Įkraunama...
Įkraunama...

Paieškų tarnyba

QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 24, 22:35)
Aš tokių ieškočiau New Yorker, Utenos trikotaže, dar tiesiog prekybos centruose, ypač gal Prismoj  smile.gif .

Ačiū, turėsiu omeny.

Malena, jūsų įdėti per trumpi, man reikia visiškai iki kelių, ta prasme, kur baigiasi grynai virš paties kelio.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 25, 15:04)
Malena, jūsų įdėti per trumpi, man reikia visiškai iki kelių, ta prasme, kur baigiasi grynai virš paties kelio.

Jei nerasit, tai šitus galima patrumpint smile.gif
http://www.lindex.co...tyleId=54701709
Atsakyti
Sveikos,

Merginos kur Vilniuje ieskoti dideliu dydziu sventiniu rubu?
Atsakyti
Gal kas žinot kur galima įsigyti maždaug tokius džinsus unsure.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas nors užmatė, kur galima rasti apatinę maudymosi kostiumėlio dalį aukštu liemeniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2015 06 09, 16:14)
gal kas nors užmatė, kur galima rasti apatinę maudymosi kostiumėlio dalį aukštu liemeniu? smile.gif

Cia nemazas pasirinkimas
Atsakyti
kur galima rasti tokį kaklo papuošalą?
user posted image
Atsakyti
Laba,
kur galima rasti kažką panašaus?
user posted image
P.S. ši free people
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 19 birželio 2015 - 15:14
QUOTE(je t'aime @ 2015 06 09, 16:14)

Aliexpress pilnas navy ar retro stiliaus tokių maudymkių
Papildyta:
QUOTE(Monalli @ 2015 06 19, 13:52)
kur galima rasti tokį kaklo papuošalą?

mažesnių miestų turgų skudurynai būna pilni panašių papauošalų šiltuoju metu. Šiaip tie papuošalai firminiai dažnai, Zaros, Mexx, tai gal ten? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 19 birželio 2015 - 16:36
sveikos, mažai vaikštau po parduotuves, ar galima būtų kažkur rasti pan basutes, ar jau sakytis iš interneto? bijau, kad nebūtų per plačios smile.gif
http://media.laredou...-beige_1200.jpg
Atsakyti
merginos 4u.gif kur Vilniuje galima rasti šventinių drabužių vestuvėms?bet normalių,puošnesnių ,stilingų ir pritaikomų ateityje (ne vestuvinių suknelių salonai) smile.gif ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
gal kas užmatė kur parduodamų geltonų kokteilinių suknelių (tinkamų eit į vestuves) ? blush2.gif
Atsakyti