Įkraunama...
Įkraunama...

Paieškų tarnyba

QUOTE(sygyta @ 2015 11 06, 19:46)
laba,
ieskau juodos sukneles, su lace trimmingais apacioje ir gal but kazkur dar... Ne prigludusios ir ne labai laisvos. Geriausia ant petneseliu blush2.gif

suknelė
Atsakyti
Gal kas matėte kur parduotuvėje kokioje nors visiems žinomoje ir prieinamoje, paprastą, juodą ar bent tamsiai rudą be marginimų juostą ausims/galvai, (net nežinau kaip ji tiksliai vadinasi) nuo šalčio, na tipo vietoje kepurės, bet kad tik juosta būtų?
Atsakyti
Laba diena,
ieškau šilto sijono rudeniui \ žiemai panašaus modelio kaip šis
http://www.linonamai...is-sijonas.html
arba kažko panašaus: su kišenėmis, žemiau kelių. Trumpiau, ne klasikinio, o labiau laisvalaikio tipo, stilingo, išskirtinio.
Gal kas kur matėte internetinėje parduotuvėje?
Atsakyti
Kur rekomenduotumėte įsigyti krepšį "MacBook" 13''?

"iDeal" neturėjo, ką pasiūlyti, nes išparduota ir nežino, kada gaus bigsmile.gif. Esu lyg mačiusi dailių lietuvių kūrėjų darbų, bet nepamenu kur. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 lapkričio 2015 - 22:20
Kur Vilniuje avalynę taiso kokybiškai ir atsakingai , bet už protingą kainą?
Esu batų mylėtoja, tad visiškai ar beveik naujus mylimus batukus profilaktikos uždėjimui ar kulno apvilkimui baisu palikti bet kam, juolab kad taisyklose matyti veidai didelio pasitikėjimo nekelia...
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2015 11 26, 00:26)
Kur Vilniuje avalynę taiso kokybiškai ir atsakingai , bet už protingą kainą?
Esu batų mylėtoja, tad visiškai ar beveik naujus mylimus batukus profilaktikos uždėjimui ar kulno apvilkimui baisu palikti bet kam, juolab kad taisyklose matyti veidai didelio pasitikėjimo nekelia...

Ką reiškia "protinga kaina"? ax.gif
Neseniai dėjau profilaktiką vyro batams Ulonų 5 (Šiaurės miestelyje). Batai ryži, odiniais ryžais padais - uždėjo profilaktiką labai labai gražiai (net aikštelėjau biggrin.gif ), bet sumokėjau daug, 10 ar 20 eur (nepamenu jau, kiek, bet tikrai pagalvojau, kad nemažai). Beeet rezultatas to vertas, kitus batus nešiu tik ten smile.gif
Atsakyti
Labai ieškau "Panama" baltos skrybėlaites, gal kas kur užmatė, šia lietinga ziema??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 03 gruodžio 2015 - 23:12
QUOTE(Metine. @ 2015 12 04, 00:11)
Labai ieškau "Panama" baltos skrybėlaites, gal kas kur užmatė, šia lietinga ziema??? smile.gif

Gal sita tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 10 27, 17:13)
Tada ir man reikia, jei atrodo įprastai.

4u.gif
mane irgi domina... blush2.gif
Atsakyti
gal kas matėt kur nors pirkti katės ausytes panašias į tokias:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 12 11, 10:07)
gal kas matėt kur nors pirkti katės ausytes panašias į tokias:

user posted image

H&M
Atsakyti
Sveikos,

gal kas matete Vilniuje kazkur, ar LT internetinese parduotuvese tokio stiliaus maudymuka?. Aciu

My Webpage
Atsakyti