 10:16)
Labas rytas  4u.gif Noreciau jusu nuomones  blush2.gif Kaip jums sis audinys uzuolaidoms  smile.gif

user posted image

pats gobelenas labai grazus,panasiu pati pertraukiau dukrai kedes
tai nera tas audinys kuris turi grazu kritima, kurio norisi uzuolaidoms,siauras ,reikes dvieju plociu kaip bebutu,nes 1.40,tikrai mazai
Baldams pats tas,tas audinys toks plonokas, lengvas,standus, suraukus stovi piestu,visiskai jokio kritimo,taigi jeigu uzuolaidos virsuje bus sutrauktos i apacia jos netures jokiu klosciu,bus kaip skarda. Nebent deti koki sunkesni pamusala,bet kiek pamenu tie audiniai ne is pigiuju (jeigu tikrai toks pat ir musu mieste) uzuolaidos bus auksines 4u.gif
user posted image

liolio,mazos foto doh.gif

bet tarpas tarp salos ir spinteliu tureti buti,kad atidarytos spinteliu durys nesiliestu,liktu mazdaug 10 cm tarp ju,cia maziausias.

antrame aukste klozeta deciau i kita vieta,arciau prie duru,kad jis butu kur kampe mirksiukas.gif

daugiau truputi kai pastudijuosiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 03 11, 12:19)
na rodau. siuvinejus pries koki simtmeti, siulai per stori truputi, gal kada nors perdarysiu  biggrin.gif bet siaip visai patenkinta kas pavyko ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 03 11, 14:19)
na rodau. siuvinejus pries koki simtmeti, siulai per stori truputi, gal kada nors perdarysiu  biggrin.gif bet siaip visai patenkinta kas pavyko ax.gif

o is toliau visai normaliai atrodo  biggrin.gif

bet pataikyk su zirklemis taip i pati viduriuka biggrin.gif ...nu kaip cia buves tas viduriukas, kas nezinos kaip jis ten atsirado ,nieko ir nesupras 4u.gif auksaranke 4u.gif
Atsakyti
Vedda ar siuo ikeltu audiniu pervilkot kedutes, nes i toki pat ir as ziurejau, tik zinoma uzuolaidoms biggrin.gif Jau pavargau ieskoti, nieko panasaus nerandu o jei kazkas panasaus tai kaina kosmine verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 11 kovo 2013 - 14:30
aga,cia likusi atraiza,niekaip pagalvelems uzvalkaliuku nepasiuvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2013 03 11, 15:22)

QUOTE(Vedda @ 2013 03 11, 15:25)
bet pataikyk su zirklemis taip i pati viduriuka  biggrin.gif ...nu kaip cia buves tas viduriukas, kas nezinos kaip jis ten atsirado  ,nieko ir nesupras  4u.gif  auksaranke  4u.gif

dekui 4u.gif ir pati stebiuosi, kaip cia taip pasiseke per viduri pataikyt biggrin.gif
Atsakyti